Jump to content

Μετατροπή Λειτουργικού απο Αγγλικό σε Ελληνικό

nicesat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άνοιξα αυτό το θέμα για να λύσω τις απορίες μου επί του θέματος

Έχω το ppc XDA Atom Exec και έχει εγκατεστημένο το Windows Mobile 5

Όλα τα μενού και οι λειτουργίες του είναι στα Αγγλικά εκτός από κάποιες εφαρμογές μου που υποστηρίζουν και Ελληνικά.

Επικοινώνησα με την μαμά εταιρία O2 και τους ρώτησα εάν θα βγάλουν κάποια αναβάθμιση για την Rom ώστε να υποστηρίζετε και η Ελληνική γλώσσα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Οπότε τώρα σκέφτομαι την περίπτωση να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή που αναλαμβάνει να κάνει την μετατροπή του λειτουργικού μου σε Ελληνικό.

Θα ήθελα να μου γράψετε σχετικά με τις εμπειρίες σας επί του θέματος και την γνώμη σας γι'αυτο το εγχείρημα.

:nagger: :hypno: :wink: :scared:

Άνοιξα αυτό το θέμα για να λύσω τις απορίες μου επί του θέματος

Έχω το ppc XDA Atom Exec και έχει εγκατεστημένο το Windows Mobile 5

Όλα τα μενού και οι λειτουργίες του είναι στα Αγγλικά εκτός από κάποιες εφαρμογές μου που υποστηρίζουν και Ελληνικά.

Επικοινώνησα με την μαμά εταιρία O2 και τους ρώτησα εάν θα βγάλουν κάποια αναβάθμιση για την Rom ώστε να υποστηρίζετε και η Ελληνική γλώσσα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Οπότε τώρα σκέφτομαι την περίπτωση να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή που αναλαμβάνει να κάνει την μετατροπή του λειτουργικού μου σε Ελληνικό.

Θα ήθελα να μου γράψετε σχετικά με τις εμπειρίες σας επί του θέματος και την γνώμη σας γι'αυτο το εγχείρημα.

:nagger: :hypno: :wink: :scared:

Να σε ρωτήσω κάτι; (εντελώς αθώα η ερώτηση μου - χωρίς ίχνος ειρωνίας ή τίποτα παρόμοιο)

Για ποιο (ουσιώδη) λόγο χρειάζεσαι ελληνικό OS;

Ελληνική ROM δεν υπάρχει.

Υπάρχει το πρόγραμμα leng με το οποίο μπορείς να αλλάξεις το περιβαλλον σε ελληνικό, αλλά δε σου το προτείνω. Μια χαρά είναι τα αγγλικά.

ασχετο και sorry εχει κανεις το leng για wm5? εχω για τοα 2003se και μου ειχε κωλησει το ppc γιατι ειχε wm5 και δεν ηταν συμβατο το προγραμμα. please pm
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Να σε ρωτήσω κάτι; (εντελώς αθώα η ερώτηση μου - χωρίς ίχνος ειρωνίας ή τίποτα παρόμοιο)

Για ποιο (ουσιώδη) λόγο χρειάζεσαι ελληνικό OS;

Χμμμ!

Αναφέρθηκα οτι σκεύτομαι να χρησιμοποιήσω.........

"Οπότε τώρα σκέφτομαι την περίπτωση να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή που αναλαμβάνει να κάνει την μετατροπή του λειτουργικού μου σε Ελληνικό."

Δεν υπάρχει καποιος ουσιώδης λόγος αλλα μια και είμαστε έλληνες γιατι όχι...!

έχω στην κατοχή μου PC με ελληνικά, Φορητό Υπολογιστή και ppc με Αγγλικά

οπότε για μένα ειναι το ίδιο αλλα για καποιους άλλους ισος τους φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο.

Και ισος εδώ μέσα να βρούν ιδέες και λύσεις επι του θέματος.

Και γιατί κάποιος να επιλέξει αυτό το thread παρά το stickied thread στην αρχή της σελίδας? Ένα σωρό thread που αναλώνονται στο ίδιο θέμα καταντάει εκνευριστικό. Δεν έχω κάτι μαζί σου φίλε, απλά λέω ότι υπάρχει ήδη αυτό που συζητάς σε άλλα thread.

Φιλικά :)

Proud owner of HTC P4350! :happy: