Jump to content

Το φλουρί και η βασιλόπιτα

papathvas
 Κοινοποίηση

σας έπεσε το φλουρί;  

189 members have voted

1. 1. σας έπεσε το φλουρί;

• Ναι...
      56
    • Οχι...
      97
    • Δεν κόψαμε ακόμη βασιλόπιτα
      8
    • Μου έπεσε εντελώς τυχαία (ε,καλα, με μια μικρή βοήθεια)
      3
    • Επεσε σε άλλον αλλά άρπαξα το κομμάτι πριν το καταλάβει
      4
    • Θα κόβω βασιλόπιτες μέχρι να το πετύχω!!!
      21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 155
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνήθως την κόβουμε μεσσημέρι πρωτοχρονιάς αλλά επειδή φέτος ήθελα κάτι γλυκό κατά την αλλαγή του χρόνου έπεισα την οικογένεια να την κόψουμε τότε :p Μου έτυχε και το φλουρί. Οριακά, αλλά μου έτυχε... :)

κάθε φορά πριν μπω στην θάλασσα το καλοκαίρι, κόβω μια έτσι για το καλό....

Καλά τι ερωτήσεις είν' αυτές; 1/1 θα κοπεί, του αγίου βασιλείου, γιαυτό την λένε βασιλόπιτα...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Μούφες αυτά για το φλουρί, 3η συνεχόμενη φορά μου πέφτει και δεν βλέπω διαφορά, το ίδιο ρεμάλι είμαι..Καλή Χρονιά σε όλους και όλες!!! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου έτυχε το φλουρί τώρα το μεσημέρι και παραλίγο να πνιγώ.Ευτυχώς κατάλαβα νωρίς ότι ήταν στην μπουκιά :p

Η πρώτη μετά την αλλαγή του χρόνου και η δεύτερη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Ευκαιρία για μάσα.

Kαι εμεις τοτε την κοβουμε... Και επιτελους,για πρωτη φορα στα 17 χρονια της ζωης μου το φλουρι επεσε σε μενα! :D:D

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

κάθε φορά πριν μπω στην θάλασσα το καλοκαίρι, κόβω μια έτσι για το καλό....

Καλά τι ερωτήσεις είν' αυτές; 1/1 θα κοπεί, του αγίου βασιλείου, γιαυτό την λένε βασιλόπιτα...

Είμαι όρθιος μπροστά στον υπολογιστή και χειροκροτώ..... :respect::respect::respect::respect::respect::lol::lol::lol:

Υ.Γ: Εμένα μου έτυχε φέτος το φλουρί επιτέλους, αν και κάναμε μία ώρα να το βρούμε...Κοντέψαμε να φάμε όλη την βασιλόπιττα και πριν τα παρατήσουμε, σκεφτόμενοι αν τελικά είχαμε βάλει το φλουρί μέσα στη πίττα, το έπιασε το χέρι μου λίγο πρίν το φάω...!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

εμειςσυνηθως την κοβουμε μετα την αλλαγη του χρονου.γυρω στις 12:10-12:15(το βραδυ).εχθες ομως δεν την προλαβα γιατι εφυγα αρων-αρων.τωρα που το θυμηθηκα για να παω να φαω κανα κομματακι.

εμειςσυνηθως την κοβουμε μετα την αλλαγη του χρονου.γυρω στις 12:10-12:15(το βραδυ).

κι εμεις...φετος ετυχε στο κομματι της Παναγιας...:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

*3 χρόνια σε εμένα πέφτει αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Είχα μια συμμαθήτρια που έκοβαν κομμάτι και για τον ζητιάνο :lol:

:lol::lol:

Λοιπον,εμεις κοβουμε οταν μπαινει ο χρονος...Το ετυχε ο πατερας μου...Στα καταστηματα της μητερας μου,το ενα το κερδισε η υπαλληλος και στο αλλο καταστημα το κερδισε το μαγαζι και η Παναγια...ηταν αναμεσα στα κομματια...

δεν προλαβα να ειμαι στην κοπη της πιτας,γιατι την εκανα με ελαφρα για εξω!ουτε εμαθα ποιος το κερδισε!

κ εμεις με την αλλαγη του χρονου κοβουμαι την πιτα. φετος ετυχε στο σπιτι οποτε πιστευω μας περιλαμβανει ολους.

Εμεις πηραμε μια απ'εξω..αποτελεσμα να μην κερδισει κανεις το φλουρι(δεν ειχε) :wacko: :!:

Ομως ειχαμε κανει κι'εμεις αλλα βασιλοπιτα με κρεας.ενω αυτη που πειραμε ηταν Γλυκια.

στην 2ερη το κερδισε το σπιτι.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δεν θυμάμαι πότε μου έχει πέσει τελευταία φορά :p αλλά τα πράγματα τις τελευταίες χρονιές μου πάνε από το καλό στο καλύτερο. :D Αν μου πέσει με βλέπω να πιάνω κανά ΤΖΟΚΕΡ εκείνη τη χρονιά... :lol:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμεις πηραμε μια απ'εξω..αποτελεσμα να μην κερδισει κανεις το φλουρι(δεν ειχε) :wacko: :!:

Ομως ειχαμε κανει κι'εμεις αλλα βασιλοπιτα με κρεας.ενω αυτη που πειραμε ηταν Γλυκια.

στην 2ερη το κερδισε το σπιτι.:(

βασιλοπιτα με κρεας;;τι ειναι αυτο;;

εμεις για αλλη μια χρονια τις φτιαξαμε καθως η μητερα μου επιμενει στο να ταλαιπωρειται για να "μυριζει το σπιτι χριστουγεννα" :)

νοστιμοτατες παντως:)

Φλουρί σε ντολμαδάκια έχετε δει?

:lol:

Κάποιοι φίλοι μου δεν είχαν βασιλόπιτα και... Τους ήρθε η ιδέα :lol: :lol:

εμεισ με τη παρεα μου ειχαμε ξεχασει να παρουμε βασιλοπιτα κ μιασ κ ειχαμε πιτσεσ, πηραμε κετσαπ κ γραψαμε καλη χρονια. αυτη ειναι η εφευρεση τησ βασιλοπιτσασ χιχιχι

βασιλοπιτα με κρεας;;τι ειναι αυτο;;

εμεις για αλλη μια χρονια τις φτιαξαμε καθως η μητερα μου επιμενει στο να ταλαιπωρειται για να "μυριζει το σπιτι χριστουγεννα" :)

νοστιμοτατες παντως:)

Εμεις εδω εχουμε εθιμο αυτη την πιτα.το καθε μερος της Ελλαδας εχει τα εθιμα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 11 months later...

το φλουρι δεν βρεθηκε το βραδυ της πρωτοχρονιας(εμεινε στο κομματι που παρεμεινε ακοπο)

την επομενη μερα το πρωι εκοβε ο καθενας κομματια και ετυχε να ειναι στο κομματι που εκοψα εγω για μενα(αν και φανηκε απο το προηγουμενο κομματι που κοπηκε πως θα ειναι στο επομενο)

για αλλη μια χρονια οι βασιλοπιτες της μαμας τελειεςhttp://s16.rimg.info/b342d33ebffacab50936a4124cb6828e.gif

Κι εγώ το έτυχα διαλέγοντας το κομμάτι που χε κόψει τη φράση που λεγε καλή χρονιά,διαλέγοντας το καλή:p