Jump to content

Το παιδάκι που θα μείνει για πάντα μωρό!

VISMA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιτα η αληθεια ειναι πως δεν θελω να βγουμε εκτος θεματος...

απλα αν ειναι σωστο και ηθικο ασε να το κρινει καποιος αλλος...

απλα θελω ιση ζωη για ολους,ισες ευκαιριες και προοπτικες...

κοιτα η αληθεια ειναι πως δεν θελω να βγουμε εκτος θεματος...

απλα αν ειναι σωστο και ηθικο ασε να το κρινει καποιος αλλος...

απλα θελω ιση ζωη για ολους,ισες ευκαιριες και προοπτικες...

θα συμφωνήσω μαζί σου...

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Η ευγονική έχει συγκεκριμένο σκοπό. Την βελτίωση του ανθρώπινου γένους, το να παραχθούν δυνατότεροι και εξυπνότεροι άνθρωποι μέσω διαφόρων πρακτικών.

Οι επεμβάσεις που γίνονται πάνω στο παιδί αυτό αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Καλύτερα να μπορούν οι γονείς του να το μεταφέρουν εύκολα και να συμμετέχει μαζί τους στις διάφορες δραστηριότητές τους απότι να μένει καθηλομένο σε ένα κρεββάτι για την υπόλοιπη ζωή του.

Σωστος ο shodan..

Θα ηταν καλυτερο να μεγαλωσει σωματικα και να εχει μεινει ο εγκεφαλος του σε ηλικια 3 μηνων;; Μετα απο 15-20 χρονια πως θα το φροντιζει η μανα του;;Πως θα το καθαριζει,πως θα το κανει μπανιο;; Φανταστειτε ενα ατομο 70kg με μυαλο 3 μηνων..

Και καποιος ειπε οτι του στερησαν την αναπαραγωγη..Ποια αναπαραγωγη ρε παιδια;;;;;Τι λεμε τωρα;;;Το μυαλο του ειναι και θα ειναι 3 μηνων..και αυτο δεν αλλαξε μετα τη φαρμακευτικη αγωγη που του εκαναν,αυτο ηταν το εκγενετης προβλημα του..

Εδειξε σε ενα δελτιο ειδησεων ενα αγορακι σε αλλη χωρα 12 ετων αν δεν κανω λαθος με το ιδιο προβλημα. Εκει βεβαια η μητερα του το εχει αφησει να αναπτυχθει κανονικα! Εχει ενα γιο 12 χρονων με μυαλο 3 μηνων..ουτε περπαταει,ουτε μιλαει! Η συγκεκριμενη μητερα ειχε κανει και δηλωσεις και καταδικαζε τους γονεις του μικρου κοριτσιου!

Η απορια που εχω ειναι αν αυτη η παθηση δεν φαινοταν στον προγεννητικο ελεγχο..γιατι αν το ηξεραν και παρ ολα αυτα εφεραν αυτο το παιδι στον κοσμο,τοτε ναι μαλιστα φταινε αυτοι οι γονεις..

Για τη συγκεκριμένη πάθηση δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά για παρόμοιες περιπτώσεις. Μόνο που δεν θυμάμαι ακριβής ονομασία.

Απλά να υποσημειώσω άλλο τώρα και άλλο 10-12 χρόνια πριν.:(

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Λοιπόν δεν ξέρω πως θα το πάρετε..αλλά όπως το σκέφτομαι τώρα έτσι και ήξερα ότι το παιδί μου θα έπασχε από μια τέτοια ή παρόμοια πάθηση..θα προτιμούσα να μην ζούσε.Μιλάμε μόνο για ανίατη περίπτωση.Τι ζωή να ζήσει αυτό το παιδί;Και το ίδιο θα ταλαιπωρείται και τους γύρω του... :(

Λοιπόν δεν ξέρω πως θα το πάρετε..αλλά όπως το σκέφτομαι τώρα έτσι και ήξερα ότι το παιδί μου θα έπασχε από μια τέτοια ή παρόμοια πάθηση..θα προτιμούσα να μην ζούσε.Μιλάμε μόνο για ανίατη περίπτωση.Τι ζωή να ζήσει αυτό το παιδί;Και το ίδιο θα ταλαιπωρείται και τους γύρω του... :(

σε αυτην και μονο την περιπτωση ειπα και εγω οτι ειμαι ''υπερ'' της εκτρωσης...

το εχω δει και το εχω ζησει και ειναι πολυ δυσκολο...

οι γονεις το ιδιο θα το αγαπανε αλλα αυτο θα χασει ολα τα φιλια τα χαδια τις βολτες στο παρκο τα παιχνιδια με την μπαλα κλπ κλπ

σε αυτην και μονο την περιπτωση ειπα και εγω οτι ειμαι ''υπερ'' της εκτρωσης...

το εχω δει και το εχω ζησει και ειναι πολυ δυσκολο...

οι γονεις το ιδιο θα το αγαπανε αλλα αυτο θα χασει ολα τα φιλια τα χαδια τις βολτες στο παρκο τα παιχνιδια με την μπαλα κλπ κλπ

Ο Χοπκινς τοτε θα ειχε γινει εκτρωση και θα τον ειχαν πετσοκοψει τον καυμενο!!!

Αντ αυτου ειναι ο μεγαυτερος φυσικος στην εποχη μας!!

Περιπτωση 1/10.000.000 και βαλε..:X

O Hawking γεννήθηκε και αναπτήχθηκε κανονικότατα μέχρι τα 20 του χρόνια περίπου. Μετά χτυπήθηκε από μία ασθένεια που προκαλεί παράλυση. Ο Hawking δεν γεννήθηκε εγκεφαλικά νεκρός, ούτε η εγκεφαλική του ανάπτυξη σταμάτησε όταν έγινε 3 μηνών, όπως έγινε στην περίπτωση του κοριτσιού για το οποίο μιλάμε. Οπότε ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

O Hawking γεννήθηκε και αναπτήχθηκε κανονικότατα μέχρι τα 20 του χρόνια περίπου. Μετά χτυπήθηκε από μία ασθένεια που προκαλεί παράλυση. Ο Hawking δεν γεννήθηκε εγκεφαλικά νεκρός, ούτε η εγκεφαλική του ανάπτυξη σταμάτησε όταν έγινε 3 μηνών, όπως έγινε στην περίπτωση του κοριτσιού για το οποίο μιλάμε. Οπότε ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...

καλα θυμομουνα...

το ειχα κανει στο φροντυστηριο καποτε απλα πριν φτασω στο ποστ σου παραξενευτηκα λιγακι...

λεω εχω κανει τοοσο λαθος...

:(

Επειδη εδω ακουστηκαν περι ευγονικης φιλανθρωπιας κλπ

Ποιος θα καθορισει λοιπον αν αυτο το κοριτσι θελει ή εχει κατι να προσφερει ή ποτε θατ ο προσφερει???

Ποιος θα καθορισει αν ο Χοπκινς στα 20 του ειναι χρησιμος για την κοινωνια ή θα πρεπει να του κανουμε ευθανασια???

Και τελικα γιατι ο Χοπκινς ειναι σημαντικοτερη ως υποσταση ζωης απο ενα κοριτσι που εχει νοητικη και σωματικη αναπηρια??

Ποιος θα το παιξει θεος να κρινει??

Οι γονείς του θα το καθορίσουν γιατί το κοριτσάκι δεν μπορεί να κρίνει μόνο του.

Αντίθετα ο Hawking (και όχι ΧοΠκινς) μπορεί να κρίνει μόνος του τί είναι κακό για τον ίδιο, γιατί ΔΕΝ έχει κάποιο νοητικό πρόβλημα.

Στην τελική, δεν μιλάμε για ευθανασία...το κοριτσάκι δεν το σκότωσαν, του έκαναν κάποιες επεμβάσεις με τις οποιές αυξάνουν την ποιότητα ζωής της οποία θα έχει. Κάτσε διάβασε το site των γονιών όπου εξηγούν τους λόγους των πράξεών τους.

Οι γονείς του θα το καθορίσουν γιατί το κοριτσάκι δεν μπορεί να κρίνει μόνο του.

Αντίθετα ο Hawking (και όχι ΧοΠκινς) μπορεί να κρίνει μόνος του τί είναι κακό για τον ίδιο, γιατί ΔΕΝ έχει κάποιο νοητικό πρόβλημα.

Στην τελική, δεν μιλάμε για ευθανασία...το κοριτσάκι δεν το σκότωσαν, του έκαναν κάποιες επεμβάσεις με τις οποιές αυξάνουν την ποιότητα ζωής της οποία θα έχει. Κάτσε διάβασε το site των γονιών όπου εξηγούν τους λόγους των πράξεών τους.

Εχεις διαβασει ποτε το Mein Kapf?? Και ο Χιτλερ ωραια τα εξηγουσε!

οσο για το προηγουμενο Point... ο γονεας δεν μπορει παντα να κρινει!! βλεπε Δουρης!

οσο για το προηγουμενο Point... ο γονεας δεν μπορει παντα να κρινει!! βλεπε Δουρης!

σορρυ αλλα ποια ποιοτητα για το παιδι?

καμια...

πως να αποφασισει?

και παλι ο Δουρης που λες ηταν το αλλο ακρο...

δεν ξερω με προ΄ληματιζει πολυ αυτο το θρεντ:wacko:

Δεν μου λες που διαφωνείς όμως με το post μου...τώρα το να με παραπέμπεις στον Αγώνα του Hittler δεν μου λέει και πολλά...δεν το έχω διαβάσει και δεν είναι στα σχέδιά μου για το μέλλον να το διαβάσω...

Και δεν μου λες επίσης γιατί είναι καλύτερο να είναι καθηλωμένο το κορίτσι σε ένα κρεβάτι, για όλη του τη ζωή, αντί να συμμετέχει (στο βαθμό που μπορεί και που καταλαβαίνει) στις δραστηριότητες της οικογένίας του...

Συμφωνω με το shodan σε οτι εχει πει μεχρι τωρα..

Φαντασου αυτο το κοριτσακι να φτασει σε ηλικια 15-20 χρονων και να ζηγιζει 60-70 κιλα..ποσο ευκολο θα ειναι να το φροντισουν;;Να το κανουν μπανιο,να το πανε βολτα,να αλλαξουν σεντονια στο κρεβατι του;; Φανταζεσαι να εχεις ενα παιδι 20 χρονων και να μην καταλαβαινει τπτ;;να εχει μυαλο 3 μηνων....

Προτιμοτερο δεν ειναι να μεινει το παιδι στην ηλικια που ειναι τωρα;;

Τεσπα,η απορεια μου ειναι αν στον προγεννητικο ελεγχο ειχε φανει το προβλημα αυτο..