philipBRAZIL Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Στις 13 Ιανουαρίου. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Συνήθως την κόβουμε μεσσημέρι πρωτοχρονιάς αλλά επειδή φέτος ήθελα κάτι γλυκό κατά την αλλαγή του χρόνου έπεισα την οικογένεια να την κόψουμε τότε :p Μου έτυχε και το φλουρί. Οριακά, αλλά μου έτυχε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 κάθε φορά πριν μπω στην θάλασσα το καλοκαίρι, κόβω μια έτσι για το καλό.... Καλά τι ερωτήσεις είν' αυτές; 1/1 θα κοπεί, του αγίου βασιλείου, γιαυτό την λένε βασιλόπιτα... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μούφες αυτά για το φλουρί, 3η συνεχόμενη φορά μου πέφτει και δεν βλέπω διαφορά, το ίδιο ρεμάλι είμαι..Καλή Χρονιά σε όλους και όλες!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 emeis vasilopita kovoume liges ores prin erthei to neo etos. to flouri exo na to tyxo xronia...... (6 gia tin akriveia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μου έτυχε το φλουρί τώρα το μεσημέρι και παραλίγο να πνιγώ.Ευτυχώς κατάλαβα νωρίς ότι ήταν στην μπουκιά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Η πρώτη μετά την αλλαγή του χρόνου και η δεύτερη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Ευκαιρία για μάσα. Kαι εμεις τοτε την κοβουμε... Και επιτελους,για πρωτη φορα στα 17 χρονια της ζωης μου το φλουρι επεσε σε μενα! :D:D Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 κάθε φορά πριν μπω στην θάλασσα το καλοκαίρι, κόβω μια έτσι για το καλό.... Καλά τι ερωτήσεις είν' αυτές; 1/1 θα κοπεί, του αγίου βασιλείου, γιαυτό την λένε βασιλόπιτα... Είμαι όρθιος μπροστά στον υπολογιστή και χειροκροτώ..... :respect::respect::respect::respect::respect::lol::lol::lol: Υ.Γ: Εμένα μου έτυχε φέτος το φλουρί επιτέλους, αν και κάναμε μία ώρα να το βρούμε...Κοντέψαμε να φάμε όλη την βασιλόπιττα και πριν τα παρατήσουμε, σκεφτόμενοι αν τελικά είχαμε βάλει το φλουρί μέσα στη πίττα, το έπιασε το χέρι μου λίγο πρίν το φάω...!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 1 Ιανουαρίου το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εμειςσυνηθως την κοβουμε μετα την αλλαγη του χρονου.γυρω στις 12:10-12:15(το βραδυ).εχθες ομως δεν την προλαβα γιατι εφυγα αρων-αρων.τωρα που το θυμηθηκα για να παω να φαω κανα κομματακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 εμειςσυνηθως την κοβουμε μετα την αλλαγη του χρονου.γυρω στις 12:10-12:15(το βραδυ). κι εμεις...φετος ετυχε στο κομματι της Παναγιας...:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 *3 χρόνια σε εμένα πέφτει αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Είχα μια συμμαθήτρια που έκοβαν κομμάτι και για τον ζητιάνο :lol: :lol::lol: Λοιπον,εμεις κοβουμε οταν μπαινει ο χρονος...Το ετυχε ο πατερας μου...Στα καταστηματα της μητερας μου,το ενα το κερδισε η υπαλληλος και στο αλλο καταστημα το κερδισε το μαγαζι και η Παναγια...ηταν αναμεσα στα κομματια... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 δεν προλαβα να ειμαι στην κοπη της πιτας,γιατι την εκανα με ελαφρα για εξω!ουτε εμαθα ποιος το κερδισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 κ εμεις με την αλλαγη του χρονου κοβουμαι την πιτα. φετος ετυχε στο σπιτι οποτε πιστευω μας περιλαμβανει ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εμεις πηραμε μια απ'εξω..αποτελεσμα να μην κερδισει κανεις το φλουρι(δεν ειχε) :wacko: :!: Ομως ειχαμε κανει κι'εμεις αλλα βασιλοπιτα με κρεας.ενω αυτη που πειραμε ηταν Γλυκια. στην 2ερη το κερδισε το σπιτι.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εμένα δεν θυμάμαι πότε μου έχει πέσει τελευταία φορά :p αλλά τα πράγματα τις τελευταίες χρονιές μου πάνε από το καλό στο καλύτερο. :D Αν μου πέσει με βλέπω να πιάνω κανά ΤΖΟΚΕΡ εκείνη τη χρονιά... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Εμεις πηραμε μια απ'εξω..αποτελεσμα να μην κερδισει κανεις το φλουρι(δεν ειχε) :wacko: :!: Ομως ειχαμε κανει κι'εμεις αλλα βασιλοπιτα με κρεας.ενω αυτη που πειραμε ηταν Γλυκια. στην 2ερη το κερδισε το σπιτι.:(βασιλοπιτα με κρεας;;τι ειναι αυτο;; εμεις για αλλη μια χρονια τις φτιαξαμε καθως η μητερα μου επιμενει στο να ταλαιπωρειται για να "μυριζει το σπιτι χριστουγεννα" :) νοστιμοτατες παντως:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Φλουρί σε ντολμαδάκια έχετε δει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Φλουρί σε ντολμαδάκια έχετε δει? χαχαχαχα καλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 :lol: Κάποιοι φίλοι μου δεν είχαν βασιλόπιτα και... Τους ήρθε η ιδέα :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 εμεισ με τη παρεα μου ειχαμε ξεχασει να παρουμε βασιλοπιτα κ μιασ κ ειχαμε πιτσεσ, πηραμε κετσαπ κ γραψαμε καλη χρονια. αυτη ειναι η εφευρεση τησ βασιλοπιτσασ χιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 βασιλοπιτα με κρεας;;τι ειναι αυτο;; εμεις για αλλη μια χρονια τις φτιαξαμε καθως η μητερα μου επιμενει στο να ταλαιπωρειται για να "μυριζει το σπιτι χριστουγεννα" :) νοστιμοτατες παντως:) Εμεις εδω εχουμε εθιμο αυτη την πιτα.το καθε μερος της Ελλαδας εχει τα εθιμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 το φλουρι δεν βρεθηκε το βραδυ της πρωτοχρονιας(εμεινε στο κομματι που παρεμεινε ακοπο) την επομενη μερα το πρωι εκοβε ο καθενας κομματια και ετυχε να ειναι στο κομματι που εκοψα εγω για μενα(αν και φανηκε απο το προηγουμενο κομματι που κοπηκε πως θα ειναι στο επομενο) για αλλη μια χρονια οι βασιλοπιτες της μαμας τελειεςhttp://s16.rimg.info/b342d33ebffacab50936a4124cb6828e.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Κι εγώ το έτυχα διαλέγοντας το κομμάτι που χε κόψει τη φράση που λεγε καλή χρονιά,διαλέγοντας το καλή:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts