dimis_pj Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδιά εμένα χωρίς εξωτερική κεραία στο Laguna έφτανε να μου σπάει τα νεύρα με το "ασθενές σήμα, ασθενές σήμα"...Από όταν έβαλα την κεραία όλα ok! Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balas Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας, έχω φέρει από Γερμανία το JVC kv-px70 μπορείτε να δείτε εδώ http://jdl.jvc-europe.com/product.php?id=KV-PX70E&catid=100052 . Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει είναι για κλάματα για την Ελλάδα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή και τα windows ώστε να βάλω κάποιο πρόγραμμα της προκοπής; Help παιδιά όποιος γνωρίζει... Κρίμα και είναι καλό μηχανηματάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 και εγω 206cc εχω αλλα το σημα μου ειναι καμπανα.Παντα φουλ σημα. λογικό αφού είναι...............cabrio...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Αδερφια ειμαι μεταξυ του PNA C320b MioMap CE V3.3 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1024493 ) και του PNA Destinator V743 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1035347 ) Ποιο μπορειτε να μου προτεινετε μεταξυ τον δυο...? Θα με σωσετε !!! Οποια αλλη ιδεα προταση δεκτη...Σιγουρα 8α ξερετε καλυτερα απο εμενα.. Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 αυτό το MioMap 3.3 σε σχέση με το Destinator 7 τι λέει; Αξίζει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 αυτό το MioMap 3.3 σε σχέση με το Destinator 7 τι λέει; Αξίζει; Το destinator ειναι γενικα παραδεκτο σαν το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 καλό δεν είναι τόσο...υπάρχουν κ καλύτερα. απλά έχει την υποστήριξη των πολύ καλών χαρτών της ngi. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 καλό δεν είναι τόσο...υπάρχουν κ καλύτερα. απλά έχει την υποστήριξη των πολύ καλών χαρτών της ngi. Αυτο δεν ειναι σημαντικο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ναι είναι αλλά αυτό δεν θα μείνει πάντα έτσι. Κάποια στιγμή θα αλλάξει. Λογικό είναι. βλέπω βγήκαν και σχετικά νέοι χάρτες για το miomap. (7/2007) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Αδερφια ειμαι μεταξυ του PNA C320b MioMap CE V3.3 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1024493 ) και του PNA Destinator V743 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1035347 ) Ποιο μπορειτε να μου προτεινετε μεταξυ τον δυο...? Θα με σωσετε !!! Οποια αλλη ιδεα προταση δεκτη...Σιγουρα 8α ξερετε καλυτερα απο εμενα.. Καμια ιδεα...???:X:X:X:X Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Καμια ιδεα...???:X:X:X:X το Mio θα έπαιρνα εγώ. το άλλο noname δεν το πολυ-εμπιστεύομαι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Το αλλο δεν ειναι της MLS της εταιριας που φτιαχνει το Destinator ? Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 το destinator δεν το φτιάχνει η mls. δεν είναι ελληνικό. αυτό το pna είναι ένα ΟΕΜ που το πουλά η mls. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ξερεις κατι για το σερβις της εν λογω εταιριας αν υπαρχει στην Ελλαδα κλπ ? Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 όχι δεν ξέρω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Aφού το εισάγει η Mls αυτή θα είναι και υπεύθυνη για το support. Στείλε ένα email να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Αδερφια ειμαι μεταξυ του PNA C320b MioMap CE V3.3 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1024493 ) και του PNA Destinator V743 (Ελλάδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1035347 ) Ποιο μπορειτε να μου προτεινετε μεταξυ τον δυο...? Θα με σωσετε !!! Οποια αλλη ιδεα προταση δεκτη...Σιγουρα 8α ξερετε καλυτερα απο εμενα.. Δεν παίρνεις καλλίτερα το vector (380 ή 390) που ΣΙΓΟΥΡΑ τρέχει το δικό του σύστημα πλοήγησης αλλά και τα: destinator 6, destinator 7, i-go. Μάλιστα μπορείς να έχεις τρία συστήματα πλήγησης στηνκάρτα του και να τρέχεις ΟΠΟΙΟ θέλεις κάθε φορά. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 κάτι παρόμοιo έχω εγώ στο mio 350 μου. έχω στην κάρτα το destinator 6, το destinator 7 και το Miomap v3.3 ...πληθώρα επιλογών. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 κάτι παρόμοιo έχω εγώ στο mio 350 μου. έχω στην κάρτα το destinator 6, το destinator 7 και το Miomap v3.3 ...πληθώρα επιλογών. :lol: Destinator 7 σε pna συσκευη ???? Edit Τωρα ειδα οτι το mio 350 ειναι pda συσκευη αλλα μερδευτηκα γιατι εδω το θεμα ειναι οι pna συσκευες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 κάτι παρόμοιo έχω εγώ στο mio 350 μου. έχω στην κάρτα το destinator 6, το destinator 7 και το Miomap v3.3 ...πληθώρα επιλογών. :lol: Ε, απο κάποιο ανώνυμο όλα τα άλλα είναι καλλίτερα, ιδίως αν κοστίζουν 170 ευρώ μόνο, και δουλεύουν σίγουρα. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει το ΜΙΟ, ανφέρομαι στο vector 380. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Δεν παίρνεις καλλίτερα το vector (380 ή 390) που ΣΙΓΟΥΡΑ τρέχει το δικό του σύστημα πλοήγησης αλλά και τα: destinator 6, destinator 7, i-go. Μάλιστα μπορείς να έχεις τρία συστήματα πλήγησης στηνκάρτα του και να τρέχεις ΟΠΟΙΟ θέλεις κάθε φορά. Τωρα με εβαλες σε σκεψεις....δεν μπορω να αποφασισω...Θα δωσω που θα δωσω κοντα στα 300 φευγα € να οανε καπου που αξιζει. Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ε, απο κάποιο ανώνυμο όλα τα άλλα είναι καλλίτερα, ιδίως αν κοστίζουν 170 ευρώ μόνο, και δουλεύουν σίγουρα. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει το ΜΙΟ, ανφέρομαι στο vector 380. καλά 170 είναι τρελή ευκαιρία, εγώ 230 το είχα πάρει. αλλά... άλλο ένα άγνωστης προέλευσης με άγνωστη αξιοπιστία gps και άλλο ένα Mio...καθόλα γνωστό στον χώρο. επιλογή του καθενός βεβαίως.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Τωρα με εβαλες σε σκεψεις....δεν μπορω να αποφασισω...Θα δωσω που θα δωσω κοντα στα 300 φευγα € να οανε καπου που αξιζει. Κοντα και ισως λιγο παραπανω στα 300 μπορεις να βρεις και το Tibo σε αγγελια σε forum. http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=1718548 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Τωρα με εβαλες σε σκεψεις....δεν μπορω να αποφασισω...Θα δωσω που θα δωσω κοντα στα 300 φευγα € να οανε καπου που αξιζει. Παίζει και ΜΡ3 και αρκετά video formats. Διαλέγεις και παίρνεις. Κάνε αναζήτηση στο site με κριτήριο το vector 380 και άλλη με το destinator και ΡΝΑ και θα μάθεις πολλά. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 καλά 170 είναι τρελή ευκαιρία, εγώ 230 το είχα πάρει. αλλά... άλλο ένα άγνωστης προέλευσης με άγνωστη αξιοπιστία gps και άλλο ένα Mio...καθόλα γνωστό στον χώρο. επιλογή του καθενός βεβαίως.:) Σε λίγο θα δίνουν το πολύ πρόσφατο 590 σε τιμή 189 ευρώ. Τώρα το προσφέρουν 189 +2 κουπόνια από το ΘΕΜΑ. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το 380 και γρήγορα πουλιώταν στην ίδια τιμή χωρίς κουπόνια. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts