googler Δημοσιεύτηκε January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2007 Σε εναν υπολογιστή με συγκεκριμένα κομμάτια (επεξεργαστή, ραμ, κλπ) κ συγκεκριμένο τροφοδοτικό, οι αναγκες των διαφορετικών εξαρτημάτων σε ρεύμα από το τροφοδοτικό είναι πάντα οι ίδιες ή εξαρτάται από το εκάστοτε λειτουργικό σύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nwntas Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Μιας κ αναλογως οτι λειτουργικο χρεισιμοποιεις...τοσο απο πλευρας ram,cpu, θα καταλανωνει διαφορετικα watt!τι εννοω?! .... αν εχεις 2 ιδια pc k sto ενα εχεις xp media center, k sto αλλο 98ρια...h καταναλωση σε αυτο με τα xp,που απαιτει περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ,με σαφως περισσοτερα grafical requirements....δεν θα ειναι περισσοτερη!??εξαρταται ομως κ τι προγραμματα θα τρεχεις πανω στο καθενα!τι λες κ εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googler Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εγώ έχω την αίσθηση ότι τα ονομαστικά watt που θέλει κάθε εξάρτημα είναι stadar και καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Βεβαια, δεν ειμαι σίγουρος, γι αυτο ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εξαρτάται και από το λειτουργικό αλλά πολύ λίγο. Πιο πολύ εξαρτάται η κατανάλωση από τη χρήση που κάνει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts