Jump to content

Το φλουρί και η βασιλόπιτα

papathvas
 Κοινοποίηση

σας έπεσε το φλουρί;  

189 members have voted

1. 1. σας έπεσε το φλουρί;

• Ναι...
      56
    • Οχι...
      97
    • Δεν κόψαμε ακόμη βασιλόπιτα
      8
    • Μου έπεσε εντελώς τυχαία (ε,καλα, με μια μικρή βοήθεια)
      3
    • Επεσε σε άλλον αλλά άρπαξα το κομμάτι πριν το καταλάβει
      4
    • Θα κόβω βασιλόπιτες μέχρι να το πετύχω!!!
      21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 155
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βλακιες...εγω το ιδιο βραδυ της αλλαγης επεσα σε λακουβα με το αμαξι, στραβωσε ζαντα, εσκασε λαστιχο...με φορτωσε η οδικη να το παμε σπιτι επειδη δεν εμπαινε η ρεζερβα με την μετατροπη για τις αλουμινιου...και με συνολικο κοστος 200 ευρω για φτιαξιμο ζαντας και νεο λαστιχο. μια χαρα για 2.5 φλουρια! :ninja:

και καποιος αλλος μπορει να βγει και να πει πως κερδισε το τζακ ποτ του τζοκερ...τι παει να πει αυτο?

ετσι λεγαν οι παλιοι,ετσι λεμε κι εμεις:lol:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Σε 3 βασιλόπιτες δεν μου έκατσε ούτε το 1/5 του φλουριού μέχρι που μου έφερε ο φίλος μου ένα κομμάτι τσουρέκι-βασιλόπιτα στο άσχετο και είχε μέσα φλουρί...

και καποιος αλλος μπορει να βγει και να πει πως κερδισε το τζακ ποτ του τζοκερ...τι παει να πει αυτο?

ετσι λεγαν οι παλιοι,ετσι λεμε κι εμεις:lol:

Εκτός από τύχη σημαίνει και τίποτα άλλο?!?Είχα πάντα απορία γιατί βάζουμε φλουρί στην βασιλόπιτα...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Το ετυχε η gogo_thess εχθες ..

Πετρο , τιιιιι δωρο εχουμε ειπαμε ;

Ααα, δεν ξέρω! Τον υπεύθυνο της διοργάνωσης να ρωτήσεις :p μάλλον με κανένα F2G envelope θα τη βγάλει :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

βλακιες...εγω το ιδιο βραδυ της αλλαγης επεσα σε λακουβα με το αμαξι, στραβωσε ζαντα, εσκασε λαστιχο...με φορτωσε η οδικη να το παμε σπιτι επειδη δεν εμπαινε η ρεζερβα με την μετατροπη για τις αλουμινιου...και με συνολικο κοστος 200 ευρω για φτιαξιμο ζαντας και νεο λαστιχο. μια χαρα για 2.5 φλουρια! :ninja:

κι εμενα το πρωτο βραδυ μου εφαγε ποντικος αρουραιος μαλλον την πλεξουδα του αισθητηρα λ στο νεο μου mini cooper s,καλα μας μπηκε η χρονια,γρουσουζια,τουλαχιστον ετσι λενε για τους ποντικους στα αυτοκινητα.και γλωσσοφαγια μαζι.:mad:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.