kormos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επειδή κάθε χρόνος πρώτος πάντα έστελνα.... :mad: Φέτος άλλαξα τακτική και επειδή κανείς δεν μου έστειλε δεν έστειλα και εγώ:rolleyes: Μόνο στο μωρό μου έστειλα το οποίο και μου έστειλε αλλά και με πήρε και τηλέφωνο να μου δώσει τις ευχές... :love: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επειδή κάθε χρόνος πρώτος πάντα έστελνα.... :mad: Φέτος άλλαξα τακτική και επειδή κανείς δεν μου έστειλε δεν έστειλα και εγώ:rolleyes: Μόνο στο μωρό μου έστειλα το οποίο και μου έστειλε αλλά και με πήρε και τηλέφωνο να μου δώσει τις ευχές... :love: η καλύτερη τακτική ειναι αυτή γιατι βλέπεις ποιοι πραγματικά σε σκέφτονται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επειδή κάθε χρόνος πρώτος πάντα έστελνα.... :mad: Φέτος άλλαξα τακτική και επειδή κανείς δεν μου έστειλε δεν έστειλα και εγώ:rolleyes: Μόνο στο μωρό μου έστειλα το οποίο και μου έστειλε αλλά και με πήρε και τηλέφωνο να μου δώσει τις ευχές... :love: Θα συμφωνήσω. Φέτος έκοψα πολλά άχρηστα μηνύματα. Έστειλα μόνο σε όσους ήθελα να πάρουν. Και σε μερικούς (κακώς) για τυπικούς λόγους...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εγώ είμαι τυχερός! Επειδή γιορτάζω κι έτσι πάντα περιμένω να μου στείλουν οι άλλοι :p Φέτος πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα πρώτα sms ήρθαν πολύ γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση και οι απαντήσεις μου πήγαν άμεσα. Πρώτη χρονιά είναι που δεν υπήρχε καθόλου καθυστέρηση. Cosmote έχω! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στο οτι εχει πιο σοβαρους συνδρομητες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως,ο χαρακτηρισμός «σοβαρός» είναι αδόκιμος όταν χρησιμοποιείται για κάποιον συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ε αφού όλοι στέλνουμε σε όλουσ τι να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts