chris7_ Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εγω το βρω δεν το βρω μια ζωη μεσα στην γκαντεμια ειμαι...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 βλακιες...εγω το ιδιο βραδυ της αλλαγης επεσα σε λακουβα με το αμαξι, στραβωσε ζαντα, εσκασε λαστιχο...με φορτωσε η οδικη να το παμε σπιτι επειδη δεν εμπαινε η ρεζερβα με την μετατροπη για τις αλουμινιου...και με συνολικο κοστος 200 ευρω για φτιαξιμο ζαντας και νεο λαστιχο. μια χαρα για 2.5 φλουρια! :ninja: και καποιος αλλος μπορει να βγει και να πει πως κερδισε το τζακ ποτ του τζοκερ...τι παει να πει αυτο? ετσι λεγαν οι παλιοι,ετσι λεμε κι εμεις:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Το ετυχε η gogo_thess εχθες .. Πετρο , τιιιιι δωρο εχουμε ειπαμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Σε 3 βασιλόπιτες δεν μου έκατσε ούτε το 1/5 του φλουριού μέχρι που μου έφερε ο φίλος μου ένα κομμάτι τσουρέκι-βασιλόπιτα στο άσχετο και είχε μέσα φλουρί... και καποιος αλλος μπορει να βγει και να πει πως κερδισε το τζακ ποτ του τζοκερ...τι παει να πει αυτο? ετσι λεγαν οι παλιοι,ετσι λεμε κι εμεις:lol: Εκτός από τύχη σημαίνει και τίποτα άλλο?!?Είχα πάντα απορία γιατί βάζουμε φλουρί στην βασιλόπιτα... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Το ετυχε η gogo_thess εχθες .. Πετρο , τιιιιι δωρο εχουμε ειπαμε ; Ααα, δεν ξέρω! Τον υπεύθυνο της διοργάνωσης να ρωτήσεις :p μάλλον με κανένα F2G envelope θα τη βγάλει :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 βλακιες...εγω το ιδιο βραδυ της αλλαγης επεσα σε λακουβα με το αμαξι, στραβωσε ζαντα, εσκασε λαστιχο...με φορτωσε η οδικη να το παμε σπιτι επειδη δεν εμπαινε η ρεζερβα με την μετατροπη για τις αλουμινιου...και με συνολικο κοστος 200 ευρω για φτιαξιμο ζαντας και νεο λαστιχο. μια χαρα για 2.5 φλουρια! :ninja: κι εμενα το πρωτο βραδυ μου εφαγε ποντικος αρουραιος μαλλον την πλεξουδα του αισθητηρα λ στο νεο μου mini cooper s,καλα μας μπηκε η χρονια,γρουσουζια,τουλαχιστον ετσι λενε για τους ποντικους στα αυτοκινητα.και γλωσσοφαγια μαζι.:mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts