Guest lagoudakis Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2007 παιδια τα φωτα σας θελω να δημιουργησω θυρες com στο pc μου με το bt που εχω αλλα με ξεκιναει απο την 9 και πανω ενω εγω θελω την 6 και 7 που χρησιμοποιω στην συσκευη μου η οποια δεν με αφηνει να κανω αλλες εκτος απο αυτες τις 2,πως στο καλο θα τις φτιαξω;για το pc λεω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Είναι λίγο περίεργη η φάση με την αρίθμηση των θυρών COM. Όποτε είχα πρόβλημα με αυτές δεν έβρισκα άκρη. Θα το ψάξω όμως και αν μάθω κάτι θα γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πήγαινε στoν Device Manager->COM Ports και βρες τις θύρες Standard Serial Over Bluetooth Link. Κάνε διπλο κλικ στη μία, επέλεξε την καρτέλα Port Settings, πάτα στο κουμπί Advanced και διάλεξε τη θύρα που θες απο το drop down menu. Θα σου πει οτι χρησιμοποιείται, αλλά δεν πειράζει, εσύ θα πατήσεις OΚ. Κάνεις το ίδιο και με την άλλη και είσαι έτοιμος. Όλα σε περίπτωση που χρησιμοποιείς τους Bluetooth drivers της Microsoft. Με αυτούς της Widcomm, δυστυχώς δε γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts