jog Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Πριν από λίγο είδα την ταινία. Πολύ συμπαθητική ταινία,καλοδουλεμένη,με καλή σκηνοθεσία. Μερικές καλές σκηνές βίας που θύμισαν λίγο τις παλαιότερες ταινίες. Μου άρεσε αρκετά η ιδέα του να γνωρίσουμε τα πρώτα χρόνια του Χάνιμπαλ,και το ξεκίνημα της ταινίας μου άρεσε πολύ. Θα πήγαινα άνετα να την δω κινηματογράφο. 7.5/10 από εμένα. Υγ.Ο πιτσιρικάς που παίζει τον Χάνιμπαλ δεν τα πήγε και τόσο χάλια.Φάτσα κανίβαλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Νομιζω οτι και να μην εβγαινε καθολου αυτη η ταινια, δεν θα εμενε κανεις με την απορια γιατι ο Lecter εγινε κανιβαλος και δεν εγινε λιθουανος παπάς. Δεν λεω... σκηνοθεσια καλη, και σεναριο που μπορουσες να πεις οτι ηταν αξιοπρεπες. Αλλα υπερβαση καμια... Μια βιογραφια ( ; ) του μικρου χανιμπαλαουσκας που καθαριζει εναν-εναν τα θυματα του ενω ολοι ξερουμε οτι στο τελος θα ζησει και θα μεγαλωσει.. Για την επιλογη των ηθοποιων, μια χρυση μετριοτητα και η δικια μου αποψη. Βεβαια αφου δεν ειδαμε κανα Μπλουμ ή Ντι Καπριο να υποδυεεται τον νεαρο Λεκτερ παλι καλα να λεμε, αλλα περιμεναμε κατι παραπανω. Ευτυχως η mature Ασιατισσα με τη ρομπα, βγαλμενη απο αλλα "films" :X , κρατουσε "ζεστή" την ατμοσφαιρα στην αιθουσα. 5\10 .. απλα ενα "political correct" movie που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και...ιεροσυλια να το βαλεις διπλα στο Silence of the lambs και την υπολοιπη τριλογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 την ειδα σημερα,δεν θα την συγκρηνω με τον μεγα hopkins ομως την ειδα ανετα και τον γουσταρα τον πιτσιρικα,αρκετα εξυπνος ειδικα σε μια σκηνη στο ιατρειο. η ιαπωνεζα αρκετα ζεστη παρουσια στην ταινια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 H Li Gong (κινέζα, και ας έπεζε ρόλο γιαπωνέζας) θεά! :love: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 χάλια ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts