Jump to content

GPS: Πλοήγηση στο αυτοκίνητο (PNAs)

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι για Gps αυτοκινήτου.Προτείνετε συσκευές που να είναι μόνο Gps ή να είναι κ κινητά ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι?Λέγοντας Gps εννοώ συσκευές που τις βάζεις στο αυτοκίνητο κ σε καθοδηγούν στο δρόμο με χάρτη.Επίσης οι χάρτες που έχουν οι συσκευές είναι στάνταρ ή ανάλογα με το που είσαι μόνο του ψάχνει για χάρτες ανάλογα με την περιοχή?Για εξωτερικό έχουν χάρτες όλες οι συσκευές?Σόρρυ παιδιά αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι..

• Απαντήσεις 626
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι για Gps αυτοκινήτου.Προτείνετε συσκευές που να είναι μόνο Gps ή να είναι κ κινητά ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι?Λέγοντας Gps εννοώ συσκευές που τις βάζεις στο αυτοκίνητο κ σε καθοδηγούν στο δρόμο με χάρτη.Επίσης οι χάρτες που έχουν οι συσκευές είναι στάνταρ ή ανάλογα με το που είσαι μόνο του ψάχνει για χάρτες ανάλογα με την περιοχή?Για εξωτερικό έχουν χάρτες όλες οι συσκευές?Σόρρυ παιδιά αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι..

Αλεκα θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα το Tibo A1000 με 330 ευρω περιπου.Ειναι μονο για πλοηγηση αλλα ειναι πολυ καλο.Χαρτες για εξωρτερικο μπορεις να αγορασεις ξεχωριστα.

Το για να ψαχνει για χαρτες που λες δεν το καταλαβα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς να μου πει εντυπώσεις για το Μιο C620? Eπίσης μπορώ να αλλάξω λογισμικό σε συσκευές ΡΝΑ? ή αν γνωρίζετε αν μπορώ στη συγκεκριμένη που ανέφερα να βάλω χάρτες destinator? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας :)

Καλημέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς να μου πει εντυπώσεις για το Μιο C620? Eπίσης μπορώ να αλλάξω λογισμικό σε συσκευές ΡΝΑ? ή αν γνωρίζετε αν μπορώ στη συγκεκριμένη που ανέφερα να βάλω χάρτες destinator? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας :)

Σε αρκετες συσκευες pna και Mio ειδικα μπορεις να βαλεις destinator.

Φιλικά Γιάννης

Σε αρκετες συσκευες pna και Mio ειδικα μπορεις να βαλεις destinator.

Yπάρχει κάποια δυσκολία στην εγκατάσταση των χαρτών ή απλά τρέχω το CD και τα υπόλοιπα γίνονται? :O χμ, σόρρυ για την ερώτηση αλλά δεν το έχω ξαναπροσπαθήσει.

Yπάρχει κάποια δυσκολία στην εγκατάσταση των χαρτών ή απλά τρέχω το CD και τα υπόλοιπα γίνονται? :O χμ, σόρρυ για την ερώτηση αλλά δεν το έχω ξαναπροσπαθήσει.

Πανευκολο ειναι.Εχεις pm.

Φιλικά Γιάννης

Καλημερα..!

Αγορασα απο ebay ενα gps της garmin το οποιο δεν εχει ελληνικο χαρτη..Ξερει κανεις που μπορω να βρω τον χαρτη της auto drive?

www.geocities.com/pkexagias

Αλεκα θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα το Tibo A1000 με 330 ευρω περιπου.Ειναι μονο για πλοηγηση αλλα ειναι πολυ καλο.Χαρτες για εξωρτερικο μπορεις να αγορασεις ξεχωριστα.

Το για να ψαχνει για χαρτες που λες δεν το καταλαβα.

Εννοώ αν μπορεί να φορτώνει χάρτες μόνο του γίνεται αυτό?Και πως αγοράζεις χάρτες?Επίσης destinator τι ακριβώς σημαίνει είναι κάποια extra λειτουργια?

Εννοώ αν μπορεί να φορτώνει χάρτες μόνο του γίνεται αυτό?Και πως αγοράζεις χάρτες?Επίσης destinator τι ακριβώς σημαίνει είναι κάποια extra λειτουργια?

Λοιπον...Το destinator ειναι προγραμμα με τους χαρτες της http://www.ngi.gr

Αυτο φορτωνεται σε μια καρτα sd η οποια μπαινει στο Tibo και αυτο ειναι ολο. Περιεχει τους ελληνικους χαρτες αλλα αν αγορασεις και αλλους μπορεις να τους βαλεις .Αναβαθμισεις βγαινουν συχνα που μεσω internet τις κατεβαζουμε και τις βαζουμε στην καρτα με μια ευκολη διαδικασια.

Φιλικά Γιάννης

Περίεργη ερώτηση αλλά μπορεί να ξέρει κάποιος...

Υπάρχει κανένα από όλα αυτά που να δέχεται σήμα τηλεοπτικό (βύσμα RCA - σαν αυτά που συνδέει κανείς ένα DVD Player στην τηλεόραση)... εκτός της πλοήγησης που κάνει και να βγάζει το σήμα στην οθόνη?

Carpe Diem

http://www.custominsight.com/services/bmw.gif

Περίεργη ερώτηση αλλά μπορεί να ξέρει κάποιος...

Υπάρχει κανένα από όλα αυτά που να δέχεται σήμα τηλεοπτικό (βύσμα RCA - σαν αυτά που συνδέει κανείς ένα DVD Player στην τηλεόραση)... εκτός της πλοήγησης που κάνει και να βγάζει το σήμα στην οθόνη?

Αν καταλαβα καλα και εννοεις σε οθονη αυτοκινητου υπαρχει κατι τετοιο...

http://www.gpshellas.gr

Φιλικά Γιάννης

Δεν ξερω αν υπαρχει σε ολα, αλλα σε αυτοκινητα που εχουν ασπρομαυρη οθονη (trip computer) δεν παιζει να υπάρχει κατι τέτοιο...

Carpe Diem

http://www.custominsight.com/services/bmw.gif

Καλημερα..!

Αγορασα απο ebay ενα gps της garmin το οποιο δεν εχει ελληνικο χαρτη..Ξερει κανεις που μπορω να βρω τον χαρτη της auto drive?

Μηπως ξερει κανενας τι να κανω μου ειναι σχεδον αχρηστο..Ευχαριστω προκαταβολικα..

www.geocities.com/pkexagias

Καλησπέρα...Λοιπόν, μετά από σχεδόν 3 μήνες "συμβίωσης" με το ΤΙΒΟ S100 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πλέον θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει ένα φτηνό gps αλλά σίγουρα με destinator. Το COMPUCON NAVIMATE PRO G 368 στα 168 ευρώ τι λέει; Δέχεται destinator?Έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 250 ευρώ το πολύ;

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Καλησπέρα...Λοιπόν, μετά από σχεδόν 3 μήνες "συμβίωσης" με το ΤΙΒΟ S100 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πλέον θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει ένα φτηνό gps αλλά σίγουρα με destinator. Το COMPUCON NAVIMATE PRO G 368 στα 168 ευρώ τι λέει; Δέχεται destinator?Έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 250 ευρώ το πολύ;

Απο οτι εχω διαβασει στο Vectro 380 με 170 ευρω απο καρφουρ παιζει με ενα ...κολπακι.Αλοιως σε καποια της MLS θα βρεις destinator στο σιτε του Πλαισιου.

Κι εγω το S1000 εχω 2 χρονια σχεδον και ειναι αψογο !!!!

Φιλικά Γιάννης

Κατ' αρχάς να χαιρετήσω όλη την παρέα μια και γράφω πρώτη φορά.

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και κατάλαβα ότι οι πολλοί θεωρούν το Tibo μια από τις καλύτερες επιλογές, και το Destinator το καλύτερο πρόγραμμα.

Θέλω να αγοράσω ένα PNA με χάρτες Ελλάδος και Ευρώπης.

Είδα ότι κυκλοφόρησαν τα νέα TIBO Α1200 και V4150 αλλά χωρίς τα φλασάκια που είχαν τα προηγούμενα Α1000 και S1000.

Ήθελα να ρωτήσω σε όποιον χρησιμοποιεί τα προηγούμενα μοντέλα με τα φλασάκια:

Πέρα από το εφετζίδικο του μηχανήματος, υπάρχει και ουσιαστική λειτουργικότητα; Δηλαδή βοηθάνε στην πλοήγηση; Ή η παρουσία τους είναι μόνο για αισθητικούς λόγους;

Επίσης αν κάποιος έχει εμπειρία από πλοήγηση με το Destinator στην Ευρώπη, θα ήθελα να μου πει άν είναι τόσο καλό όσο λέγεται και για την Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Κατ' αρχάς να χαιρετήσω όλη την παρέα μια και γράφω πρώτη φορά.

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και κατάλαβα ότι οι πολλοί θεωρούν το Tibo μια από τις καλύτερες επιλογές, και το Destinator το καλύτερο πρόγραμμα.

Θέλω να αγοράσω ένα PNA με χάρτες Ελλάδος και Ευρώπης.

Είδα ότι κυκλοφόρησαν τα νέα TIBO Α1200 και V4150 αλλά χωρίς τα φλασάκια που είχαν τα προηγούμενα Α1000 και S1000.

Ήθελα να ρωτήσω σε όποιον χρησιμοποιεί τα προηγούμενα μοντέλα με τα φλασάκια:

Πέρα από το εφετζίδικο του μηχανήματος, υπάρχει και ουσιαστική λειτουργικότητα; Δηλαδή βοηθάνε στην πλοήγηση; Ή η παρουσία τους είναι μόνο για αισθητικούς λόγους;

Επίσης αν κάποιος έχει εμπειρία από πλοήγηση με το Destinator στην Ευρώπη, θα ήθελα να μου πει άν είναι τόσο καλό όσο λέγεται και για την Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Τα φλασακια εχουν και φωτακια που αναβοσβηνουν οταν ειναι να στριψεις. Στην αρχη μπλε και οσο πλησιαζεις στην στροφη κοκκινο φως.

Για Ευρωπη δεν ξερω αλλα για Ελλαδα ειναι αψογο !!!Εχω το S1000 το παλιο (2 ετων).

Το ιδιο εχει και το Tibo A1000 της κορης μου.

Οτι θελεις για Tibo ειδικα στο forum της http://www.elasyn.gr

Φιλικά Γιάννης

Τα φλασακια εχουν και φωτακια που αναβοσβηνουν οταν ειναι να στριψεις. Στην αρχη μπλε και οσο πλησιαζεις στην στροφη κοκκινο φως.

Για Ευρωπη δεν ξερω αλλα για Ελλαδα ειναι αψογο !!!Εχω το S1000 το παλιο (2 ετων).

Το ιδιο εχει και το Tibo A1000 της κορης μου.

Οτι θελεις για Tibo ειδικα στο forum της http://www.elasyn.gr

Ευχαριστώ Γιάννη

Ευχαριστώ Γιάννη

Νασαι καλα συνονοματε !!!!

Φιλικά Γιάννης

Έχεις χρησημοποιήσει το ΤΙΒΟ στο εξωτερικό;

Με τι χάρτες;

Πως δουλεύει;

Οχι δεν εχω παει καν εξωτερικο φιλε μου...Για χαρτες ρωτα στην http://www.ngi.grΕχει και forum.

Φιλικά Γιάννης

Αν βρεις τίποτα πές το και σε μένα.!!!Ψάχνω ψάχνω αλλα τίποτα. Εγώ μένω πάτρα και να σου πω την αλήθεια μου μετάνιωσα που το αγόρασα. Πρώτον πρέπει να βρίσκω τους δρόμους στα Λατινικά κάτι που είναι εξαιρετικά δύσχριστο και δευτερον έχει τόσες πολλές ελείψεις που και να βρείς τον δρόμο θα πάς πιο γρήγορα με χάρτινο χάρτη!!

Γεια σας. ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω στο lucca 5.2 το destinator?αυτοί οι χάρτες που έχει δεν κάνουν για τίποτα. και είναι και δύσκολο να βρίσκεις τους δρόμους στα λατινικά. αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει γιατί μου φαινεται ότι πέταξα τα λεφτά μου αγοράζοντας το blaupunkt.

ευχαριστώ