zafos90 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σειρά έχει το ελεεινό καφέ της χαράς.Όχι άλλο κάρβουνο.Παίζει ασταμάτητα από τότε που ήμουν γυμνάσιο, τέλειωσα το πανεπιστήμιο κι ακόμα παίζει.Με βλέπω στο μέλλον να το παρακολουθώ με τα εγγόνια μου.Μακάρι να έβαζαν ξανά το ΑΜΑΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 οκ, θα μας λειψει απ την ελληνικη τηλεοραση (ευτυχως παιζουν τα εγκληματα ακομη). ΑΛΛΑ οποιος θελει να τα δει, υπαρχει και το youtube Μαλλον ο Χαρης Ρωμας το ζητησε να το κοψουν για να μην πεθανει απο υπερβολικη δοση ταλεντου! :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 rest in peace ( αλλα παιζεται και να "αναστηθεί" για παντα στις καρδιες μας αυτη η σειρα. σε ενα σημειο την μισουσα 2010-2014 περιπου , αλλα ολοι μας ξερουμε τους διαλογους απ εξω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λογικα,καπου προς το καλοκαιρι(αν δεν εχει κοπει το Spata live νωριτερα),θα ξανασκασει μυτη στο προγραμμα του ant1.H βλακεια ειναι οτι φετος δεν θα εχουμε την τυχη να απολαυσουμε το χριστουγεννατικο επεισοδιο.Ειχα συνηθισει επι δεκαετιες να το βλεπω καθε χρονο ανημερα Χριστουγεννα και θα μου κακοφανει που θα σπασει φετος η παραδοση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 μα το εδειξε πριν λιγο καιρο!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ποτε και δεν το πηρα χαμπαρι?Θυμαμαι οτι επι χρονια το προβαλλουν μονο ανημερα ή παραμονη Χριστουγεννων.Δεν το εχω πετυχει ποτε σε ασχετη περιοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ποτε και δεν το πηρα χαμπαρι?Θυμαμαι οτι επι χρονια το προβαλλουν μονο ανημερα ή παραμονη Χριστουγεννων.Δεν το εχω πετυχει ποτε σε ασχετη περιοδο.ξερεις πως ειπαρχει και το youtube:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 αρχες σεπτεμβρη ηταν θαρω. μεσα στο κατακαλοκαιρο. ισως κανω και λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Τελικα ουτε 1,5 μηνα δεν αντεξαν χωρις Κων/νου και Ελενης.Απο αυριο η επαναληψη επιστρεφει στις 14:10 και η διαρκεια του Σπατα live μειωνεται κατα 1 ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 τι λες τωρα!!!!!????!!!!????!!!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Περίεργες οι αλλαγές του καναλιού στην μεσημεριανή ζώνη, αλλά τι να πεις, παράδοση αποτελεί το σήριαλ και δύσκολο να ξεκολλήσουν από την συνήθεια... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εγώ θέλω να κόψουν το tv quiz.. δεν αντέχεται καθόλου και ο παρουσιαστής για πολλές μπάτσες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 επιτελους μπορω και το βλεπω live(:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αντι να βαλουν κανενα χριστουγεννιατικο ομως μερα που ειναι, βαλανε παλι το χιλιοπαιγμενο με την θεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 αυριο δεν ειναι χριστουγεννα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αυριο ειναι,αλλα συνηθως την παραμονη βαζανε το 11(Χαλι birthday) και ανημερα το 45(Ο πιο καλος δημοτης ειμαι εγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 τωρα δειχνει το επισοδειο "ο καλυτερος δημοτης" το οποιο αν δε κανω λαθος το εχει δειξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 τωρα δειχνει το επισοδειο "ο καλυτερος δημοτης" το οποιο αν δε κανω λαθος το εχει δειξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ φορες Oντως!!!Μόνο 1259 φορές!!!:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 αληθεια;;;;;;;;; ζητημα να το ειδα 5 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ειναι απο τα λιγα επεισοδια που παιζουν μονο 1 φορα τον χρονο,αρα απο το 2000 που ξεκινησε η επαναληψη μεχρι και φετος εχει παιξει 17 φορες συν την κανονικη του προβολη τα Χριστουγεννα του 1999, 18.Υπαρχουν ομως και αλλα επεισοδια οπως ή που εχουν παιξει συνολικα στα τοσα χρονια επαναληψης,λιγοτερες απο 10 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αλλο ενα επεισόδιο που παίζει σπανια εως ποτε. Δε θυμαμαι να το εχω δει άλλη φορά. "Τελευταίο τανγκο στο μαρουσι" λέγεται. Ηδη στα 10 πρωτα λεπτα μετρησα πανω απο 10 μπιπ :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Προχτες εδειξε τα 2 τελευταια επισοδεια και ξεκινησε ξανα, οχι απ την αρχή ομως αλλα απο το 5ο-6ο επισοδειο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παντα ετσι κανει.Τα πρωτα 2-3 δεν τα δειχνει ποτε.Εχω παρατηρησει ομως εχουν αρχισει να δειχνουν και το τελευταιο με τον γαμο που παλιοτερα δεν το εδειχναν ουτε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Χαλί birthday παίζει τώρα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts