Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Δεν χρειάζεσαι κάτι από το CD. Ότι αξιόλογο υπάρχει εκεί μέσα μπορείς να το βρεις εύκολα στο net και είναι το λογισμικό για να συνδέσεις τη συσκευή με το PC. Εάν στο PC σου έχεις Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync v4.5, εάν έχεις Vista χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center v6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexagon Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Δεν χρειάζεσαι κάτι από το CD. Ότι αξιόλογο υπάρχει εκεί μέσα μπορείς να το βρεις εύκολα στο net και είναι το λογισμικό για να συνδέσεις τη συσκευή με το PC. Εάν στο PC σου έχεις Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync v4.5, εάν έχεις Vista χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center v6.1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά Το active sync για τα XP το έχω. Χρειάζομαι τον driver για να αναγνωρίσουν τα XP το s730 σαν USB network adapter που ήταν στο CD που συνόδευε τη συσκευή. Έψαξα στο Internet και δεν υπάρχει πουθενά. Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonna_983 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 hexagon σε περίπτωση που δεν έχεις βολευτεί ακόμα, έχω εγώ το cd. Αν θέλεις στείλε pm να σου στείλω ένα image. Απλά από Αύγουστο γιατί φεύγω διακοπές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri88 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 εχω προβλημα με τη φωνητική κλήση σε htc s730 οποιος και να με παιρνει τηλ δεν μου διχνη τον αριθμο ητε το ονομα του οποιος με παιρνει τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Αυτό συνέβαινε πάντα; Έχεις ελληνική συσκευή και με ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri88 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 και συσκευή και το μενου ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Δεν μας είπες όμως... αυτό συνέβαινε από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri88 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 οχι εχει μια εβδομαδα που αρχισε να μου βγαζει αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μήπως ήρθε η ώρα για hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts