Bayern7 Δημοσιεύτηκε January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2007 Γεια χαρα νταν και τα κουκιά μπαγλαν. Χρονια πολλά καλή χρονιά και τα σχετικά.:) Λοιπόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω τη CRT 17άρα DELL οθόνη μου που στάθηκε πιστή συντροφος μου στις ευκολες μα κυρίως στις δύσκολες στιγμές από το 2000...:happy: Είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Ένα της LG και ένα της Samsung. Mιλάω για την LG FLATRON L1760TQ-BF και την SAMSUNG LCD 731BF!!! Ποια απο τις 2 προτείνετε και γιατί. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ρίχτε τη στο τραπέζι για να δούμε. Να είναι περίπου στα ίδια λεφτά... Γνωρίζω ότι υπάρχει και άλλο thread για τέτοιες οθόνες αλλά ήθελα να βάλω δημοσκόπηση οπότε άνοιξα καινούριο...:ninja: Ο υπευθυνος mod ας πράξει κατά το δοκούν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Την LG την εχει ενας φιλος μου και μου λεει οτι ειναι πολυ καλη οθονη. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Οι βασικές τους διαφορές ειναι οτι η LG έχει 4ms response time σε σχέση με τα 2ms της SAMSUNG αλλά η LG έχει εγγυηση για 0 καμμένα Pixels και έχει και γαμώ τα designs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Οι βασικές τους διαφορές ειναι οτι η LG έχει 4ms response time σε σχέση με τα 2ms της SAMSUNG αλλά η LG έχει εγγυηση για 0 καμμένα Pixels και έχει και γαμώ τα designs... +1 Η εγγύηση της LG είναι βασικός λόγος αγοράς..Όταν χρειάστηκε να αλλάξω μια 17άρα LG TFT πρίν λίγο καιρό λόγω καμμένων pixel (6 :lol:) μέσα σε 2 μέρες είχα καινούργια οθόνη :) Go for LG imho :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Πιστευω πως αξζει να παρεις την LG λογω την εγγυηση που εχει.;) Δεν πιστευω να υπαρχει καποιο κολλημα με 4ms response time γιατι η πιο πολλες οθονες εχουν 8 με 5. χρονια πολλα για την εορτη σου. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Το θέμα της εγγύησης των 0 pixels που δίνει η LG, καλό μεν, δεν είναι όμως τόσο σημαντικό πια. Κι αυτό το λέω γιατί τα καμμένα pixels είναι σπάνια πλέον, ειδικά σε monitors όπως αυτά που κοιτάς που δεν βρίσκονται στο κατώτερο τμήμα της αγοράς. Θα προτιμούσα την Samsung, γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καλύτερο ακόμα και από το μοντέλο που αντικαθιστά, που ήταν ήδη πολύ καλό. Θα ήταν όμως καλύτερα να ψάξεις στο δίκτυο για reviews και να σχηματίσεις μόνος σου άποψη. Επίσης καλό θα ήταν να δεις τις δύο οθόνες σε λειτουργία, πριν αποφασίσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 LG ftw. Και μόνο για το design της θα την αγόραζα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 h lg exei pio oraio design alla ki ego opos kai o mcde tha protimousa thn samsung !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εγώ πάντως samsung θα πρότεινα γιατί έχουν φοβερά καλή ποιότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 οι samsung είναι αθάνετες οθόνες Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts