Γιάννης Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Γιάννη λογικά του έχεις βάλει και εξωτερική κεραία εκεί μέσα που το έχεις, right? στο ντουλαπάκι εκεί στην μέση το έβαλες; http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundomotor/especiales/2005/02/salonginebra/coches/honda/crv/g/4.jpg Ναι εβαλα εξωτερικη κεραια και το εβαλα στο ντουλαπακι πανω απο τους διακοπτες του clima.Κλεινει και το ντουλαπακι και δεν φαινεται τιποτα.Του εχω δωσει και ρευμα απο το αυτοκηνητο αμμεσα. Στο επανω μερος που ειχε το radio cd το εβγαλα και εβαλα τηλεοραση , ραδιοφωνο, dvd, mp3 player κλπ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να βρω dvd/cd με ελληνικό χάρτη συμβατό με το GPS του Toyota Land Cruiser. Ποιους χάρτες διαβάζει το GPS του Land Cruiser? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Αγαπητοι φιλοι, Μετα απο αρκετο ψαξιμο και συμφωνα και με τα λεγομενα σας (και λογο destinator), κατεληξα και ειμαι ετοιμος για την αγορα του TIBO S1000. Περιμενω τις εντυπωσεις του SakisPlayer με τα αρχεια ηχου απο τον απιστευτο Johner (αν δουλεψαν) και ...το ιδιο απογευμα θα τρεξω να το παρω!! Αναφορικα με τις 2 αποριες σου, φιλε SakisPlayer 1.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα απο την εταιρια αφου εχεις κανονικα αγορασμενο το destinator. 2.Αν χαθουν με την αναβαθμιση οταν και οποτε την κανεις, ε το πολυ πολυ τα ξαναπερνας.Ναι, δούλεψαν οι ήχοι. Πολύ καλοί. Αν και το φορητό ραντάρ το ακούω κάθε τόσο. Δεν εννοεί τον αστυνομικό με το πιστόλι ραντάρ προφανώς αλλα και τα ραντάρ των δρόμων τα σταθερά.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ναι ναι εχεις δικιο...θα παω να το δω και απο κοντα και θα αποφασισω.στη χειροτερη θα το βαζω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου και θα το βγαζω οποτε το χρειαζομαι.δεν θελω να το βαλω με βεντουζα γιατι θα φαινετε ασχημο ρε γμτ.....το εργοστασιακο NAVIGATOR απο την μαμα μερσεντες δουλευει στην ελλαδα???εχω την εντυπωση πως οχι.... Kai egw afto kanw..To kruvw otan den to xreiazomai..To ergostasiako doulevei teleia alla min 3exname oti einai panakrivo..Emena i alfa romeo mou zitise 2.500E gia to ergostasiako kai efiga felwntas..Ti lene re ta atoma??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ναι εβαλα εξωτερικη κεραια και το εβαλα στο ντουλαπακι πανω απο τους διακοπτες του clima.Κλεινει και το ντουλαπακι και δεν φαινεται τιποτα.Του εχω δωσει και ρευμα απο το αυτοκηνητο αμμεσα. Στο επανω μερος που ειχε το radio cd το εβγαλα και εβαλα τηλεοραση , ραδιοφωνο, dvd, mp3 player κλπ. Mporeis na postareis mia fwto apo to ama3i sou gia na doume pws fainetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Οριστε το Timbo στην πρωτη και το συστημα της Kenwoοd στην δευτερη και μια και με τα δυο μαζι. http://briefcase.pathfinder.gr/download/562405 http://briefcase.pathfinder.gr/download/562406 http://briefcase.pathfinder.gr/download/572063 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Γιάννη πολύ hi tech η κονσόλα σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Γιάννη πολύ hi tech η κονσόλα σου!!! Και τα 2.300 ευρω που στοιχησε ειναι hi φιλε μου.Ευχαριστω πολυ παντως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Oxι μόνο αυτά τα 2 να υποθέσω. Αλλα όλο το σύστημα το ηχητικό. 'Ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 CRV...αυτόματο; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Oxι μόνο αυτά τα 2 να υποθέσω. Αλλα όλο το σύστημα το ηχητικό. 'Ετσι; Το συστημα της kenwood με tuner, tv , dvd , pm3 player χωρις navigator και το Timbo S 100 κοστησαν τοσα !!!! CRV...αυτόματο; Ναι και ειναι πολυ καλο !!!!!Αλλα τρωει βενζινα μεσα στην Αθηνα...Εξω καλα παει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Gianni i konsola sou einai apla zilefti..Poli wraia kai to tibo exei kollisei les kai to ekanes paraggelia..Dustixws egw den exw vrei kati kalo kai wraio pou na kollaei stin A147 kai exw 3enerwsei..To tv tuner exei kali lipsi?Na fantastw pws exeis valei keraies kai istories e?Ta 2300 pou les einai mazi me tin egkatastasi i tin ekanes monos sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Gianni i konsola sou einai apla zilefti..Poli wraia kai to tibo exei kollisei les kai to ekanes paraggelia..Dustixws egw den exw vrei kati kalo kai wraio pou na kollaei stin A147 kai exw 3enerwsei..To tv tuner exei kali lipsi?Na fantastw pws exeis valei keraies kai istories e?Ta 2300 pou les einai mazi me tin egkatastasi i tin ekanes monos sou? Η ληψη ειναι ικανοποιητικη αλλα με την μετακινηση του οχηματος οπωσδηποτε υπαρχουν προβληματακια...Κεραια υπαρχει στο πανω μερος του παρπριζ (σαν τις αντιστασεις για το πισω θερμενομενο τζαμι ειναι ) για την tv και εκει που ακουμπαει το παρπριζ το ταμπλω για το Timbo. τα 2.300 ειναι με την εγκατασταση και τους ανταπτορες για να δουλευει το συστημα με τα πληκτρα στο τιμονι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ωραίο Γιάννη το hi-tech αυτοκίνητο! Αλλά εγώ είμαι της άποψης των Carputer(CarPC). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανάλογο topic.:O Μπορείς να έχεις αρκετά πράγματα χωρίς πάρα πολλά λεφτά. Μια οθόνη αφής --> Lilliput http://www.carputercenter.com/Portals/0/Products/Monitors/618GL/618gl.jpg http://www.carputercenter.com/Portals/0/Products/Monitors/gl701/gl701.jpg Οι τιμές κυμαίνονται απο 200-400Ε... Ανάλογα το είδος της οθόνης. Και φυσικά ένα PC το οποίο (σε μικρό μέγεθος εννοείται, εκτός και αν έχετε station wagon:p ) Υπάρχουν αρκετές λύσεις. Υπάρχουν έτοιμα Carputers καθώς επίσης μπορείτε να συνθέσετε μόνοι σας. http://www.carputercenter.com/Portals/0/Products/CarPC%20Units/CPC-P4M11/CPC-P4M11.jpg Αλλά επίσης υπάρχουν και οι λύσεις όλα σε ένα...:p http://www.carputercenter.com/Portals/0/Products/CarPC%20Systems/SIS-CPC2D/SISCPC-2D.gif Και φυσικά το απαραίτητο λογισμικό.:O Υπάρχουν αρκετά λογισμικά - προγράμματα τα οποία έχουν ενσωματομένες αρκετές δυνατότητες. π.χ Διαχείριση κινητού μέσω του Η/Υ (μέσω bluetooth), εννοείται GPS με το Destinator να τρέχει στο PC, DVD, μουσική, Internet και άλλα πολλά... Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις αλλα ένα βίντεο 2000!:lol: Θεωρώ πως το carputer είναι η καλύτερη λύση στο αυτοκίνητο...:cool: Ελληνικό forum --> http://www.carputermania.gr Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Πολλά απο αυτά τα φθηνά (δεν λέω για τα συγκεκριμένα αλλα για κάποια που έχω δεί και ακούσει) έχουν μέτρια ποιότητα εικόνας και γενικά ποιότητα κατασκευής αλλα και σοβαρών κυκλωμάτων. Ας μην μπώ όμως σε λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Πολλά απο αυτά τα φθηνά (δεν λέω για τα συγκεκριμένα αλλα για κάποια που έχω δεί και ακούσει) έχουν μέτρια ποιότητα εικόνας και γενικά ποιότητα κατασκευής αλλα και σοβαρών κυκλωμάτων. Ας μην μπώ όμως σε λεπτομέρειες. Apo metria mexri athlia file mou.. Η ληψη ειναι ικανοποιητικη αλλα με την μετακινηση του οχηματος οπωσδηποτε υπαρχουν προβληματακια...Κεραια υπαρχει στο πανω μερος του παρπριζ (σαν τις αντιστασεις για το πισω θερμενομενο τζαμι ειναι ) για την tv και εκει που ακουμπαει το παρπριζ το ταμπλω για το Timbo. τα 2.300 ειναι με την εγκατασταση και τους ανταπτορες για να δουλευει το συστημα με τα πληκτρα στο τιμονι. Kali timoula an analogisteis oti exei mesa ergasia kai san mixanima einai complete..Den mas les apo pou to pires mipws vrw kai egw tpt gia to ama3i mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indufi Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Γιάννη η κονσόλα σου είναι απλά άψογη. Κάπως ακριβούτσικη βέβαια. Τα δικά μου οικονομικά πάντως προς το παρόν μόνο για PDA/GPS είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Apo metria mexri athlia file mou.. Kali timoula an analogisteis oti exei mesa ergasia kai san mixanima einai complete..Den mas les apo pou to pires mipws vrw kai egw tpt gia to ama3i mou? Το πηρα απο Νεα Ιωνια http://www.ixokinisi.gr Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Το πηρα απο Νεα Ιωνια http://www.ixokinisi.gr tnx gianni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Για να χρησιμοποιήσεις το GPS εκτός από την αγορά του συστήματος πρέπει να πληρώνεις και κάπου συνδρομή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Για να χρησιμοποιήσεις το GPS εκτός από την αγορά του συστήματος πρέπει να πληρώνεις και κάπου συνδρομή?? Οχι ...απολυτως τιποτα αλλο !!!!:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγώ πήρα το Loox N560 και έβαλα και το Destinator PN και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια χρειαζόμουνα και PDA γι΄αυτό και επέλεξα το Fujitsu Siemens.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Dηλαδη ρε παιδια σκοπευω να παρω αμαξι,επειδη ειμαι αρχαριος στον τομεα συμφερει να παρω οθονη για gps εκτος απο την εργοστασιακη(Σειρα 1 bmw θελω να παρω)?Χαρτες υπαρχουν κανονικα για ολη την ελλαδα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Dηλαδη ρε παιδια σκοπευω να παρω αμαξι,επειδη ειμαι αρχαριος στον τομεα συμφερει να παρω οθονη για gps εκτος απο την εργοστασιακη(Σειρα 1 bmw θελω να παρω)?Χαρτες υπαρχουν κανονικα για ολη την ελλαδα? To εργοστασιακό δεν το κατακρίνουμε, αλλά στην Ελλάδα είναι μόνο για εφέ. Αν θέλεις πλοήγηση θα βάλεις ανεξάρτητο σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ωραίο το ΤΙΒΟ,αλλά αν θες να το κουβαλάς μαζί σου,είτε γιατί θα μπεις σε αυτοκίνητο άλλου είτε γιατί έχεις 2-3-4 αυτοκίνητα στην οικογένεια,δεν νομίζω ότι είναι βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts