Datum Processor Δημοσιεύτηκε January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2007 Πως στο καλό δουλεύει ο card reader της Toshiba (συγκεκριμένα: Sattelite 100-811, αν και σε όλα τα μοντέλα λογικά ο ίδιος είναι..) ??? Βάζεις ας πούμε το memory stick (του κινητού pro duo πχ) απευθείας μέσα στην υποδοχή? Τη βάζεις μέσα στο memory stick adaptor(που είχε το K750i μου)και στη συνέχεια βάζεις τον adaptora στην υποδοχή??? Δοκίμασα το 2ο...αλλα πέρα οτι μπαίνει συνεχώς μέσα δε σταματάει (φοβήθηκα οτι θα "χωθεί":grin: :whistle: όλη μέσα και μετά δε θα μπορώ να τη βγάλω :lol: )δεν έγινε τίποτα!!! Πρέπει να μου βγάλει στο "Ο Υπολογιστής μου" νέο δίσκο όπως κάνει όταν συνδέεις το κινητό με το καλώδιο usb ή με άλλο τρόπο βλέπω τα δεδομένα??? Κυριώς με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο πρέπει να εισαχθεί η κάρτα, γιατι με κανα λάθος χειρισμό μπορεί να κάψω κανένα κύκλωμα του laptop :down: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 αν η καρτα μνημης ειναι μικρη εκδοση μια αλλης καρτας(δεν ξερω καθολου απο memory stick), οπως πχ η mini-sd, τοτε τη βαζεις στον ανταπτορα και ολο αυτο το βαζεις στον card reader. θα κανουν ισως καποιο install τα windows και θα στο εμφανισει σα δισκο οπως ειπες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 h memory stick ap oso xero thelei adaptora !! ego sto card reader mou exo valei polles fores memory stick !! mhpos to laptop sou den diavazei tetoia karta? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Απ'ότι γράφει στο εγχειρίδιο διαβάζει πάρα πολλών ειδών κάρτες, μεταξύ των οποίων memory stick pro & memory stick pro duo ... Άρα θα την διαβάζει!!! Λες να βάλω σκετη την καρτούλα μέσα? Η υποδοχή πάντως έχει ενα σχετικό βάθος..................δεν θα μου μείνει μέσα??? Και τα περιεχόμενα που θα μου τα εμφανίσει? Πάντως όταν βάζω τον adaptora δεν κουνιέται δεξιά-αριστερά, πραγμα που για μένα σημαίνει οτί έτσι πρέπει να βάλω την κάρτα... απλά μέχρι ένα σημειο που την έσπρωξα(λίγο πριν μπει ολόκληρη μέσα) δεν μου έγινε τίποτα. :confused: :worry: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 πρεπει να φτασει μεχρι τερμα της υποδοχης, λογικα θα περισσευει πολυ λιγο εξω μετα. με τον ανταπτορα βαλτη γιατι αν μεινει μεσα θα δυσκολευτεις να τη βγαλεις. θα το καταλαβεις οτι μπηκε γιατι θα νιωσεις οτι κουμπωσε, εχει καποια ελατηριακια μαλλον στο τερμα. μετα απο λιγο θα σου βγαλει και το επιπλεον εικονιδιο στο "Υπολογιστης μου"/"My Computer". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 :angry: :what: :dizzy: :scared: Την έβαλα όλη μέσα, τη διάβασε κανονικά ως αφαιρούμενο δίσκο με εικονίδιο της κάρτα (memory stick) αλλά.....ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την έσπρωξα και λίγο προς τα μέσα μήπως έχει ελατήριο και την "πετάξει" αλλα τίποτα !!!!!!!! Πολύ ανόητος αυτός που το έφτιαξε έτσι....................... Θα δοκιμάσω με κανα τσιμπιδάκι που βγάζουν τα φρίδια :lol: Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ΑΚΥΡΟ! :D Με λίγο πιο δυνατό σπρώξιμο (φοβόμουν όπως καταλαβαίνετε μην το χαλάσω κιόλας), λειτουργεί ακριβώς όπως και στο κινητό. με το πρώτο σπρώξιμο κουμπώνει και με το δεύτερο στην βγάζει :cool: Ας κλειδωθεί, αλλα ας μείνει να το διαβάζουν και άλλοι που τυχόν είχαν τους ίδιους "φόβους" :heat: :tease: :stupid: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts