Jump to content

Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντικειμενικά, οι όροι του εταιρικού του ΓΕΣ δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο εταιρικό πλην αυτό του ΠΑΣΟΚ. Πιο χαμηλές χρεώσεις δεν έχει κανένα άλλο εταιρικό.

Το πλήθος των συνδέσεων οφείλεται στις χιλιάδες του προσωπικού και δεν καταλαβαίνω γιατί να κατακρίνεται.

Πηγαινε σε ενα καταστημα της wind και ζητησε να ενεργοποιησεις το πακετο που θες, τονιζοντας οτι εχεις το προγραμμα του ΓΕΣ

Το πλήθος των συνδέσεων οφείλεται στις χιλιάδες του προσωπικού και δεν καταλαβαίνω γιατί να κατακρίνεται.

Δεν το κατακρίνει κανένας! Ίσα ίσα λέμε οτι μακάρι να είχαμε κι εμείς την ευκαιρεία να έχουμε τέτοιους όρους :D

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πηγαινε σε ενα καταστημα της wind και ζητησε να ενεργοποιησεις το πακετο που θες, τονιζοντας οτι εχεις το προγραμμα του ΓΕΣ

Αυτό το ξέρω.εγώ λέω αν γίνεται να ενεργοποιηθεί κάποιο πρόγραμμα άμεσα από το κινητό με κάποιο μήνυμα που να κοστίζει το πολύ 10ευρω.

Μπορεις να ενεργοποιησεις καποιο προγραμμα αλλα δεν θα σου βαλουν την εκπτωση για αυτο καλυτερα να το κανεις απο ενα καταστημα

παιδια, ετσι οπως εγινε το προγραμμα, μαλλον δεν συμφερει καθολου, εγω λεω να αρχισουμε να ασχολουμαστε με το αλλο της βοντα http://www.militaryclub.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=50

παιδια, ετσι οπως εγινε το προγραμμα, μαλλον δεν συμφερει καθολου, εγω λεω να αρχισουμε να ασχολουμαστε με το αλλο της βοντα http://www.militaryclub.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=50

Αυτή είναι μαι σωστή σύγκριση καθώς και οι 2 προσφέρουν επίσης εκπτώσεις σε σταθερό και broadband...

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του, βλέπει και επιλέγει. Μπορεί να είναι σίγουρα πιο οικονομικά από άλλα εταιρικά προγράμματα, αλλά μιας και υπάρχουν στον ανταγωνισμό καλό είναι να συγκρίνουμε, σαν να έκανε κάποιος μια οποιαδήποτε σύνδεση (σήμα, εκπτώσεις, επιδοτήσεις κτλ)

Παραθέτω και την προσφορά της WIND:

http://www.sse81.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=193:-wind&catid=1:latest-news&Itemid=70

Η ομάδα "Α","Α1", "Β", "Γ" ξέρει κανείς τί είναι ακριβώς;;;

Edited by DemetreKre

Αυτή είναι μαι σωστή σύγκριση καθώς και οι 2 προσφέρουν επίσης εκπτώσεις σε σταθερό και broadband...

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του, βλέπει και επιλέγει. Μπορεί να είναι σίγουρα πιο οικονομικά από άλλα εταιρικά προγράμματα, αλλά μιας και υπάρχουν στον ανταγωνισμό καλό είναι να συγκρίνουμε, σαν να έκανε κάποιος μια οποιαδήποτε σύνδεση (σήμα, εκπτώσεις, επιδοτήσεις κτλ)

http://www.sse81.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=193:-wind&catid=1:latest-news&Itemid=70

Καλησπερα! Αν καταλαβα καλα η βιντεοκληση μεταξυ αυτων που εχουν αστερακι ειναι δωρεαν και απεριοριστο, καταλαβα σωστα? Οσον αφορα την vodafone την εχει κανει κανεις? Το θεμα με την vodafone ειναι οτι θα την παρεις μονο για καποιον δικο σου γιατι στην δουλεια οι περισσοτεροι εχουν Wind.

Οι χρήστες του δικτύου χωρίζονται σε 4 ομάδες όπως παρακάτω:

α. Ομάδες «Α», «Α1» και «Β», για την κάλυψη των υπηρεσιακών ανα-γκών των ΕΔ.

β. Ομάδα «Γ» που αφορά:

(1) Όλα τα στελέχη των ΕΔ.

(2) Τους εν Αποστρατεία Αξκούς και Υπαξκούς.

(3) Το Πολιτικό Προσωπικό των ΕΔ.

(4) Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω.

Edited by aleka_0

Εγώ χρησιμοποιώ τη wind από το 2007 , αλλά τώρα με την ελάχιστη χρέωση που όρισε η wind αποφάσισα να κάνω αίτηση μέσω του military club στη vodafon ώστε να μιλάω με σύζυγο , γονείς , αδερφό ,΄κουνιάδα, πεθερικά με τη μηδενική ενδοεταιρική χρέωση. (γονείς και αδερφός δε χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο παρά μόνο για να επικοινωνήσουν με εμένα) Διατηρώ μία γραμμή wind για τους συναδέλφους ,εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία έχει αυτό το πρόγραμμα και με κινητό τηλέφωνο που έχει δύο κάρτες sim ,ώστε να μην κουβαλάω μαζί δύο συσκευές. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους επιζητούν τη μέγιστη οικονομία ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Εγώ χρησιμοποιώ τη wind από το 2007 , αλλά τώρα με την ελάχιστη χρέωση που όρισε η wind αποφάσισα να κάνω αίτηση μέσω του military club στη vodafon ώστε να μιλάω με σύζυγο , γονείς , αδερφό ,΄κουνιάδα, πεθερικά με τη μηδενική ενδοεταιρική χρέωση. (γονείς και αδερφός δε χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο παρά μόνο για να επικοινωνήσουν με εμένα) Διατηρώ μία γραμμή wind για τους συναδέλφους ,εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία έχει αυτό το πρόγραμμα και με κινητό τηλέφωνο που έχει δύο κάρτες sim ,ώστε να μην κουβαλάω μαζί δύο συσκευές. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους επιζητούν τη μέγιστη οικονομία ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Για να μπεις στο συγκεκριμενο πακετο της Vodafone πρεπει να βγαλεις και τη military club visa? ή απλα η μονη σου δεσμευση ειναι η παραμονη σου στο προγραμμα για 12 μηνες?

Δε χρειάζεται να βγάλεις πιστωτική κάρτα ο'υτε να γίνεις μέλος, απλά σε υποχρεώνει να παραμείνεις 3 μήνες στο πρόγραμμα το ελάχιστο.

Καλησπερα! Αν καταλαβα καλα η βιντεοκληση μεταξυ αυτων που εχουν αστερακι ειναι δωρεαν και απεριοριστο, καταλαβα σωστα? Οσον αφορα την vodafone την εχει κανει κανεις? Το θεμα με την vodafone ειναι οτι θα την παρεις μονο για καποιον δικο σου γιατι στην δουλεια οι περισσοτεροι εχουν Wind.

Οι χρήστες του δικτύου χωρίζονται σε 4 ομάδες όπως παρακάτω:

α. Ομάδες «Α», «Α1» και «Β», για την κάλυψη των υπηρεσιακών ανα-γκών των ΕΔ.

β. Ομάδα «Γ» που αφορά:

(1) Όλα τα στελέχη των ΕΔ.

(2) Τους εν Αποστρατεία Αξκούς και Υπαξκούς.

(3) Το Πολιτικό Προσωπικό των ΕΔ.

(4) Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω.

Εκανα λαθος τελικα η βιντεοκληση δεν ειναι δωρεαν.

Αυτήν την στιγμή το μόνο που συμφέρει είναι το καρτοκινητό frog.

Η frog έχει χαμηλή χρέωση (0,0042 €/δευτ) και κάθε πρώτη κάρτα του μήνα των 5 ή 10 ευρώ την διπλασιάζει. Ουσιαστικά έχεις με τον διπλασιασμό την μισή χρέωση.

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042&id=m3#

Οπότε με το πρόγραμμα του ΓΕΣ πληρώνεις 0,0025 €/δευτ με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα

http://www.sse81.gr/images/stories/texts/2-wind.pdf

ενώ στην frog με τον διπλασιασμό της κάρτας πληρώνεις 0,0021 €/δευτ χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Τώρα εάν μιλάς περισσότερο από 20ευρό τον μήνα η κάρτα των 10 ευρώ (που θα γίνει 20 με τον διπλασιασμό) δεν σου φτάνει.

Λύση. Έχεις 2 ή περισσότερα καρτοκινητά frog, ανανεώνεις από μία κάρτα στο κάθε ένα και στέλνεις το ποσό από τα άλλα καρτοκινητά στο δικό σου αριθμό.

Επίσης σε ένα συνάδελφο ο οποίος έκανε φορητότητα από πρόγραμμα ΓΕΣ σε καρτοκινητό what’s up το αστεράκι του δουλεύει.

Όταν τον καλώ στο αστεράκι το τηλέφωνό του κτυπά και μιλάμε δωρεάν αν και πλέον είναι στην cosmote. Αυτός βέβαια δεν μπορεί να καλέσει με αστεράκι. Κάνει αναπάντητη και καλώ εγώ.

Edited by kost_pap

Αυτήν την στιγμή το μόνο που συμφέρει είναι το καρτοκινητό frog.

Η frog έχει χαμηλή χρέωση (0,0042 €/δευτ) και κάθε πρώτη κάρτα του μήνα των 5 ή 10 ευρώ την διπλασιάζει. Ουσιαστικά έχεις με τον διπλασιασμό την μισή χρέωση.

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042&id=m3#

Οπότε με το πρόγραμμα του ΓΕΣ πληρώνεις 0,0025 €/δευτ με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα

http://www.sse81.gr/images/stories/texts/2-wind.pdf

ενώ στην frog με τον διπλασιασμό της κάρτας πληρώνεις 0,0021 €/δευτ χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Τώρα εάν μιλάς περισσότερο από 20ευρό τον μήνα η κάρτα των 10 ευρώ (που θα γίνει 20 με τον διπλασιασμό) δεν σου φτάνει.

Λύση. Έχεις 2 ή περισσότερα καρτοκινητά frog, ανανεώνεις από μία κάρτα στο κάθε ένα και στέλνεις το ποσό στο δικό σου αριθμό.

Επίσης σε ένα συνάδελφο ο οποίος έκανε φορητότητα από πρόγραμμα ΓΕΣ σε καρτοκινητό what’s up το αστεράκι του δουλεύει.

Όταν τον καλώ στο αστεράκι το τηλέφωνό του κτυπά και μιλάμε δωρεάν αν και πλέον είναι στην cosmote. Αυτός βέβαια δεν μπορεί να καλέσει με αστεράκι. Κάνει αναπάντητη και καλώ εγώ.

Tι είναι το αστεράκι στο whats up?

Tι είναι το αστεράκι στο whats up?

Είναι το αστεράκι που είχε ο συνάδελφος όταν ο αριθμός ήταν στο πρόγραμμα του ΓΕΣ.

Βλέπεις για κάποιο λόγω που δεν γνωρίζω συνεχίζει και λειτουργεί αν και ο αριθμός του πλέον δεν είναι στην wind αλλά στην cosmote.

Δηλαδή εγώ που έχω αστεράκι από κινητό του προγράμματος ΓΕΣ τον καλώ στο αστεράκι που είχε όταν είχε τον αριθμό στο πρόγραμμα του ΓΕΣ και μιλάμε δωρεάν.

Αυτός βέβαια δεν μπορεί να με καλέσει στο αστεράκι μου.

εχω το εξης προβλημα,

εκανα συνδεση στο προγραμμα ΓΕΣ πριν ενα χρονο στη wind και στην επιδοτηση, αντι για αγορα συσκευης, διαλεξα εκπτωση στους λογαριασμους. Το θεμα ειναι πωσ αυτη η εκπτωση δεν γινοταν τελικα και για ενα χρονο, αφου δεν ασχοληθηκαεγω και τους αριθμους του ειχαν οι γονεις μου, πληρωναμε τους λογαριασμους κανονικα. τωρα που το ειδα και το καταλαβα τους παιρνω τηλ και μου λεει η υπαλληλος οτι θα πρεπε να τουσ το χα πει εντος 30 ημερων και οτι τωρα δεν μπορω να κανω τπτ. τι μπορω να κανω???

εχω το εξης προβλημα,

εκανα συνδεση στο προγραμμα ΓΕΣ πριν ενα χρονο στη wind και στην επιδοτηση, αντι για αγορα συσκευης, διαλεξα εκπτωση στους λογαριασμους. Το θεμα ειναι πωσ αυτη η εκπτωση δεν γινοταν τελικα και για ενα χρονο, αφου δεν ασχοληθηκαεγω και τους αριθμους του ειχαν οι γονεις μου, πληρωναμε τους λογαριασμους κανονικα. τωρα που το ειδα και το καταλαβα τους παιρνω τηλ και μου λεει η υπαλληλος οτι θα πρεπε να τουσ το χα πει εντος 30 ημερων και οτι τωρα δεν μπορω να κανω τπτ. τι μπορω να κανω???

Ζήτα το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει... Αν γράφει πίστωση και δεν έχει μπει τότε είναι υποχρεωμένοι να την βάλουν. Αν δεν γράφει καθόλου επιδότηση δεν μπορείς να κάνεις πολλά! Από κατάστημα είχε γίνει ή από τα κεντρικά;

Ζήτα το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει... Αν γράφει πίστωση και δεν έχει μπει τότε είναι υποχρεωμένοι να την βάλουν. Αν δεν γράφει καθόλου επιδότηση δεν μπορείς να κάνεις πολλά! Από κατάστημα είχε γίνει ή από τα κεντρικά;

απο καταστημα!

απο καταστημα!

Πήγαινε και ζήτα να σου δώσουν το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει... Αν δεν έχουν βάλει καθόλου ποσό επιδότησης δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αν έχει επιλεγεί πίστωση και δεν έχει μπει το στέλνεις γραπτά μαζί με το συμβόλαιό σου στη WIND. Εγώ αυτό θα έκανε ανα ήμουν στη θέση σου. Δεν γνωρίζω βέβαια αν υπάρχει κάποιος όρος που να αναφέρει αν από λάθος δεν μπει η πίστωση και περάσουν 30 ημέρες πως χάνεις το δικαίωμα. Διάβασε το συμβόλαιό σου και κινήσου αντίστοιχα...

DemetreKre δεν κράτησες το λόγο σου.

Μου ήρθε ο λογαριασμός και τελικά δεν είναι όπως λέτε όλοι 4€ ειναι 4,50€. Κάποιοι παραλείπουν να αναφέρουν ότι είναι και ο ΦΠΑ 23% που πρέπει να πληρωθεί.

Πως μπορούμε να αλλάξουμε ομάδα και από την "Γ" να πάμε στην "Α1";

Θα ένιωθα τουλάχιστον ντροπή εάν ήμουν ένας από τους συντάκτες του εγγράφου που είναι αναρτημένο και στο army.gr (ίσως βέβαια και για αυτό να μην φαίνεται και εκεί ποιος είναι ο συντάκτης) και αναφέρει:

"Επιπλέον κρίνεται σκόπιμο να γνωσθούν τα παρακάτω:

α. Παραμένει δωρεάν η ενδοεταιρικη χρήση του δικτύου. και πιο κάτω αυτοδιαψεύδεται με το:

"Ορίζεται ελάχιστη μηνιαία χρέωση ανά σύνδεση 4 ευρώ."

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΑΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ και μάλιστα ΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ;

DemetreKre ούτε να το σκέφτεσαι..

DemetreKre δεν κράτησες το λόγο σου.

Μου ήρθε ο λογαριασμός και τελικά δεν είναι όπως λέτε όλοι 4€ ειναι 4,50€. Κάποιοι παραλείπουν να αναφέρουν ότι είναι και ο ΦΠΑ 23% που πρέπει να πληρωθεί.

Πως μπορούμε να αλλάξουμε ομάδα και από την "Γ" να πάμε στην "Α1";

Θα ένιωθα τουλάχιστον ντροπή εάν ήμουν ένας από τους συντάκτες του εγγράφου που είναι αναρτημένο και στο army.gr (ίσως βέβαια και για αυτό να μην φαίνεται και εκεί ποιος είναι ο συντάκτης) και αναφέρει:

"Επιπλέον κρίνεται σκόπιμο να γνωσθούν τα παρακάτω:

α. Παραμένει δωρεάν η ενδοεταιρικη χρήση του δικτύου. και πιο κάτω αυτοδιαψεύδεται με το:

"Ορίζεται ελάχιστη μηνιαία χρέωση ανά σύνδεση 4 ευρώ."

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΑΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ και μάλιστα ΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ;

DemetreKre ούτε να το σκέφτεσαι..

Μην μπερδευεσαι , λεει ξεκαθαρα οτι ειναι δωρεαν η ενδοεταιρικη χρηση αλλα δεν μας λεει οτι μπορουμε να εχουμε τις συνδεσεις μονο για ενδοεταιρικη χρηση γιατι το πιο λογικο ειναι οτι θα την χρησιμοποιησεις και με αλλες εταιριες, γι αυτο μας βαζει μια ελαχιστη χρεωση για να εχει ,προφανως καποιο κερδος , απο την καθε συνδεση αφου πολλοι ειχαμε τετοιες " μουφες" συνδεσεις!!! οποτε μας λενε "αρκετα σας χαρισαμε και ειναι καιρος να μας δωσετε κατι" και συμπληρωνω εγω " για να μην κλεισουμε σαν εταιρια"!!!

Edited by nikos22

Εγώ μπερδεμένος; Να κλείσουν σαν εταιρία; Όχι βέβαια! Να μειώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους 20-25%, να τους πετσοκόψουν τα επιδόματα και τα δώρα, να τους παγώσουν το χρονοεπίδομα, να μην τους πληρώνουν υπερωρίες και μετά να έρθουν να μου βάλουν εμένα ελάχιστη χρέωση 4,5€!!! (πλάκα κάνω!)

Τέλος πάντων, εγώ δεν σχολίασα την εταιρία και τις ενέργειές της ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ARMY.GR!!!

Ξέρει κανείς πως να μεταφερθούμε στην προνομιακή "Α1" ομάδα?

Edited by sterpan

• The title was changed to Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς