aijivl Δημοσιεύτηκε January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2007 Θα ήθελα κάποιος που να γνωρίζει να μου προτείνει, την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για αγορά international domain.. Δεν θε ήταν καλύτερο να αγοράσω το domain, και τα αρχεία που θέλω να δίνω να τα ανεβάσω κάπου αλλού με link και καλύτερο bandwidth.? Eυχαριστώ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ξέρω, ξέρω αναζήτηση..:p Αν γίνεται όμως να λάβω κάποια απάντηση για το δεύτερο ερώτημα. Ευχαριστώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Προσωπικά δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις... Ρίχτα άλλη μία πιο αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εννοώ αν θά ηταν πιο συμφέρον να σηκώσω το site σε ένα domain που θα αγοράσω, και τα αρχεία που θέλω να βάλω να τα φορτώσω σε χώρο που θα αγοράσω σε άλλο server και τα συνδέσω με λινκ, έτσι ώστε το χχχ.com να έιναι το domain μου, με λίγο χώρο, που θα περιέχει το webpage και τα αρχεία θα βρίσκονται σε άλλο server(όχι domain) με μεγαλύτερο χώρο και καλύτερο bandwidth. Βγάζουν νόημα τα παραπάνω? Έχεις μήπως να μου προτείνεις, κανά καλό hosting γιατί γίνεται χαμός και δεν τα προλαβαίνω? Ευχαριστώ..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Το domain μπορείς να το αγοράσεις από τον registrar ο οποίος το διαχειρίζεται (π.χ. για .gr υπάρχουν διάφοροι, για .com άλλοι, κλπ.). Το που θα κάνεις host το site σου είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε παρέχει υπηρεσίες web hosting. Όταν αγοράσεις το domain θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα control panel το οποίο σου επιτρέπει να ορίσεις το που γίνεται host το site σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Αν κατάλαβα καλά τότε ο χώρος είναι θέμα του hosting όχι του domain. Συμφέρει να πάρω έτοιμο πακέτο domain + Hosting ή καλύτερα να τα ψάξω παραπάνω? Αυτός καλός δεν είναι? http://www.godaddy.com/gdshop/compare/gdcompare_netwrk.asp?isc=gooxt005bc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Το domain μπορείς να το αγοράσεις από τον registrar ο οποίος το διαχειρίζεται (π.χ. για .gr υπάρχουν διάφοροι, για .com άλλοι, κλπ.). Το που θα κάνεις host το site σου είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε παρέχει υπηρεσίες web hosting. Όταν αγοράσεις το domain θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα control panel το οποίο σου επιτρέπει να ορίσεις το που γίνεται host το site σου. Έτσι ακριβώς είναι!Το domain name που θα αγοράσεις δε θα έχει καμία σχέση με το web hosting!Άλλη υπηρεσία η πρώτη και άλλη η δεύτερη!Εσύ ορίζεις που θες να μεταβιβάζεται το domain σου χρησιμοποιώντας τον server του web hoster!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Αυτό που σε συμφαίρει είναι να αγοράσεις domain και hosting πακέτο για να μην μπλέξεις με nameservers και κωδικούς domain... είναι μπελάς... Αν ψάχνεις για μικρό χώρο, της τάξης των 200ΜΒ μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ, αν ψάχνεις για κάτι μεγαλύτερο μπορώ να σου προτείνω 2-3 καλές εταιρίες... Μπορείς να με βρεις στο MSN στο mixalm@acn.gr ή στείλε μου email στο info at arrowweb.gr με το τι θες ακριβώς :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Domain και hosting συνήθως συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxairia Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Des godaddy ftino kai apo ta kalitera gia hosting des kai apollo hosting sigoura simferei apeksw an labeis ipopsin sou kai ti diafora eurw dollariou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts