Sharp GX20 Video Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Συγνώμη, μαλλον πόσταρα σε λάθος θέμα..! Ακόμα όμως θα ήθελα την γνώμη σας! :-) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παιδία, απ'ότι κατάλαβα το έχετε το θέμα GPS!!:D Σας λέει τίποτα το συγκεκριμένο?? Έχετε να προτέινετε κάτι άλλο σε κοντινές τιμές(+- 50 ευρώ π.χ.)?? Είμαι αρχάριος στην αγορ των εν λόγω συσκευών και η βοήθεία σας θα μου φαινόταν πραγματικά πολύτιμη..! Ευχαριστώ! :happy: Πολύ καλή επιλογή και ο χάρτης της Navteq γίνεται όλο και καλύτερος. Σαν εναλλακτική θα σου πρότεινα αυτό. Είναι χειρότερο σαν πακέτο, αλλά έχει καλύτερο χάρτη Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Σαν εναλλακτική θα σου πρότεινα αυτό. Θα συμφωνησω απολυτα γιατι ο χαρτης ειναι κατι πολυ σημαντικο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Δηλαδή παιδιά υστερει πολύ σε χάρτη αυτό που σκέφτομαι?? Θα έχω προβλήματα? Γιατί μου γαίνεται καλο... Κατι αλλο ίσως?? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εγώ έχω δουλέψει στην Αθήνα και επαρχία την προηγούμενη έκδοση του χάρτη της Navteq και είναι μια χαρά. Τώρα έχει βγει ακόμη νεότερη και σύντομα θα βγει κι'άλλη ανανέωση. Τώρα αν πιστεύεις οτι δε σε καλύπτει απο θέμα χαρτών μπορείς να βάλεις και στο navigon όποιο πρόγραμμα θέλεις, αρκεί να το ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καταλαβα φίλε john! Με το θέμα της ανανέωσης των χαρτών τι παίζει? Μεσω νετ γίνεται ή το πάω καπου επι πληρωμή?? Αυτο που σας είπα σκέφτομαι πάντως να πάρω... Φαίνεται από τις καλές λύσεις κοντά στα 200 ευρώ..! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καταλαβα φίλε john! Με το θέμα της ανανέωσης των χαρτών τι παίζει? Μεσω νετ γίνεται ή το πάω καπου επι πληρωμή?? Αυτο που σας είπα σκέφτομαι πάντως να πάρω... Φαίνεται από τις καλές λύσεις κοντά στα 200 ευρώ..! Βάζεις το πρόγραμμα navigon fresh και είσαι πάντα ενημερωμένος. Αν βάλεις και άλλα προγράμματα οι χάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα στο internet. Δε θα κουραστείς ιδιαίτερα να τους βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 χεχε!! οκ! μόλις το πάρω επανέρχομαι!! ευχαριστω πολύ!! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Σαν εναλλακτική θα σου πρότεινα αυτό. Είναι χειρότερο σαν πακέτο, αλλά έχει καλύτερο χάρτη Ελλάδας. Φίλε το έχεις δοκιμάσει το Turbo-X; Γενικά παίδες, επειδή κι εγώ σκέφτομαι την αγορά GPS (κοντά στα 150€) προσανατολιζόμουν μόνο στα Destinator. Απο τα λίγα που ξέρω, ακούω οτι είναι τα καλλίτερα... ωστόσο υπάρχει καμμιά γνώμη για Turbo-X (GiniusDriver χάρτες τι λένε; καλοί;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τα destinator είναι η χειρότερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος. 1. Χρησιμοποιεί ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) προγραμματα της αγοράς. 2. Αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζεται με Gi, αρα ούτε από χάρτες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και η διαδικασία αναβαθμίσεων έχει κολλήσει. 3. Τα mls destinator δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη κατασκευής. Πιάσε ένα navigon να νιώσεις διαφορά. Το ginius driver έχει 3 χρόνια αναβάθμιση χαρτών από Gi. Δηλαδή πολύ καλή ποιότητα χαρτών. Το turbo-x είναι καλό μηχανηματάκι και με το giniusdriver αποτελεί πολύ καλή επιλογή και ξέρεις οτι τα χρήματά σου δεν θα πάνε χαμένα, σε αντίθεση με το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τα destinator είναι η χειρότερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος. 1. Χρησιμοποιεί ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) προγραμματα της αγοράς. 2. Αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζεται με Gi, αρα ούτε από χάρτες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και η διαδικασία αναβαθμίσεων έχει κολλήσει. 3. Τα mls destinator δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη κατασκευής. Πιάσε ένα navigon να νιώσεις διαφορά. Το ginius driver έχει 3 χρόνια αναβάθμιση χαρτών από Gi. Δηλαδή πολύ καλή ποιότητα χαρτών. Το turbo-x είναι καλό μηχανηματάκι και με το giniusdriver αποτελεί πολύ καλή επιλογή και ξέρεις οτι τα χρήματά σου δεν θα πάνε χαμένα, σε αντίθεση με το destinator. 1. Αν δεν κανω λαθος το destinator ειναι απο μονο του προγραμμα. 2. Η gi εβγαλε πριν 3-4 μηνες χαρτες καινουργιους για το destinator. 3. Για το Ginius ειχα την ιδια γνωμη αλλα δυστυχως με διεψευσε οικτρα. Το αγορασα και απο τη δουλεια στο σπιτι παραλιγο να χασω τον δρομο...Ευτυχως τον ηξερα αλοιως θα ειχα σοβαρο προβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 1. Εννοώ οι συσκευές που χρησιμοποιούν destinator. 2. Τα πράγματα άλλαξαν όμως. Τους χάρτες δεν τους δίνει η Gi, αλλά η MLS, η οποία δε βλέπω να ασχολείται ιδιαίτερα με τους πελάτες της. 3. Τι τύπου λάθος σου έκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 1. Εννοώ οι συσκευές που χρησιμοποιούν destinator. 2. Τα πράγματα άλλαξαν όμως. Τους χάρτες δεν τους δίνει η Gi, αλλά η MLS, η οποία δε βλέπω να ασχολείται ιδιαίτερα με τους πελάτες της. 3. Τι τύπου λάθος σου έκανε; 2. Απο ποτε εγινε αυτο ??? 3. Ηθελε να μου κανει ολοκληρο κυκλο για να με παει σπιτι μου απο την πιο γρηγορη επιλογη που ειχα επιλεγξει.Το destinator με ιδια επιλογη ηταν πιο εξυπνο. Αν δεν ειχα abs και εστριβα εκει που μου ειπε (ορθα) την τελευταια στιγμη η ασφαλτος θα ειχε γεμισει μαυριλα. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 2. H Gi είχε ανακοινώσει οτι δεν ξαναδίνει η ίδια χάρτη μετά το τελευταίο update του destinator. Όποιος ενδιαφέρεται δίνει μόνος του τους χάρτες. Η Gi θα είναι προμηθευτής και όχι διανομέας. 3. Πιθανόν, το πρόγραμμα χρειάζεται βελτιώσεις. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, όπως και το destinator παρα μόνο για δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 2. H Gi είχε ανακοινώσει οτι δεν ξαναδίνει η ίδια χάρτη μετά το τελευταίο update του destinator. Όποιος ενδιαφέρεται δίνει μόνος του τους χάρτες. Η Gi θα είναι προμηθευτής και όχι διανομέας. Αυτο που το διαβασες ? Ή απλα καπου το ακουσες ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αυτο που το διαβασες ? Ή απλα καπου το ακουσες ? Δες αυτό το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Δες αυτό το topic. Μου αρεσε ο τιτλος του !!!!!:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τα destinator είναι η χειρότερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος. 1. Χρησιμοποιεί ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) προγραμματα της αγοράς. 2. Αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζεται με Gi, αρα ούτε από χάρτες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και η διαδικασία αναβαθμίσεων έχει κολλήσει. 3. Τα mls destinator δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη κατασκευής. Πιάσε ένα navigon να νιώσεις διαφορά. Το ginius driver έχει 3 χρόνια αναβάθμιση χαρτών από Gi. Δηλαδή πολύ καλή ποιότητα χαρτών. Το turbo-x είναι καλό μηχανηματάκι και με το giniusdriver αποτελεί πολύ καλή επιλογή και ξέρεις οτι τα χρήματά σου δεν θα πάνε χαμένα, σε αντίθεση με το destinator. Φίλε, ειλικρινά δεν περίμενα αυτήν την απάντηση.... θεωρούσα εύκολη την αγορά GPS, βασιζόμενος στα τόσα θετικά σχόλια που είχα ακούσει για MLS Destinator... Θα αρχίζω να κοιτάω και Navigon... Ένα εύχρηστο πρόγραμμα πλοήγησης θέλω που να με πηγαίνει στον προορισμό μου γρήγορα και χωρίς κολλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Χάρτης: Ελλάδας ~56% πληθυσμού Φίλε Γιάννη, αληθεύει αυτό;;;;;;; Το διάβασα στα specs του Navigon 1200..... Μόνο 56% ενώ το MLS δίνει 99%..... ;;;;; Edit: Πιό κάτω κάνει λόγο για 90% κάλυψη.... δλδ με λίγα λόγια μπερδεύτηκα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Χάρτης: Ελλάδας ~56% πληθυσμού Φίλε Γιάννη, αληθεύει αυτό;;;;;;; Το διάβασα στα specs του Navigon 1200..... Μόνο 56% ενώ το MLS δίνει 99%..... ;;;;; Επειδη δεν μου αρσει να ...πλακωνουμε εδω μεσα σου εστειλα pm. Πληρεστερη χαρτογραφιση απο destinator με χαρτες gi δεν νομιζω να βρεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Φίλε, ειλικρινά δεν περίμενα αυτήν την απάντηση.... θεωρούσα εύκολη την αγορά GPS, βασιζόμενος στα τόσα θετικά σχόλια που είχα ακούσει για MLS Destinator... Θα αρχίζω να κοιτάω και Navigon... Ένα εύχρηστο πρόγραμμα πλοήγησης θέλω που να με πηγαίνει στον προορισμό μου γρήγορα και χωρίς κολλήματα... Θα σου πω το εξής. Εσύ πρόκειται να ξοδέψεις 100-200 ευρώ για ένα μηχάνημα. Θέλεις αυτά τα χρήματα να τα τσεπώσει η MLS και να σου πει δε δίνω χάρτες της Gi από εδώ και πέρα; Σχεδόν όποια συσκευή και να πάρεις θα μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. Αν πάρεις navigon μπορείς να έχεις και το ενσωματωμένο πρόγραμμα και destinator και iGo και όλα, προφανώς πειρατικά. Το θέμα είναι σε ποιόν θα πληρώσεις αρχικά και κατα τη γνώμη μου η MLS είναι μια από τις χειρότερες εταιρείες του χώρου που δεν αξίζει να αγοράσεις τίποτα από αυτή. Δώστα στη Navigon ή στη gi-nius driver να υποστηρίξεις αυτούς που αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ή στη gi-nius driver να υποστηρίξεις αυτούς που αξίζουν. Πιστευεις οτι για το Giniuss driver αξιζει τα λεφτα του ??? Εγω το αγοορασα 39 ευρω και ηταν μια σχετη απαγοητευση. Δεν ξερω αν διορθωθει αλλα με γνωμονα το αν..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πιστευεις οτι για το Giniuss driver αξιζει τα λεφτα του ??? Εγω το αγοορασα 39 ευρω και ηταν μια σχετη απαγοητευση. Δεν ξερω αν διορθωθει αλλα με γνωμονα το αν..... Γράφω για πακέτο συσκευής-προγράμματος. Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Γράφω για πακέτο συσκευής-προγράμματος. Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική.:) Αν διαβασεις στην navimania και αλλοι χρηστες εχουν πολλα παραπονα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moonsorrow Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος αν το Navigon 70Premium έχει αξιόπιστους χάρτες για Ελλάδα ή μήπως ένα MLS destinator υπερτερεί σ'αυτό το θέμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts