thief Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Τι εννοείς; Εντός της σελίδας; Ctrl+F. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλημέρα , έχω βάλει μια αρχική σελίδα στην οποία δουλεύω & το σ/κ το αφεντικό μου χρησιμοποιήσε τον υπολογιστή μου και έβαλε δική του αρχική σελίδα, πως γίνεται να μην ξαναμπεί άλλη αρχική σελίδα , εκτός απο την δικιά μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλημέρα , έχω βάλει μια αρχική σελίδα στην οποία δουλεύω & το σ/κ το αφεντικό μου χρησιμοποιήσε τον υπολογιστή μου και έβαλε δική του αρχική σελίδα, πως γίνεται να μην ξαναμπεί άλλη αρχική σελίδα , εκτός απο την δικιά μου ? Ευκολα!! Αν εχεις server και μπορεις να πειραξεις την διαχειριση του απο το group policy γινεται μεσα σε 30 δευτερολεπτα, μπορεις να το πεις και στον IT manager. :) Αν δεν μπορεις να κανεις κατι απο τα δυο πειραζεις την registry σου. Ακολουθεις την παρακατω διαδρομη. HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\HomePage και της δινεις την τιμη 1 (με την τιμη 0 δινεις την επιλογη της αλλαγης) Υπαρχει περιπτωση να μην το βρεις ολο το path οποτε πρεπει να το δημιουργησεις εσυ. Μολις το δημιουργησεις θα σου πεταξει ενα μηνυμα οτι οι ρυθμισεις γινονται απο τον system administrator κανεις μια επανεκκινηση και εισαι ετοιμη! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts