ecstasea Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλημέρα σε ολους τους φιλους του MyPhone! ειμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητου εδώ και περίπου δύο μήνες. θελω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου και αν μπορείτε να απαντησετε και σε καποιες ερωτήσεις που εχω σχετικά. πρώτα απο ολα να πω πως αγοράστηκε καινουριο απο ελλάδα με ελληνικο λειτουργικο. πρεπει να ειναι η πρώτη φορα που ενιωσα τοσο ανόητος μιας και συνηθισμενος απο τα προηγουμενα κινητά μου (τα περισσότερα symbian) εψαχνα με τις ώρες να βρω απο που αλλάζει η γλώσσα στα αγγλικα :O τεσπα, αργησα αλλα συνειδητοποίησα οτι προκειται για Pocket pc, αρα No language selection.... Σαν τηλέφωνο ειναι πολυ καλο, οντως πολυ compact και σχετικα ελαφρυ. στα θετικά του οπως εχετε διαβάσει οντως ειναι ο ενσωματωμενος δέκτης sirf star III αλλα και η πολυ καλή απόδοσή του. εμενα "ηρθε" ετοιμο με destinator 7 και το εχω χρησιμοποιήσει αρκετά σε πολλες διαδρομες εντος και εκτος πόλεως και δεν με εχει "κρεμασει" πουθενα. στο κουτι ειχε τα ΠΑΝΤΑ, φορτιστες (2) αλλα και πρακτικότατη θηκη και βαση στηριξης για το αυτοκίνητο. μεχρι στιγμης εχει παρουσιάσει τα εξης. αδυναμία μεταφοράς αρχειων (δεν επετρεπε κανενα αρχειο να μεταφερθει η να διαγραφει). το εμφανισε απροειδοποίητα και χωρις προφανη λόγο. επανεγκατέστησα το λειτουργικο και επανηλθε. εχει σοβαροτατο προβλημα (μαλλον μαζι μου τα χει) και αρνειται να λειτουργησει σωστα η διαδικασία power save κατα την οποία πρεπει η οθόνη να σβηνει μετα απο καποιο χρονικο οριο. Οποτε θελει δουλεύει αυτο. αλλοτε κολάει στη "χαμηλη" ενταση φωτισμου και πρεπει να το επαναφέρω manually και αλλοτε κολλάει φωτισμενο (συνηθως μετα απο manual ρυθμιση). εχει κανα δυο μερες που το κοψε αλλα δεν ξερω απο που και γιατι. βασικα πολλα μυνηματα σφαλμάτων (οπως πχ καποια dll που δεν φορτώνουν οταν ανοιγω το destinator) αλλοτε εμφανίζονται καθε φορα και μετα απο καποιο χρονικο διάστημα (εχει και αυτο μια βδομάδα περίπου) παυουν να εμφανιζονται... :worry: σημερα (φτου φτου) δουλευει κανονικότατα, με την ενταση φωτισμου να "ακουει" οπως πρεπει και τα προγραμματα να τρέχουν κανονικα. εχθες προσπαθησα να περάσω ενα video μεσω blue tooth απο ενα Nokia και ενώ η μεταφορά γινοταν, ενώ ειχα επαρκη χώρο στη μνήμη οταν με ρωταει "θελετε να αποθηκευσετε το εισερχομενο αρχειο" και του λεω "ναι" αυτο μου λεει "πριτς".... :mad: κοινώς δεν το αποθηκεύει με τιποτα... δεν ξερω γιατι, δοκιμασα και με αλλα αρχεια (πχ φωτο η απλες σημειώσεις) αλλα και παλι τιποτα... :worry: οπως και να εχει αν καποιος ξερει τι μπορώ να κανω παρακαλω σε απάντηση! αλλο ενα θεμα που με εχει "εξοργίσει" ειναι η καταγραφή video.. με καμερα των 2megapixel δεν πιστευα οτι η ανάλυση του video θα ηταν μόλις 176*144.. εχω φαει ολες τις ρυθμίσεις αλλα πουθενα δεν βρισκω να πηγαίνει παραπάνω. στο N72 που και αυτο ειχε 2 megapixel ειχα ΤΡΑΓΙΚΑ καλύτερο video και οχι σαν να βλέπω webcam με frame rate που δυσκολευεται να πιάσει κίνηση χελώνας....:lol: υπάρχει καποιο software που να μπορώ να κανω recording με λίγο πιο σοβαρη ανάλυση? ως εδώ για σημερα, αναμένω τις απαντήσεις σας. επι τη ευκαιρεια ενα ακομα ερώτημα.. το εν λόγω τηλέφωνο δεν εχει WiFi. δεν με ενοχλησε τοσο οταν το αγόρασα αλλα απο τοτε με τρώει να βρω τροπο να το συνδέσω καπως. εκτιμώ πως μονο με δυο τροπους μπορει να γινει αυτο , bluetooth και μεσω του usb. το συνδέω στο net μεσω του usb Λοιπον και με το active synch μπαινει On line κανονικότατα. αναρωτιέμαι αν υπάρχει καποιος τροπος να συνδεθω ασυρματα.... τι σκεφτομαι, usb με ασυρματο link, δηλαδη απο να εχω στο pc ενα usb stick και αλλο ενα stick στο κινητο (με το αντιστοιχο φις), σαν να μπορουσαμε να μετατρέψουμε το απλό usb καλώδιο σε ασυρματο... δεν ξερω αν υπάρχει τετοιο πράγμα οποτε μην με κράξετε! :) Χαιρετώ! ___________________________________________________________ Πανος. Παράθεση ...always outnumbered, never outgunned... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Gia ta genikotera problimata pou anafereis oi logoi mporei na einai diaforoi synepws den mporoume na sou poume polla apo edw. Mporei na ftaiei kapoio programma pou exeis egkatastisei h' kai akoma na min exei katsei kala i ROM. Meta apo hard reset kai xwris na egkatastiseis tipota sti syskevi... eksakoloutheis na exeis ta idia problimata? Oson afora tin camera, einai gnwsto oti i apodosi tis se aftes tis syskeves den einai to dynato tous simeio...eidika sto video recording. Einai thema hardware pantws kai min xaneis to xrono na breis programma na allakseis tin analysi. Telos gia to asyrmato internet ean den exeis Wifi mono mesw GPRS mporeis na exeis. To Wifi apla to ksexnas. Mesw bluetooth den ginetai afto pou les. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecstasea Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ευχαριστώ φιλε μου. ναι τα περισσοτερα μετα απο hard reset επανερχονται. το μονο που δειχνει να το ενοχλει ακομα ειναι Α. η εναλλαγη πηγης ενεργιας (οποτε αλλαζει η πηγη αλλαζουν και οι ρυθμισεις φωτεινοτητας) και παρα το γεγονος οτι τα εχω απενεργοποιημενα ολα αυτο συνεχίζει να κανει οτι θελει Β. η αδυναμια αποθηκευσης εισερχομενων αρχειων μεσω bluetooth. :O κριμα για το video... :( στο p800 που ειχα ειχα εγκαταστησει ενα προγραμματάκι και ταβαγε αξιοπρεπως βιντεο (βεβαια εκεινο δεν ειχε καν, περα απο φωτογραφικη στα 640*480) Thnx! Παράθεση ...always outnumbered, never outgunned... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg2000gr Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Γειά σας και καλή χρονια σε όλους.Αν φυσικά υπάρχει κάποιος που ακόμη κοιτάει που και που αυτό το topic έχει καλώς. Είμαι και εγώ τους τελευταίους 3 μήνες κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Ομολογώ πως είναι καταπληκτικό για το κόστος του. Σε αυτό όμως που υστερεί και όλοι εσεις απ οτι διάβασα συμφωνήτε είναι ο πολύ μικρός επεξεργαστής. Ομολογώ το έχω φωρτώσει το κινητό με οτι έχω βρεί και ευτηχώς ανταπεξέρχετε τέλεια.Λοιπόν ο λόγος που θέλησα να γράψω στο topic αυτό δεν είναι για να διαφημίσω το κινητό αλλα επειδή διάβασα κάτι γραμμές παραπάνω ένα πρόβλημα που είχα και εχγώ.Αναφέρομε στο πρόβλημα με τα sms τα οποία έρχονται και ναι μεν βρίσκοντε μέσα στα εισερχόμενα ως μη αναγνωσμένα αλλα σχετική ένδιξη στην today screen δεν υπάρχει.Πρέπει να πάω χειροκίνητα στο inbox για να το δώ. Λοιπόν η λύση που ίσως θα την έχετε βρεί ελπίζω και εσείς είναι στο site της asus. Κατεβάζουμε την έκδοση rom που έχουμε και διορθώνετε.Απ οτι θυμάμε το αναφέρει μέσα στο site πως αυτή η rom διορθώνει το sms notification error. Εγώ έχω Αγγλική rom και έβαλα την αντίστοιχή μόνο που μου χάλασε το λογότυπο της Wind σε Tim. Μικρό το κακό βέβαια αυτό.Το μεγαλύτερο κακό είναι πως πλέον δεν λειτουργούν τα λαμπάκια σαν ενδίξεις για sms και αναπάντητες κλήσεις. Τέλος θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρεί κάποιο άλλο πρόγραμμα για αποστολή Ελληνικών sms με την χρήση πληκτρολογίου και οχι με το πενάκι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 καλησπέρα all! αγόρασα εδώ κ ένα μήνα το P526 κ σήμερα αξιώθηκα να του φορτώσω το Destinator 7. αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του GPS τόσο στη συσκευή (Ρυθμίσεις-Σύστημα-External GPS-Θύρα προγράμματος, καθώς κ Θύρα υλικού GPS), όσο κ στο ίδιο το Destinator (Ρυθμίσεις-Σήμα GPS-GPS Θύρα Com/Ταχύτητα, καθώς κ TMC-ON ή OFF, καθώς κ Θύρα COM-Ταχύτητα). λ.χ. εάν βάλω στο Σύστημα Θύρα προγράμματος Com1 τι πρεέπι να ορίσω στη Θύρα υλικού GPS? το μήνυμα του Destinator είναι μονίμως "Δεν βρέθηκε κεραία GPS" το πρόγραμμα κατά τα άλλα τρέχει κανονικά κ θα έλεγα γρήγορα, έχοντας βέβαια εμπειρία μονάχα από το προηγούμενό μου iPaq-παντόφλα. παρ' ότι διάβασα αρκετές αναφορές σε άλλα posts σχετικά με τις ρυθμίσεις υλικού κ Destinator, δε μπορώ να βγάλω άκρη! όποιος έχει την καλωσύνη ας με βοηθήσει με την εμπειρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Βάλε το GPS Test πρώτα να σου βρει τη θύρα και να κλειδώσει τους δορυφόρους αυτόματα. Είτε έχοντας το ανοιχτό είτε και κλειστό, μετά άνοιξε το Destinator και δες τη συμπεριφορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Βάλε το GPS Test πρώτα να σου βρει τη θύρα και να κλειδώσει τους δορυφόρους αυτόματα. Είτε έχοντας το ανοιχτό είτε και κλειστό, μετά άνοιξε το Destinator και δες τη συμπεριφορά του. :up: thanks man! δούλεψε με τη μία! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μήπως έχεις αποθηκευμένα μηνύματα στην κάρτα sim σου και σου τα βγάζει; Από την προηγούμενη συσκευή σου. Τα έχεις ξαναδιαβάσει αυτά τα μηνύματα; Αν ναι βάλε πάλι στην παλιά συσκευή την κάρτα sim σβήστα από εκεί και ξαναδοκίμασε. Δυστυχώς συνεχίζω να αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Πλέον, δεν μου έρχεται κανένα στην ώρα του και εμφανίζονται αφού κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου, χωρίς φυσικά να χτυπάει ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος. (Δείτε συννημένη εικόνα, στο post που είχα κάνει (N#88). Μιλάμε για ολοκαίνουρια μηνύματα που μου στέλνουν και όχι για κάποια που είχα από παλιότερο κινητό (τα έχω σβήσει καλού-κακού). Έχω καταντήσει να με φωνάζουν και τσιφούτη γιατί δεν απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν :wacko: Δυστυχώς δεν υπάρχει και κάποιος αρμόδιος στην Ελλάδα. Όλοι μου λένε ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Τυγχάνει να γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει καινούριο firmware, να το δοκιμάσω μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα; Ή κάποια άλλη ιδέα-λύση; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εξακολουθεί το πρόβλημα και μετά από hard reset; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εξακολουθεί το πρόβλημα και μετά από hard reset; :confused: Ναι, έκανα hard reset. Sorry, ξέχασα να το αναφέρω. Γι' αυτό ρώτησα για κάποιo καινούριο firmware. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg2000gr Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Όπως σου είχα αναφέρει μια σελίδα νωρίτερα είχα και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ερχόταν μύνημα και δεν άκουγα κάνέναν ήχο και φυσικά δεν υπήρχε στην οθόνη καμία ένδιξη. Κάνε ναβάθμιση την rom ανάλογα με εκίνην που έχεις. Εδώ http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us θα ψάξεις και θα κατεβάσεις αυτήν που έχεις. Έχει και ένα pdf με πλήρης οδηγίες στο τι πρέπει να κάνεις. Εγω το έχω κάνει εδω και 2-3 μήνες και βρίκα επιτέλους την ησυχία μου. Μερικές φορές βέβαια μου έχει τύχει να έρθουν πολύ αργά τα μηνύματα αλλα θεωρώ πως είναι πρόβλημα της wind μιας και γενικά σαν εταιρία έχει ασθενές σήμα και ακόμη πιο ασθενές στην περιοχή μου. Το βλεπω και απο το κινητό μου που πολές φορές ψάχνει το χαμένο σήμα. Για τσέκαρέ το και ενημέρωσε αν λύθηκε το πρόβλημα. Καλή τύχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ρε παιδιά του βάζω μια κάρτα της wind (F2GO 32Κ) και χάνει συνέχεια το σήμα σε χώρο που ένα απλό sonyericsson έχει φουλ. Άσε που μου γράφει ΤΙΜ αντί για WIND. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Μήπως χρειάζεται κάποια αναβάθμιση; Ρίξε λίγο διάβασμα πιο πίσω για να ενημερωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Λάθος! Τελικά μια χαρά δουλεύει. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο... υπάρχει τρόπος να βάλω μια φωτο για wallpaper χωρίς όμως να εμφανίζεται και στην επόμενη οθόνη με τα εικονίδια (Asus Launcher) ? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts