Johnny_Nik Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Έρωτας:!: :!: :!: Αληθινός, ατελείωτος, μοναδικός... Πρώτη φορα είναι που ένιωσα έτσι για μια κοπέλα... Μάλλον έχεις δίκιο... :p :O Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αρα και Θρασυβουλο να την ελεγαν παλι θα το εβρισκες γλυκο.:p Εχω φιλη που την λενε Βικεντια...Και υπαρχει και σε αντρικο, Βικεντιος...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αρα και Θρασυβουλο να την ελεγαν παλι θα το εβρισκες γλυκο.:p Εχω φιλη που την λενε Βικεντια...Και υπαρχει και σε αντρικο, Βικεντιος...:p E όχι και τόσο χάλια, άκου Θρασύβουλος!!!!.. Δλδ τι εξυπονοείς??? Ότι δεν έχει ωραίο όνομα??? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σωστόοοοοοο, να πώ την αλήθεια μου, το ονοματάκι αυτό εκτός και από το πιο σπάνιο, είναι και το πιο γλυκό που έχω συναντήσει... Δεν ξέρω, αλλά έτσι νιώθω... :O :O :O :O Εμένα πάντως το Φρειδερίκη με παραπέμπει στο φρίκη!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εμένα πάντως το Φρειδερίκη με παραπέμπει στο φρίκη!!!:p Ε καλά δεν τν ξέρουμε την κοπέλα για να πούμε αν είναι αυτό που λες... Πάντως είχα και εγώ μια συμμαθήτρια που την έλεγαν έτσι τη φωνάζαμε φρίκη γιατί είχε το όνομα είχε και τη χάρη και εκείνη θύμωνε... :p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 E όχι και τόσο χάλια, άκου Θρασύβουλος!!!!.. Δλδ τι εξυπονοείς??? Ότι δεν έχει ωραίο όνομα??? Δεν υπονοω τιποτα...:p Ωραιο ονομα απλα προσωπικα δεν τρελαινομαι, παντως δεν το εκανα γι'αυτο το σχολιο...Στα ονοματα θα κολλησουμε οταν προκειται για το αμορε;:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Δεν υπονοω τιποτα...:p Ωραιο ονομα απλα προσωπικα δεν τρελαινομαι, παντως δεν το εκανα γι'αυτο το σχολιο...Στα ονοματα θα κολλησουμε οταν προκειται για το αμορε;:) Δίκιο έχεις... Δεν κολλάμε στα ονόματα και προσωπικά, εγώ δεν κολλάω ούτε στην εμφάνιση, άσχετα αν η κοπέλα μου είναι κουκλάρα και για όσους τη βλέπουν, εγώ δίνω σημασία στο χαρακτήρα, γιατί τί να την κάνεις την ομορφιά αν μέσα σου είσαι ότι πιο άσχημο μπορεί να υπάρξει??? Αυτή η κοπέλα κρύβει μέσα της ένα θησαυρό, δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναβρώ ποτέ άλλη σαν αυτή... Ας μην το πάω άλλο off topic :p :p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εμένα πάντως το Φρειδερίκη με παραπέμπει στο φρίκη!!!:pκι εμενα..ειχα μια συγκατοικο καποτε που την λεγαν ετσι και τα εχω συνδεσει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Το πιο περίεργο όνομα που έχω ακούσει ΠΟΤΕ είναι Ωραιοζήλη. Δεν είναι απίστευτο? Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα γραμμένο (είναι αρθρογράφος σε περιοδικό). Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 και το Γευση ειναι και σπανιο και καπως περιεργο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Οχι τόσο καλό αλλά τουλάχιστον υπαρκτό, Ευαγγελία Πόρδου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Το πιο περίεργο όνομα που έχω ακούσει ΠΟΤΕ είναι Ωραιοζήλη. Δεν είναι απίστευτο? Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα γραμμένο (είναι αρθρογράφος σε περιοδικό). Όντως περίεργο, μήπως είναι κάποιο ψευδόνυμο όμως??? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Δεν νομίζω, γιατί είναι διακοσμήτρια (γράφει σε περιοδικό σπιτιού) και έχει και επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας - ξέρεις, αν σου αρέσουν οι προτάσεις της, της τηλεφωνείς και σε εξυπηρετεί. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Φέρσα ειναι γυναικειο ονομα.το διαβασα χτες σε μια δικογραφια(αρα 1000% υπαρκτο) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morticia Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Εγώ πάντως είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν Ζαμπία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Παίζει να είναι και καλλιτεχντικό όμως. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ειχα γνωρισει μια κοπελα που την ελεγαν Μακεδονια και την φωναζαν Νία και μια άλλη που την λένε "Ζηλέτη":wacko: Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγώ πάντως είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν Ζαμπία :lol:απο που ηταν? εμενα μια δικια μου απο Συρια την λεγανε Ουαφάι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 :spider: Εγώ πάλι για επίθετο θα πω γιατί άκουσα 2 πολύ ωραία: 1)Μπαρούφας 2)Βουνοτρυπίδης:lol::lol::lol:(Γιατρός στη Θεσ/νίκη) Αν αλλάξει ένα από τα υπογραμμισμένα κάθε φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ναζαρέτ όνομα....... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Αφροξυλάνθη,Ασπράγκαθος,Δροσιά,Συρματένια,Έρση Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Την γιαγια μου την λενε Ζωγραφια Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 τον πατερα μιας φιλης μου τον λεγαν Ερωτοκριτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Αστραπογιανος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 ... ΑΛΗΘΙΝΑ ονοματεπώνυμα από τους τηλεφωνικούς καταλόγους Ελλάδας * Ακίνδυνος Αλβανός (δεν παίζει αυτό ... είναι σα να λέμε ψηλός Κινέζος) * Ορεοζίλι Φισφισέ * Σεραφείμ Μπουφές * Ισοκράτης Χορταριάρογλου * Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου :worry: * Αγλαϊα Βουνοτρυπίδου * Σπυρίδων Υδρογεόφας * Τίμιος Τέλειος * Κάρολος Φρίκης * Κάρολος Σκορδαλιάς * Βρασίδας Βρυκόλακας :spider: * Ιππουργός Ξυπόλυτος (εμάς οι υπουργοί πάντως ΔΕΝ είναι ξυπόλυτοι) * Κροίση Πετρελαίου (επίκαιρος) * Πέτσας Καλοψημένος :food: * Αριστομένης Φάλαινας * Ολυμπία Φάρσαλα * Ολυμπία Τρίκαλα * Σεβαστή Φέτα * Πύργος Ηλίας * Κλεοπάτρα Κοκαλιάρογλου * Περσεφόνη Τρομπέτα :shifty: * Λητώ Βρακάκη (θα μας το δείξεις και μας?) * Ευλογέτα Τσουτσούνη * Πόθος Καρπός * Λέλα Τρέλα (μένει Κρεμάλας 18) * Ζήσης Γεράσης * Ολαρελέ Σολά * Φρίξος Σπάτουλας * Φρίξος Χατζησαλάτας * Αντωνία Χατζηρούφα :shifty: * Αριστοτέλης Ξεσφυγγούλης * Ηλίας Σφίγγης * Αριστοκράτης Ξεσφίγγης (θα έκανε παρέα με τον από πάνω άραγε?) * Κάρολος Κινέζος * Ελπιδοφόρος Προσπαθόπουλος * Φρίξος Σους-Σις * Γουλιέλμος Στέλιος * Φανούριος Μπινές * Ακριβή Γουρούνα * Ροδόλφος Παπιομύτογλου * Οξυοφθαλμόγλου Γεννάδιος * Τριψιμέ Λουσιμιάλογλου * Άννα Γούλα * Άννα Τουρλού * Αρθούρος Σουφαράπης * Χαριτωμένη Ταράτσα * Πουλχερία Άλφα * Λιλίκα Βήτα * Βζίβζη Φωφώ * Αμανάτιος Βελόνας * Αριστοτέλης Βερίκοκος * Ειρηνονίκη Γαμβρού * Μυροφόρα Κλαπανάρη * Όμηρος Λουκάνικας * Αγλαϊα Κατσίκη * Σαριμπάλα Ζωγραφίνα * Κλυτεμνήστρα Σέλα * Σγουρή Λεμονιά * Παγώνα Σίγουρα * Ξανθίππη Σκιά * Σόλα Λούλα * Αρσινόη Σουβλάκη (πιάσε ένα με διπλή) * Ανθούλα Καπνιστή * Ζωή Νάχη (και μεις επίσης...) * Παρασκευή Μεσημέρη * Κυριακή Μεσημέρη * Παρθένα τσιμπούkα :lol: * Μάρτης Απρίλης * Ανθρωπά Δημοκρατία * Ζαμπέτα Φέτα * Αγκαθή Λουλούδα * Βούτα Κασσιανή * Παρθένα Γαμίδου :lol: * Ροδάμανθης Φουκαράς * Διαλεχτή Κατσίκα * Τριανταφυλλιά Πορτοκάλη * Νενέκα Μεμέκε (ή Μεμεκέ) * Αξιοθέα Χλιόπιτα * Σγουρίτσα Πιτταροκοίλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts