savasgr Δημοσιεύτηκε January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2007 γεια και χαρα, εχω ενα 80αρη σκληρο το οποιο εχω χωρισμενο σε 2 partitions, στον πρωτο εχω τα xp και ο αλλος ειναι κενος. Μπορω να εγκαταστησω και στο 2ο partition τα xp ? και αν ναι πως μορω να επιλεγω με ποια απο τα 2 λειτουργικα θα μπαινω??? :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 γεια και χαρα, εχω ενα 80αρη σκληρο το οποιο εχω χωρισμενο σε 2 partitions, στον πρωτο εχω τα xp και ο αλλος ειναι κενος. Μπορω να εγκαταστησω και στο 2ο partition τα xp ? και αν ναι πως μορω να επιλεγω με ποια απο τα 2 λειτουργικα θα μπαινω??? des me 2 xp den xerw pantws gia linux kai xp pu exw egw. Exw valei to GRUB BOOT MENU, me to opoio otan kanw boot me rwtaei na epilexw... Kalitera psaxe ligo sto google alliws steile mu PM na to psaxw k egw parapanw... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτό που θέλεις!Μπορείς όμως να βάλεις στο κενό partition τα windows vista για να έχεις κάτι διαφορετικό και καινούριο στον υπολογιστή σου!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Έχω την εντύπωση ότι γίνεται αυτό που θέλεις!Μπορείς όμως να βάλεις στο κενό partition τα windows vista για να έχεις κάτι διαφορετικό και καινούριο στον υπολογιστή σου!:) thelei boot menu omws... a! les mipws mesw to boot.ini? Mporei exypno.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 γεια και χαρα, εχω ενα 80αρη σκληρο το οποιο εχω χωρισμενο σε 2 partitions, στον πρωτο εχω τα xp και ο αλλος ειναι κενος. Μπορω να εγκαταστησω και στο 2ο partition τα xp ? και αν ναι πως μορω να επιλεγω με ποια απο τα 2 λειτουργικα θα μπαινω??? Μπορείς να το κάνεις φίλε μου... Το boot loader διαμορφώνεται απο μόνο του και κατά την εκκίνηση σε ρωτάει με ποιό απο τα δύο λειτουργικά θες να κάνεις εκκίνηση των Windows... "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ευχαριστω , θα το προσπαθησω... :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 pos xorizo to disko se 2 meri?prepei na ginei format?einai efkolo na ginei?thelo sto laptop pou exo ta vista na peraso ta xp.tha mporeso lete na to kano? an mporeite peite analitika pos ginete.ama kano kamia vlakeia kai to pao ston texniko meta lete na me kraksei?oute 2 mines den to exo to laptop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 καλα δεν καταλαβαινω θες κ στα δυο να βαλεις xp!ωραια! σε τι θα σε βοηθησει αυτο?να'χαμε να κανουμε!φιλε νομιζω γινεται αλλα καλυτερα να βαλεις ξεχωριστα λειτουργικα διαφορετικα δεν βρισκω λογο να το κανεις αυτο που θελεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 pos xorizo to disko se 2 meri?prepei na ginei format?einai efkolo na ginei?thelo sto laptop pou exo ta vista na peraso ta xp.tha mporeso lete na to kano? an mporeite peite analitika pos ginete.ama kano kamia vlakeia kai to pao ston texniko meta lete na me kraksei?oute 2 mines den to exo to laptop.Ρώτησες το ίδιο πράγμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=173277 και σου δόθηκε η απάντηση για το ποιό topic είναι το αρμόδιο. Άρα συνεχίζουμε εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163366 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts