Espin_eco Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 @ Espin_eco στέλνω φωτογραφίες τραβηγμένες από ψηφιακή μηχανή στο LG και τις βγάζει pixel-ιασμένες γράφεις ότι ρύθμισες τις φωτογραφίες σε 1600*1200 και τις βγάζει κανονικά, έκανες κάτι συγκεκριμένο? εγώ τις κάνω resize σε 1600*1200 και τις βγάζει πάλι με pixel εσένα στις βγάζει όπως αυτές που τραβάει το ίδιο το κινητό? δοκίμασες να στείλεις από ψηφιακή φωτογραφική? αν μπορείς κοίταξέ το, ευχαριστώ Mεταφέρω κάθε φωτό μεγαλύτερης ανάλυσης στον υπολογιστή μου και την επεξεργάζομαι με το Microsoft Office Picture Manager (προφανώς γίνεται και με άλλο πρόγραμμα). Το μόνο που κάνω είναι να μεταβάλλω ως ποσοστό τις διαστάσεις της φωτογραφίας. π.χ.σε μια φωτογραφία με ανάλυση 3200Χ2400 μεταβάλλω το ποσοστό του αρχικού πλάτους Χ το ύψος στο 50%. Κατόπιν η φωτογραφία εμφανίζεται κανονικά αρκεί η ανάλυσή της να είναι το πολύ 1600Χ1200.Έχω βάλει και από ψηφιακή μεταβάλλοντας το μέγεθός της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 τι να πω... εγώ τις κανω resize με το acdsee pro 2 (το τελευταίο που κυκλοφορεί) σε ανάλυση 1600*1200 pixels και όταν τις στέλνω στο κινητό τις δείχνει με pixel εσένα στις δείχνει το ίδιο καλά όπως και αυτές που τραβάει το κινητό? μήπως έχει να κάνει με αναβάθμιση στο firmware? ποιά έκδοση έχεις? ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 τι να πω... εγώ τις κανω resize με το acdsee pro 2 (το τελευταίο που κυκλοφορεί) σε ανάλυση 1600*1200 pixels και όταν τις στέλνω στο κινητό τις δείχνει με pixel εσένα στις δείχνει το ίδιο καλά όπως και αυτές που τραβάει το κινητό? μήπως έχει να κάνει με αναβάθμιση στο firmware? ποιά έκδοση έχεις? ευχαριστώ και πάλι... Δεν αποκλείεται να είναι αναβαθμισμένη έκδοση.20 μέρες έχει που το πήρα.Πολύ πιθανό να θέλει μια αναβάθμιση το δικό σου...Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 kalispera skeftome na parw to shine mias kai exi pesi sta 170 euro .. 8a i8ela na rwtisw ta e3is ; 1- an pezi dinata to ixio mp3 , klisis , sms ? 2- an pezi dinata apo ta akoustika mp3 ktl .. ? 3- an ixe kapion periorismo ston ari8mo ton sms pou apo8ikevi , i mporume na ta valume stin karta mnimis ? 4- poso kratai peripou i mpataria ? .. afta ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 kalispera skeftome na parw to shine mias kai exi pesi sta 170 euro .. 8a i8ela na rwtisw ta e3is ; 1- an pezi dinata to ixio mp3 , klisis , sms ? 2- an pezi dinata apo ta akoustika mp3 ktl .. ? 3- an ixe kapion periorismo ston ari8mo ton sms pou apo8ikevi , i mporume na ta valume stin karta mnimis ? 4- poso kratai peripou i mpataria ? .. afta ... 1 το ηχείο δεν παίζει πολύ δυνατά δυστυχως 2 τα ακουστικά είναι αρκετά ικανοποιητικά (εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένη ) 3 μέχρι 300 μπορείς να αποθηκεύσεις 4 με κανονική χρήση περίπου 4 ημέρες. Γενικά είναι ωραίο κινητό, εγώ δεν το μετανιωσα που το πηρα παντως. Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 @ yorgos_klp - δεν έχει ραδιόφωνο - δεν ακούγεται δυνατά όταν χτυπάει - δεν έχει κάρτα μνήμης (αν και μία κάρτα 2GB microSD κοστίζει μόλις 20 ευρώ) εγώ προσωπικά θα αγόραζα το sony-ericsson. Η γυναίκα μου ήθελα οπωσδήποτε το shine και το πήρε, εγώ που το έχω χρησιμοποιήσει όμως το χαρακτηρίζω ως άθλιο τηλέφωνο. Ίσως μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ sony-ericsson να έχω συνηθίσει σε αυτό το επίπεδο ποιότητας και λειτουργίας και να μην μπορώ να συνηθίσω τίποτα χαμηλότερο. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ακόμα και το παλιό μου SE T-630 (τετραετίας) είναι καλύτερο από το shine. To shine βέβαια (το χρυσό) είναι πολύ μούρη... ola ine 8ema gustu ... ( i maloun sini8ias ... ) egw ixa ipe 4 xronia symbian kinito 6600 >> 6630 pira to w810 kai apla sou anaferw oti den mu aresi ka8olou .. to KE970 sou anaferw apo piotita kataskevis ine klasis anotero ( anaferw xaraktiristika ) w910 , n 81 ktl.. apo apopsi kataskevis pada .. simfonw oti den exi treles dinatotites ala an kapios psaxni ena aplo kinito ( klisis kai sms ) pou na mpori na vgali arketa kales photo ( gia kinito pada ) , na pezi videakia mp3 ine poli kali epilogi gia ta 170 euro pou kani pleon .. ps:simera to pira ... kai meta apo arketi anasxolisi mazi tu , mporw na pw oti ime apolita efxaristimenos apo to kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Φίλε μου Luckystriker πες μας εντυπώσεις απο το κινητό εάν μπορέσεις....οτιδήποτε..πχ οθόνη(βλέπεις την ημερα με ήλιο?),καμερούλα,ένταση ήχων(που δεν εχω ακούσει να λένε τα καλυτερα)...και γενικά οτιδήποτε έχεις δεί σε αυτό το σύντομο διάστημα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Φίλε μου Luckystriker πες μας εντυπώσεις απο το κινητό εάν μπορέσεις....οτιδήποτε..πχ οθόνη(βλέπεις την ημερα με ήλιο?),καμερούλα,ένταση ήχων(που δεν εχω ακούσει να λένε τα καλυτερα)...και γενικά οτιδήποτε έχεις δεί σε αυτό το σύντομο διάστημα. Ευχαριστώ prosopika exw mini apolita efxaristimenos .. to menu to sini8isa amesos , den exw kapio provlima , dioti ektos apo to scroll mporis na xrisimopies kai ta pliktra 1-9 pou adistixi se diafora menu px minimata ine to 5 , ri8misis to 8 ktl.. san ta SE dld. to ixio den ine kai oti kalitero gia anaparagogi mp3 ( se sxesi me to w810 pou ixa prin ) ala an analogistis poso lepto ine to kinito apodidi arketa kala.. se klisis den 8a exis pote provlima , mias kai akougete arketa dinata . i camera apla ta spai , pragmatika vgazi para poli kales photo gia 2 mp , sto estiazma den xani pote ( vlepe w810 , estiaze se la8os simio ). an kai den exw katalavi an exi 2 ixiaki i 1. genika san piotita kataskevis ine apexto , o mixanismos den pezi , kai i o8oni korifea . ta arnitika mexri stigmis ine : -ta caller image prepi na ine 74x74 alios den ta perni . ( den me apasxoli toso ) -otan ani3is tin efarmogi mp3 player diavazi mono osa komatia exis stin mnimi tu tilefonu , kai oxi stin sd ( afto ine ligo spastiko ).. -i o8oni den ine kai oti kalitero otan exi iliofania , ala palevete den ine toso asxima oso diavaza. -kati akoma pou isws se endiaferi ine oti den perni themes ( egw dinw ligi simasia se afto ) ----- pistevw se apodosi / timi ine aristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 -otan ani3is tin efarmogi mp3 player diavazi mono osa komatia exis stin mnimi tu tilefonu , kai oxi stin sd ( afto ine ligo spastiko ).. και δεν κάνει και ελαχιστοποίηση Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου....Περισσοτερο το θελω για απλή χρήση(λιγο ομιλια,μηνύματα,και που και που καμια φωτογραφια) και απο εμφανιση μου αρεσει πολύ. Θα παω να το πάρω αυριο...το βρηκα στο πλαίσιο 173 με μια κάρτα μνήμης 1gb δωρο(λήξη προσφοράς 02/02/08). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 gia apli xrisi ta spai .. kai egw apo to plaisio to pira prox8es.. -- 2h mera kai i mpataria ta spai .. kimenete se epipido SE peripou exw milisi 5 wres 46 lepta me 2 fortisis , + arketa sms , +xrisi mp3 kai liges photo. -- mia dior8osi sto post pou ixa kani , gia ta caller image perni mexri kai 640x480 arki na min ine animation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Το πήρα κι εγώ...μιλάμε για πολύ χάζεμα...(απο πλευράς μου ε?)...για τα λεφτά του είναι σούπερ..και σε σχέση πάντα με τα άλλα slide τηλέφωνα άλλων εταιριών και αντίστοιχων δυνατοτήτων....σε λίγο θα τελειώσει το `χάζεμα` και θα αρχίσει το πείραγμα...Βρήκαμε δουλειά για το σαββατοκύριακο....Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής....εαν εξαιρέσεις την ροδελίτσα που κάπου-κάπου `χάνει`... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Το πήρα κι εγώ...μιλάμε για πολύ χάζεμα...(απο πλευράς μου ε?)...για τα λεφτά του είναι σούπερ..και σε σχέση πάντα με τα άλλα slide τηλέφωνα άλλων εταιριών και αντίστοιχων δυνατοτήτων....σε λίγο θα τελειώσει το `χάζεμα` και θα αρχίσει το πείραγμα...Βρήκαμε δουλειά για το σαββατοκύριακο....Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής....εαν εξαιρέσεις την ροδελίτσα που κάπου-κάπου `χάνει`... kaloriziko .. ondos i rodelitsa xani ligo , ala egw den tin xrisimopiw kai toso , ta menu ta epilegw me ta ari8mitika pliktra , to vriskw pio voliko . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 kalimera ithela na rwtisw an yparxei tropos na ksekleidwsw to LG shine KE970 me sw ypologisti.. to exw parei apo aglia kai einai kleidwmeno se ena diktio o2 gia tin akriveia kai otan vazw elliniki sim leei na valw ti swsti sim... thanks gia to xrono sas..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanara Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 συγχρονισμο με Outlook υποστηριζει; τελικα χτυπαει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο; μπορει να παρει καρτα 2GB? αν το media player που εχει δεν διαβαζει τα τραγουδια της καρτας, πως ανοιγουν;;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Stefanara θα σου απαντήσω σε κάποια από αυτά που ρώτησες: 1.To ξυπνητηρι χτυπάει και με κλειστό κινητό 2.Συγχρονισμό με outlook δεν ειδα σε κάποια αρχεία στο cd rom που το συνοδεύει να κάνει.Εχει ένα δικό του πρόγραμμα για συγχρονισμό που το λένε Lg mobile sync.Tώρα εάν μέσα από εκεί μπορείς να κάνεις μαιμουδιές με το outlook δηλώνω άγνοια. 3.Mνήμη σίγουρα παίζει με 1GB..με 2άρα άγνωστο.Αλλά κάνε για σίγουρα κανένα τηλέφωνο στην ίδια την LG. 4.Ο media player που έχει η συσκευή δεν κάνει διάκριση στο που είναι τα mp3.Tα παίζει όπου και να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 paidia exw ena lg shine to opio exei to eksis provlima : pou kai pou to eiserxomeno mp3 allazei kai mpainei o ergostasiakos ixos se poli xamili entasi...oi ipoloipoi ixoi akougonte kanonika...den allazei ixo kliseis me tpt....iparxei kapia episimi anavathmisi gia ta lg?pws mporei na fiaxthei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 kai mena mu to ekane afto mia fora , otan me eperni enas ari8mos pou ton ixa apo8ikefsi 2 fores... gia des mipos fteei afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Γεια.Λεω να πάρω το κινητό αυτο και εχω να σας κανω κανα 2 ερωτησεις: Ειναι εύκολο στην συνταξη sms?εχει βολικο μενου και ευρετηριο;αυτά. Αξιζει τι λετε?ποιο χρώμα ειναι πιο μούρη ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Φιλε Σταύρο εμένα μου άρεσε και το πήρα στο titanium. To πήρα πρώτα για την εμφάνιση και μετά για τις δυνατότητες του.Από χρήση δεν μου φάνηκε δύσκολο,όπως δεν μου φαίνονται δύσκολα και τα sharp,motorola,sonyericsson κλπ κλπ. Ολα είναι θέμα συνήθειας και όρεξης να το σκαλίσεις. Γιά μένα το πιο μεγάλο ατού του είναι η πανέμορφη οθόνη και η ποιότητα κατασκευής. Το πιο μεγάλο μείον του,ότι το μεγαφωνάκι του δεν χτυπάει δυνατά και αρκετές φορές όταν γύρω σου έχει φασαρία δεν το ακούς, και οταν έχει ηλιοφάνεια δεν βλέπεις την τύφλα σου στην οθόνη επειδή είναι καθρέφτης. Πήγαινε να το δείς είτε σε κανένα plaisio η mediamarkt όπου συνήθως το έχουν ανοιχτό να `παίξεις` μαζί του. Καλή αγορά....:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Δηλαδη Titanium black ενοεις;Βασικα ο αδερφος το θελει κ απο οσο λεει αυτο θα πάρει σε μαυρο.Το χρυσο τι λεει;μου λεγε οτι ειναι γυναικιο εχει κατι λουλουδια πισω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ναι το Titanium black εννοώ.....το βρήκα πολύ όμορφο......το ασημί συνηθισμένο.....το χρυσό νομίζω ότι πάει προς γυναίκα......πήγαινε να τα δείς όμως και από κοντά να πάρεις μία ιδεά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα sites με παιχνίδια ή θέματα για το κινητό?? το πήρε η κοπελιά μου και θέλει να παίξει λίγο μαζί του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα sites με παιχνίδια ή θέματα για το κινητό?? το πήρε η κοπελιά μου και θέλει να παίξει λίγο μαζί του... dokimase to iphone , kai apo eki katevase pexnidia gia ta nokia S40 .. ta pio pola pezun kai sto lg .. gia na ta egatastisis valta ston fakelo other tou kinitou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 xaχα παντως ο αδερφος μου ακομα περιμενει να μπει σε διαθεσιμοτητα στην wind για να του το παραγγείλει.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts