Jump to content

Αγορά printer μέχρι 70 ευρώ

panos23
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα να αγορασω 1 εκτυπωτη μεχρι 70 euro.

Γνωριζοντας οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν αγοραζω κ κατι ποιοτικο κ με δεδομενο οτι το μονο που θα θελω ειναι να εκτυπωνω κειμενο κ κανα απρομαυρο εξωφυλο απο μουσικα cd ποιον εκτυπωτη θα μου προτεινατε??

Θα ηθελα εναν με οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση ως προς τιμη κ στο θεμα των αναλωσιμων ( μελανια κτλ)

Σε πλαισιο κ e-shop εχω δει τα εξης κοντα στην τιμη που εχω θεσει:

printers:

HP DESKJET D1360

LEXMARK Z645

HP DESKJET D2360

Canon Pixma iP 1700

Epson Stylus D78

LEXMARK Z735

LEXMARK Z845

Πολυμηχανηματα:

LEXMARK INKJET X-2350

LEXMARK X1270 INKJET MFP

Eυχαριστω

...Θα ηθελα να αγορασω 1 εκτυπωτη μεχρι 70 euro.

Γνωριζοντας οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν αγοραζω κ κατι ποιοτικο κ με δεδομενο οτι το μονο που θα θελω ειναι να εκτυπωνω κειμενο κ κανα απρομαυρο εξωφυλο απο μουσικα cd ποιον εκτυπωτη θα μου προτεινατε??

Θα ηθελα εναν με οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση ως προς τιμη κ στο θεμα των αναλωσιμων ( μελανια κτλ)...

Για τη χρήση που το θέλεις, με €77 παίρνεις τον Laser Lexmark E120

Οπότε για μαυρόασπρες εκτυπώσεις και οικονομία στα αναλώσιμα, ασυζητητί να τον προτιμήσεις σε σύγκριση με οποιοδήποτε inkjet στην κατηγορία των €70. ;)

Φίλε , για οικιακή χρήση δεν υπάρχει λόγος να δώσεις και περισσότερα χρήματα.Και εγώ έχω ένα canon iP 1700 και είμαι ευχαριστημένος.Εκτυπώνει πολύ γρήγορα ότι και να του βάλω(κείμενα ή φώτο) και οι εγχρωμες φώτο έχουν καλούτσικη ποιότητα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φιλε ddr2 ο canon iP 1700 που εχεις ειναι αυτος ?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=44&product=899348

Απο κοστος σε αναλωσιμα τι λεει??

ariadgr η προταση σου ειναι πολυ δελεαστικη.Σκεφτομαι μονο λιγο την ποιοτητα εκτυπωσης κ το κοστος του toner.Συμφερει??

ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φιλε ddr2 ο canon iP 1700 που εχεις ειναι αυτος ?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=44&product=899348

Απο κοστος σε αναλωσιμα τι λεει??

Ναι, αυτός είναι.

Δεν ξέρω για αναλώσιμα γιατί ακόμα έχει τα εργοστασιακά πάνω.

Αλλά από ότι μου είπαν(γιατί από εκτυπωτές είμαι ψιλοάσχετος) η canon έχει αρκετά φτηνά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ariadgr η προταση σου ειναι πολυ δελεαστικη.Σκεφτομαι μονο λιγο την ποιοτητα εκτυπωσης κ το κοστος του toner.Συμφερει??

H ποιότητα εκτύπωσης μαυρόασπρου κειμένου είναι εξαιρετική, όπως άλλωστε σε όλους τους laser.

Εφόσον ο ίδιος γράφεις ότι "το μονο που θα θελω ειναι να εκτυπωνω κειμενο κ κανα απρομαυρο εξωφυλο απο μουσικα cd", τότε ένας ασπρόμαυρος laser σου ταιριάζει απόλυτα.

Το κόστος των αναλωσίμων σε laser εκτυπωτή φυσικά και συμφέρει σε σύγκριση με οποιονδήποτε inkjet σε αυτό το επίπεδο χρημάτων (€70-€80).

Kαι φυσικά το πλεονέκτημα των laser έναντι των inkjet είναι ότι έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής (π.χ. 10 χρόνια) ενώ ένας inkjet μπορεί άνετα να βγάλει βλάβη στα 2 χρόνια (π.χ. να μπουκώσει από μελάνι και να θέλει επισκευή ή οι εκτυπώσεις να βγαίνουν με γραμμές και να θέλει συνεχώς καθαρισμό, όπως γίνεται με μερικούς Epson).

To τονερ του Ε120 κοστίζει €62 και τυπώνει περίπου 2000 σελίδες (συνήθως αμα το κουνήσεις τυπώνει αρκετές παραπάνω).

Αν κάνεις τη διαίρεση € 62 / 2000 βλέπεις ότι το κόστος του τονερ ανα σελίδα είναι € 0,031, δηλαδή 11 δραχμές (χωρίς να υπολογίζεις το photoconductor που το αλλάζεις κάθε 25000 σελίδες και κοστίζει περι τα €45).

Ευχαριστω για την απαντηση ariadgr .

Σε σχεση με τον SAMSUNG LASER PRINTER ML-1610 τι λες??

Το photoconductor τι ειναι??

Ευχαριστω για την απαντηση ariadgr .

Σε σχεση με τον SAMSUNG LASER PRINTER ML-1610 τι λες??

Το photoconductor τι ειναι??

Σε σχέση με τον Samsung, ο Lexmark Ε120 είναι καλύτερος (19 σελίδες το λεπτό αντί για 17, μηνιαίος κύκλος 10.000 σελίδες αντί για 5.000 που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για πιό βαριά χρήση, επιλογή "1200 image quality" για πιό ποιοτικές εκτυπώσεις -π.χ. τα εξώφυλλα που θέλεις-). Και γενικά η Lexmark έχει μεγαλύτερη "πείρα" σαν εταιρεία στους Laser εκτυπωτές σε σύγκριση με τη Samsung.

Το photoconductor είναι το "τύμπανο" (drum) πάνω στο οποίο κουμπώνει το toner. Είναι ένα αναλώσιμο που διαρκεί αρκετά (στη συγκεκριμένη περίπτωση 25000 σελίδες, ίσως και παραπάνω).

Δες αυτή τη φωτογραφία για να καταλάβεις με τι μοιάζει.

Στην ίδια θέση με σένα (αγορά εκτυπωτή σε αυτά περίπου τα χρήματα) ήμουν κι'εγώ πέρσι, οπότε γι' αυτό το έψαξα το θέμα μεταξύ inkjet και laser σε αυτά τα λεφτά, και κατέληξα να πάρω τον laser Lexmark E232 (τώρα ο συγκεκριμένος δεν κυκλοφορεί), ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετικός.

Το toner δεν το έχω αλλάξει ακόμα... και να φανταστείς ότι αυτό που συνοδεύει τον εκτυπωτή είναι μισό σε χωρητικότητα από το κανονικό.

Ειδικά η επιλογή που έχει στο λογισμικό για εκτύπωση διπλής όψεως, δηλαδή να τυπώνει κατάλληλα τις σελίδες και να σου λέει "τώρα βάλτε τις ανάποδα για να τυπωθούν από την άλλη πλευρά" μου είναι πολύ χρήσιμη, αφού κάνεις μεγάλη οικονομία στο χαρτί όταν τυπώνεις πολλές σελίδες κειμένου.

...eixa enan lexmark injekt oxi laser !! kai eixe polu akriva melania...

Ισχύει αυτό που λές. Οι inkjet της Lexmark (και κυρίως αυτοί της οικονομικής κατηγορίας) έχουν πολύ ακριβά αναλώσιμα.