Jump to content

Δε μου ανοίγουν τα exe

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.εδω και καμποσο καιρο στο pc Μου δεν ανοιγουν τα αρχεια .exe

καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

καλησπερα.εδω και καμποσο καιρο στο pc Μου δεν ανοιγουν τα αρχεια .exe

καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Κατέβασέ το, τρέξτο και κάνε restart http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_exe_fix.zip

Ιός/worm κτλ πρέπει να είναι τότε. Κάνε ένα scan to σύστημά σου.

τιποτα παλι...γιατι ρε γμτ?

ευχαριστω πολυ π με βοηθας.

Αφού δεν ανοίγουν τα exe, τον internet explorer/firefox/opera πώς τον ανοιξες?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αφού δεν ανοίγουν τα exe, τον internet explorer/firefox/opera πώς τον ανοιξες?

Μαλλον εννοει το αρχειο που κανεις install το προγραμμα ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ιός/worm κτλ πρέπει να είναι τότε. Κάνε ένα scan to σύστημά σου.

με antivirus να κανω scan ή με κανενα προγραμματακι?

με antivirus να κανω scan ή με κανενα προγραμματακι?

Με AntiVirus φυσικά...

Στην περίπτωση που δεν έχεις...

Πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας Windows Live: Πραγματοποιήστε μια δωρεάν σάρωση ασφαλείας του υπολογιστή σας

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Τότε χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του προβλήματος για να εντοπίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Καταρχήν δεν τρέχει κανένα αρχείο exe, μόνο αυτά που είναι για εγκατάσταση προγραμμάτων, ή αυτά που είναι συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή exe; Και όταν προσπαθείς να τα τρέξεις βγαίνει κάποιο μήνυμα λάθους ή απλά δεν τρέχουν; Αν δε βγαίνει κάποιο μήνυμα, δοκίμασε να τρέξεις κάποιο από αυτά μέσα από command prompt(από έναρξη- προγράμματα-βοηθήματα-ms dos command prompt- αφού το ανοίξεις μεταφέρεις το πρόγραμμα που θέλεις κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο μαύρο παράθυρο του προγράμματος και μετά πατάς το enter). Εκεί κάποιο μήνυμα θα εμφανίζεται, οπότε ίσως καταλάβουμε τι φταίει.

Πιθανότατα δεν έχει σχέση αλλά κάποτε είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα (δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τίποτα) το οποίο λύθηκε βγάζοντας το Norton Internet Security 2005.

Χωρίς να μου βγάζει κάποια ειδοποίηση δεν επέτρεπε σε τίποτα να εγκατασταθεί, κέρβερος :p

Οπότε τσέκαρε το antivirus σου ή το firewall μπας και έχουν πάρει τίποτα ανάποδες.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τότε χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του προβλήματος για να εντοπίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Καταρχήν δεν τρέχει κανένα αρχείο exe, μόνο αυτά που είναι για εγκατάσταση προγραμμάτων, ή αυτά που είναι συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή exe; Και όταν προσπαθείς να τα τρέξεις βγαίνει κάποιο μήνυμα λάθους ή απλά δεν τρέχουν; Αν δε βγαίνει κάποιο μήνυμα, δοκίμασε να τρέξεις κάποιο από αυτά μέσα από command prompt(από έναρξη- προγράμματα-βοηθήματα-ms dos command prompt- αφού το ανοίξεις μεταφέρεις το πρόγραμμα που θέλεις κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο μαύρο παράθυρο του προγράμματος και μετά πατάς το enter). Εκεί κάποιο μήνυμα θα εμφανίζεται, οπότε ίσως καταλάβουμε τι φταίει.

οχι δεν βγαινει καποιο μηνυμα λαθους,απλα δεν τρεχουν.το εκαν αυτο που μου ειπες αλλα δεν εβγαλε τπτ :worry:

ας πουμε δεν ανοιγουν τα exe που περιεχουν κωδικους σπασηματος τα ****** δλδ απο εφαρμογες...

αυτο π με παρεξενευει περισσοτερο ειναι οτι εγινε απο την μια μερα στην αλλη...χωρις να πειραξω ή να κανω τιποτα.

Με ποιό πρόγραμμα έκανες scan?

Δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα σοβαρό Antivirus trial και να scanareis από εκεί....

(όχι δεν πρόκειτε να προσδιορίσω ποιο AV θεωρώ σοβαρό και ποιό όχι)

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Με ποιό πρόγραμμα έκανες scan?

Δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα σοβαρό Antivirus trial και να scanareis από εκεί....

(όχι δεν πρόκειτε να προσδιορίσω ποιο AV θεωρώ σοβαρό και ποιό όχι)

Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά κανονικά αφού το προτείνεις προσδιόρισέ το κιόλας. Μπορεί να βοηθήσεις.

Τρέξε και αυτό το utility διορθώνει το registry value για τα exe files σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος ιός κλπ

http://www.winhelponline.com/exefix_xp.com

samoapark

το κατεβαζω,το ανοιγω κ μου λεει do you want to visit homepage now?

δεν τρεχει τπτ αλλο...μπαινω στο homepage και εχει ενα σορο...

τι πρεπει να κανω?

Την τελευταια φορα που επαθα το ιδιο πραγμα με αυτο που περιγραφεις(δλδ να παταω ενα exe αρχειο για εγκατασταση και να μην κανει τιποτα),μου ειχε σβηστει ολο το system32 των windows!

Το προβλημα λυθηκε με format.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

samoapark

το κατεβαζω,το ανοιγω κ μου λεει do you want to visit homepage now?

δεν τρεχει τπτ αλλο...μπαινω στο homepage και εχει ενα σορο...

τι πρεπει να κανω?

Μπορείς να τσεκάρεις αυτό που θα σου πω? Λοιπόν πας: start>run>γράφεις regedit>HKEY_CLASSES_ROOT>exefile>shell>open>command>κάνε διπλό κλικ δεξιά (value data) και δες αν γράφει "%1" %*

Αν δεν το έχει γράφτο όπως ακριβώς το βλέπεις. Στην ανάγκη κάντο copy+paste.

το γραφω ετσι regedit>HKEY_CLASSES_ROOT>exefile>shell>open>command>

και δεν μου βρισκει τπτ.εναρξη-εκτελεση δεν εννοεις?

Μπορείς να τσεκάρεις αυτό που θα σου πω? Λοιπόν πας: start>run>γράφεις regedit>HKEY_CLASSES_ROOT>exefile>shell>open>command>κάνε διπλό κλικ δεξιά (value data) και δες αν γράφει "%1" %*

Αν δεν το έχει γράφτο όπως ακριβώς το βλέπεις. Στην ανάγκη κάντο copy+paste.

οκ δεν χρειαστηκε να το γραψω υπηρχε ηδη μεσα.τι κανω μετα?

οκ δεν χρειαστηκε να το γραψω υπηρχε ηδη μεσα.τι κανω μετα?

Έχεις πρόχειρο (μέσα στο Drive) το Windows CDROM σου.

Έναρξη -> Εκτέλεση

εκεί γράφεις "SFC /SCANNOW" και πατάς enter....

Περισσότερες πληροφορίες: Περιγραφή του Ελεγκτή Αρχείου Συστήματος (System File Checker - Sfc.exe) των Windows XP και του Windows Server 2003 (Για να ξέρεις και τι κάνεις ακριβώς...)

Αν δε παίξει και αυτό... μάλλον πας για: Οδηγός μεταφοράς αρχείων και ρυθμίσεων (Προσοχή στη χρήση του... πολλοι "φορμάρουν" κοιμώμενοι ήσυχοι οτι πέρνει backup τα πάντα και χανουν αρχεία!!!)

Κάνε ενα φορμάτ, και να προσέχεις που μπαίνεις στο νετ. Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά ακόμα και να τα κάνει το pc δεν ειναι 100% σταθερό.

Σε safe mode, δεν στα ανοίγει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις πρόχειρο (μέσα στο Drive) το Windows CDROM σου.

Έναρξη -> Εκτέλεση

εκεί γράφεις "SFC /SCANNOW" και πατάς enter....

Περισσότερες πληροφορίες: Περιγραφή του Ελεγκτή Αρχείου Συστήματος (System File Checker - Sfc.exe) των Windows XP και του Windows Server 2003 (Για να ξέρεις και τι κάνεις ακριβώς...)

Αν δε παίξει και αυτό... μάλλον πας για: Οδηγός μεταφοράς αρχείων και ρυθμίσεων (Προσοχή στη χρήση του... πολλοι "φορμάρουν" κοιμώμενοι ήσυχοι οτι πέρνει backup τα πάντα και χανουν αρχεία!!!)

το εκανα.αλλα δεν εγινε κ τπτ σπουδαιο.αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν ανοιγουν μερικα exe και οχι ολα...

φορματ δεν κανω,πριν λιγο καιρο εκανα...δεν νομιζω να χρειαζεται...