Jump to content

Logitech Hellas Customer Care

johnnypatras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή πρόσφατα προέκυψε πρόβλημα με κάποιο προιόν της Logitech και δεν μπορώ να βρω τηλέφωνα ή site της εταιρείας στην Ελλάδα για τις διαδικασίες της εγγύησης, θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας.

Όποιος γνωρίζει τηλέφωνα ή τρόπο επικοινωνίας με την εταιρεία στην Ελλάδα, ας κάνει τον κόπο να ποστάρει. Σας ευχαριστώ.

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Επειδή πρόσφατα προέκυψε πρόβλημα με κάποιο προιόν της Logitech και δεν μπορώ να βρω τηλέφωνα ή site της εταιρείας στην Ελλάδα για τις διαδικασίες της εγγύησης, θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας.

Όποιος γνωρίζει τηλέφωνα ή τρόπο επικοινωνίας με την εταιρεία στην Ελλάδα, ας κάνει τον κόπο να ποστάρει. Σας ευχαριστώ.

Μάλλον δεν υπάρχουν γραφεία στην Ελλάδα.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με κάποια χώρα από αυτές που αναφέρονται στη λίστα

π.χ.

Logitech Europe S.A. (Ελβετία)

0041 218635401 Technical Help - English

0041 218635111 Main

(καλώντας μέσω κάποιας υπηρεσίας VoIP, π.χ. SkypeOut ή http://Hello-Hello θα έχεις αστική χρέωση) :)

ariadgr, τις ίδιες πληροφορίες βρήκα κι εγώ. Βρήκα κι ένα τηλ. Ελλάδας, είναι μόνο για δημοσιογράφους όμως. Θα δοκιμάσω σε αυτό το τηλ. αρχικά, μήπως έχουν περισσότερες πληροφορίες. Αλλιώς, θα καταφύγω στα τηλέφωνα που περιγράφεις στο post σου.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.:)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Μπορείς να στείλεις e-mail μέσα από την σελίδα τους. Θα σου απαντήσουν άμεσα αρκεί να αναφέρεις όσο πιο ξεκάθαρα το πρόβλημα που έχεις.

• 3 years later...

Δεν χρειάζεται να στείλεις email στα αγγλικά.

LOGITECH HELLAS Τεχνική Υποστηριξη καθημερινές 09.00 - 18.00

Τηλέφωνο χωρίς χρέωση 00800 44146191

Για θέματα εγγύησης , pre-sales , after-sales , e-commerce (Διαδυκτιακό κατάστημα Logitech)

Και ως συνήθως η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που μας έχει συνηθισει η Logitech.

• 1 year later...

after sales support - Νο 1 η LOGITECH, Νο για κλωτσιές το ΠΛΑΙΣΙΟ

Τελικά η LOGITECH είναι μακράν 1η στο after sales support.

Αγόρασα πριν από 2 χρόνια περίπου ένα mouse της σειράς ΜΧ (περίπου 90€). Μερικούς μήνες μετά την αγορά του, άρχισε να δημιουργείται πρόβλημα στη φόρτισή του. Το πήγα στο κατάστημα που το είχα αγοράσει και θα το πήγαινε όπως μου είπε στο service για έλεγχο. Πέρασαν τελικά 3 μήνες (...το ξέχασα, είπα να του κάνω κι εγώ ένα έλεγχο πριν τους το πάω, το πήγα αλλά είχα ξεχάσει το φορτιστή.... είναι μερικές από τις δικαιολογίες που έλαβα για την πολύμηνη καθυστέρηση) και όπως μου είπε ο καταστήματάρχης του έδωσαν νέο mouse. Τελικά μετά από λίγο καιρό τα πρόβλημα επανήλθε. Έκτοτε έκανα υπομονή και όποτε ήταν ο φορτιστής στα καλά του, κατάφερνα και το φόρτιζα.

Σήμερα μετά από σχετικό ψάξιμο βρήκα το τηλέφωνο επικοινωνίας της LOGITECH (00800441461911). Τους κάλεσα, χωρίς χρέωση, και μετά από συνοπτικές διαδικασίες μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν με ένα πιο νέο (το δικό μου πλέον δεν είναι στην παραγωγή). Τους έδωσα τα στοιχεία μου και αναμένω. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είμαι εντυπωσιασμένος απο την όλη διαδικασία. Μακάρι και οι άλλες εταιρίες να μιμηθούν την LOGITECH.

[ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ LOGITECH ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ FORUMS]

Για να αναφερθώ στο χάλι της ΠΛΑΙΣIΟ. Η πολιτική της εταιρίας όσον αφορά τα TURBO-X, που είναι και "δικά τους", είναι τουλάχιστον για κλωτσιές.....

Αγόρασα πριν 1 μήνα και κάτι ένα tablet TURBO-X.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ.

Προβληματικό από τις πρώτες μέρες. Χάλια ευαισθησία touch screen, κόλαγε η επαναφορά του από αδράνεια κλπ κλπ. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα άμεσα και μου είπαν ότι πρέπει να το δουν. Τελικά κατάφερα πριν 10 μέρες και τους το πήγα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: μου είπαν ότι είχα δίκιο, προφανώς ήταν θέμα λειτουργικού (!!!). Το σετάρισαν από την αρχή και μου πήραν το ελάχιστο, δηλαδή 10€. Τόοοοσο κλέφτες είναι... Ευτυχώς που ήταν και στην εγγύηση.

ΠΛΑΙΣΙΟ = ΨΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (κρίμα....)

Εταιρεία με τρομερό Customer Care.

Δεν είναι τυχαίο που πλέον όλα τα ηχεία, keyboard, mouse, remote control μου είναι όλα Logitech.

Όσες φορές έχει χρειαστεί κάτι, μου έστελναν καινούριο.

Την μια με επικοινωνία με Logitech Ελλάς και την άλλη κατευθείαν με Αγγλία, αφού το Harmony που είχα αγοράσει από Ebay, δεν υπάρχει στην Ελλάδα!!! :)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 4 months later...

Τα ξαναείπαν και τα παιδιά πιο πάνω, αλλά οι τύποι στη Logitech πραγματικά τα σπάνε!!!

Είχα αγοράσει τα Χριστούγεννα το mouse Performance MX. Πριν από μερικές μέρες άρχισε να μου βγάζει προβλήματα στο αριστερό κλικ. Tους παίρνω τηλέφωνο, εξηγώ το πρόβλημα και ο ευγενέστατος υπάλληλος με ρώτησε κατευθείαν το S/N του mouse και μέσα σε 1 λεπτό κανόνισε να μου στείλουν καινούριο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Άπειρο respect. Με κάτι τέτοιες κινήσεις οι εταιρείες εξασφαλίζουν αιώνιους πελάτες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ωραίοι,ανέβηκαν πολύ στην εκτίμησή μου.

Είναι σίγουρα ένας λόγος να αγοράσω κάτι δικο τους.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Και εγω τα ιδια θα πω, απλά τα σπανε, the best service, ειχα προβλημα με mx 5500 και φυσικα το αλλαξαν χωρις δισταγμούς ;-)

Μπραβο τους αλλα και στην Logitech που εχει τετοια πολιτικη

• 2 years later...