Lospsi Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Ψάχνω ένα πρόγραμμα για minimarket. Θέλω να δουλεύει με βάση τα barcodes των προϊόντων. Σε γενικές γραμμές όπως ακριβώς δουλεύουν τα supermarkets. Έχω δεί παρόμοια συστήματα σε περίπτερα (π.χ. αγοράζει τσιγάρα σκανάρει το barcode του προϊόντος και συνδέεται σε μία βάση δεδομένων οπου βγάζει το απόθεμα, τις πωλήσεις κτλ κτλ). Ξέρετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που να προμηθεύει τέτοια προγράμματα ή αν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου βασισμένος σε κάποιο application? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitradio Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 τσεκαρε google για την intale = ελληνικό σταρταπ κάνει αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 τσεκαρε google για την intale = ελληνικό σταρταπ κάνει αυτό που θες Mετα απο 9 χρονια ο ανθρωπος μαλλον θα εχει βρει!! :lol::p Μιας και ξεθαφτηκε ομως ας πουμε οτι υπαρχει και το i-kiosk επισης start up εταιρια και με βραβευσεις. Το εχει εγκατεστημενο εδω και παρα πολυ καιρο πελατης με σουπερ μαρκετ και ειναι πολυ ευχρηστο ακρως επαγγελματικο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts