Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

giorgo an kitajis stin expansys.com.gr tha dis oti dini 3 stylus, thiki, screen protector.

eltsele exi epilogi gia na to klisis na min kani auto update.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε zaharakis αν βρείς χρόνο, ανέβασε και καμιά φώτο απο την camera του κινητού...:)

αυριο φιλε μου γιατι αν βγαλω βραδυ φωτο με τηλ που δεν εχει φλας :worry: μας φαγανε :lol:

Τι ακριβώς είναι το value pack; Η HTC βγάζει για την ίδια συσκευή πακέτα με διαφορετικό εξοπλισμό;

ναι ετσι ειναι. με η χωρις 3g (δλδ 2η καμερα γιοκ)

και με καποιες παραλλαγες σε προικα μεσα στο κουτι του.

εμενα για παραδειγμα το κουτι του τηλ ειναι καταμαυρο ,δεν εχει καμια σχεση με τα ασπρα κουτια που βλεπουμε στα βιντεο review του τηλ ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

dimitri to value pack exi auto me tis 2 kameres to modelo. to aspro kouti pou les esi itan stis arxikes siskeues. to retail paketo ine katamauro.

Ναι το ξέρω αυτό γιατρέ μου!! Είναι το αυτονόητο!

Αλλά μόνο ένα πρόγραμμα έχω που κάνει αυτόματα update και το έκλεισα.

Στο Spb Weather έχω τσεκαρισμένο το Κλασσικό "Ενημέρωση κατά τον συγχονισμό" και "κατά την προσθήκη νέας πόλης" αλλά έχει επιλογή για "χειροκίνητη" και "αυτόματη" ενημέρωση. Το είχα στην αυτόματη για να μην χρειάζεται να κάνω ανανέωση όταν το συγχρονίζω, αλλά συνδέεται με αυτό η συγκεκριμένη επιλογή ή με το GPRS?:O

Α! Μόνο από τη "Διακοπή μεταφοράς Δεδομένων" του CommMngr κλείνω το GPRS όταν βγαίνω από το ΝΕΤ??:O

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ε, τώρα μας προκαλείς έτσι..... Είναι οφθαλμοφανές.....;)

Τα ζητάει ο οργανισμός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::p

Πως μπορώ να βάλω στην tray bar ότι θέλω?? Και κυρίως το CommManager??:confused:

ilauncher πολυ απλα

Αυτό το phone pad το είχε από μόνο του??:O
yeap

Πολύ μ' αρέσει που έχεις άδεια την Today....!!!:D
μονο για να τα ματια σας :) τπτ δεν τρεχει μπροστα εκτος το ilauncer

Και πολύ μ'αρέσει το ονειρικό 64.21 ελεύθερη μνήμη!!!!!!!!!!!:D

Εμείς με το 21 είμαστε και χαρούμενοι!!!!:X

καλα ειναι και ετσι :worry:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ναι το ξέρω αυτό γιατρέ μου!! Είναι το αυτονόητο!

Αλλά μόνο ένα πρόγραμμα έχω που κάνει αυτόματα update και το έκλεισα.

Στο Spb Weather έχω τσεκαρισμένο το Κλασσικό "Ενημέρωση κατά τον συγχονισμό" και "κατά την προσθήκη νέας πόλης" αλλά έχει επιλογή για "χειροκίνητη" και "αυτόματη" ενημέρωση. Το είχα στην αυτόματη για να μην χρειάζεται να κάνω ανανέωση όταν το συγχρονίζω, αλλά συνδέεται με αυτό η συγκεκριμένη επιλογή ή με το GPRS?:O

Α! Μόνο από τη "Διακοπή μεταφοράς Δεδομένων" του CommMngr κλείνω το GPRS όταν βγαίνω από το ΝΕΤ??:O

δεν σου βγαζει πανω στο εικονιδιο του G διακοπη ?

Πριν που πατούσα όχι! Αλλά θα το ξαναδω! Ήμουν και στο λεωφορείο όταν δοκίμασα οπότε δεν πολυασχολήθηκα!

Με το iLauncher ε?? Θα το ψάξω γιατρέ μου!!

Το Spb Weather το έβαλα στη χειροκίνητη για καλό και για κακό και τα άλλα 2 συνεχίζουν να είναι τσεκαρρισμένα! Ελπίζω να ανανεώνει όταν το συγχρονίζω!!

Μου έχουν Autoupdate κάτι μετατροπείς νομισμάτων στα calculators, λες να κάνουν ζημιά γιατρέ?? Να τα γειώσω όλα??

Και για να επανέλθω on-topic, πως πάει το στρώσιμο??

ναι ετσι ειναι. με η χωρις 3g (δλδ 2η καμερα γιοκ)

και με καποιες παραλλαγες σε προικα μεσα στο κουτι του.

εμενα για παραδειγμα το κουτι του τηλ ειναι καταμαυρο ,δεν εχει καμια σχεση με τα ασπρα κουτια που βλεπουμε στα βιντεο review του τηλ ;)

Εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά(3g)!!! Αν κατάλαβα καλά το value pack είναι το πιο πλήρες πακέτο που βγάζει η HTC για το Kaiser, έτσι;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Πριν που πατούσα όχι! Αλλά θα το ξαναδω! Ήμουν και στο λεωφορείο όταν δοκίμασα οπότε δεν πολυασχολήθηκα!

Με το iLauncher ε?? Θα το ψάξω γιατρέ μου!!

Το Spb Weather το έβαλα στη χειροκίνητη για καλό και για κακό και τα άλλα 2 συνεχίζουν να είναι τσεκαρρισμένα! Ελπίζω να ανανεώνει όταν το συγχρονίζω!!

Μου έχουν Autoupdate κάτι μετατροπείς νομισμάτων στα calculators, λες να κάνουν ζημιά γιατρέ?? Να τα γειώσω όλα??

Και για να επανέλθω on-topic, πως πάει το στρώσιμο??

τι θα ψαξεις :blink: να μην τα ακουσεις δημοσια??:blink:

ποσες φορες στο εχω πει για το ilauncher ??

να τα γειωσεις φυσικα!!τι να τα κανεις τα κομπιουτερακια φοιτητρια κοπελα?? :worry: :lol::lol:

οσο για το στρωσιμο ...δεν κανει για υψηλες θερμοκρασιες το εργαλειο ...ειναι μονο για χειμωνα :D

η αυτο ζεσταινεται πολυ....η εγω το εχω λιωσει :rolleyes:

Εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά(3g)!!! Αν κατάλαβα καλά το value pack είναι το πιο πλήρες πακέτο που βγάζει η HTC για το Kaiser, έτσι;;

ναι γιωργο :)

ναι γιωργο :)

Ωραία, ελπίζω μόνο να κατένε επαέ πέρα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις και να μην γίνει κανένα μπέρδεμα...

Λίγο άσχετο, αλλά την ονομασία Kaiser (και γενικότερα τις ονομασίες όπως trinity κτλ), ποιος τις ορίζει;; Η HTC επίσημα το αναφαίρει ως TyNT II...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

τι θα ψαξεις να μην τα ακουσεις δημοσια??

ποσες φορες στο εχω πει για το ilauncher ??

Σνιφ...:( Κλαψ...:cry: Λυγμ..:cry::(

Δεν μου έχεις πει πως τα πάνε στην tray bar...:(

Όχι, να τα ακούσω δημόσια! Όχι, πες τα!!:cry:

Εντάξει, ήταν εύκολο! Αμέσως, να το κάνεις θέμα!! χιχι!!

να τα γειωσεις φυσικα!!τι να τα κανεις τα κομπιουτερακια φοιτητρια κοπελα??

Σωστό κι αυτό!!!:lol: Τα γείωσα! Κι αυτά και το Spb και όλα!

Και τώρα που το σκέφτομαι... χαρτί και μολύβι για τις πράξεις!! Το βρήκαμε τώρα με τα ppc! Να μπει καμιά ώρα στο GPRS και να μην έχω ούτε τηλ. μετά!!!!:lol:

οσο για το στρωσιμο ...δεν κανει για υψηλες θερμοκρασιες το εργαλειο ...ειναι μονο για χειμωνα

η αυτο ζεσταινεται πολυ....η εγω το εχω λιωσει

Η απάντηση είναι μονόδρομος!!!!!!!! Εσύ το έχεις λιώσει!!!!!!!

(Θα έλεγα τίποτα άλλο αλλά.....!!!:lol::lol:)

molis paragila ke ego to diko mou Dimitri :) 665 euro edosa giati den plirono to fpa ;)

νεα απο το τηλ .

συνεχεια

το τηλεφωνο ειναι ετοιμο και πλεον το παιδευω να δω τι θα βγαλει..

ενα προβλημα ειναι οτι τελικα το gps δεν μου δουλευει σωστα χωρις το gps gate 2.5...:O

με αυτο ομως το προγραμμα δουλευει τελεια τα destinator 6.1 -7,igo,και memory map os.κλειδωνει δορυφορους και ειναι ετοιμο για πλοηγηση σε 15-20 δευτερολεπτα το πολυ.:)

το περιεργο ειναι οτι το σεταρισμα του gps gate ειναι πλεον το ιδιο που χρειαζοταν και στο p3300 αλλα εδω παραδοξως το καιζερ διαβαζει το gps του απο την com 4 (που ειναι και η προεπιλογη του τηλεφωνου) και οχι απο την com5 που δουλευει στα p3300..

χθες και ενω ημουν αρκετες ωρες πανω στο τηλ και ενω ηταν αρκετα ζεστο σε θεμα θερμοκρασιας που νομισα οτι οφειλοταν στο οτι το ειχα συνεχως στο ρευμα (usb) και ζεσταθηκε η μπαταρια του...αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτο .. ειχε καποια κοληματα και καθυστερησεις....

και λεω οτι δεν πρεπει να ηταν αυτο γιατι το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ σε power off κατασταση και το τηλ το πρωι δεν ηταν καθολου ζεστο αλλα και δουλευει κανονικοτατα τα παντα και οντως πολυ σταθερα...(ο επεξεργαστης μηπως ??ισως....):O

η καμερα του ειναι ικανοποιητικη..και λεω ικανοποιητικη γιατι ενω οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες(παντα για μερα μιλαμε μιας και δεν υπαρχει φλας) την στιγμη που πατας να την βγαλεις και ενω εχει κανει την αυτοματη εστιαση και εχει κλειδωσει το θεμα,αν κανεις το λαθος και κουνησεις το χερι σου ,δημιουργησες ενα θεμα που ελαχιστοι θα κατανοησουν τι εχει μεσα... ειναι μονο για καλιτεχνικες ψυχες :lol:

θελει σταθερο χερι και το αποτελεσμα θα σε επιβραβευσει.;)

ενα αρνητικο για μενα ειναι το power on off button που ξεχωριζει ελαχιστα απο την συσκευη και πρεπει να το βλεπεις για να το ανοιξεις-κλεισεις..ισως να θελει συνηθεια..

και κατι αλλο που μαλλον ειναι hardware θεμα και μπορει να συμβαινει μονο στην δικη μου συσκευη.. τα πληκτρα εναρξης και τερματισμου κλησης ενεργοποιουνται απο ενα ενιαιο ελασμα που πολλες φορες οταν πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης,δεν σταματαει με τπτ παρα μονο αν το πετυχεις στο σωστο σημειο :blink: η με τερματισμο απο την οθονη...

παντως το τηλεφωνο διπλα στον τιτανα ειναι πανεμορφο και ειλικρινα μιλαω,δεν ειναι τοσο βαρυ οσο περιμενα!!κοντα 30 γραμμαρια πιο πολλα απο τον τιτανα ,εμενα προσωπικα, δεν μου φαινονται πουθενα..ειναι πολυ ομορφο και το slide του συγκριτικα με του τιτανα....ονειρικο!!!!:)

κλεινει και ανοιγει με ενα απλο σπρωξιμο και η αισθηση του συγκρινεται με ενος καλα ρυθμισμενου σερβομηχανισμου!:!:

ενα μεγαλο συν ,ολα του τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα !ετσι δεν χρειαζεται το βραδυ πλεον να το γυρνας προς το φως για να δεις τι θα πατησεις οπως στον τιτανα ....

το jog του στο πλαι δεν εχει καμια σχεση με του τιτανα και δυστυχως σου δινει την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα!δουλευει αψογα απλα η αισθηση του δεν ακολουθει την αισθηση υψηλης ποιοτητας που σου δινει ολο το πακετο..

αυτα μεχρι στιγμης .:)

molis paragila ke ego to diko mou Dimitri :) 665 euro edosa giati den plirono to fpa ;)

αντε με το καλο θοδωρη!!:D

νεα απο το τηλ .

συνεχεια

το τηλεφωνο ειναι ετοιμο και πλεον το παιδευω να δω τι θα βγαλει..

ενα προβλημα ειναι οτι τελικα το gps δεν μου δουλευει σωστα χωρις το gps gate 2.5...:O

με αυτο ομως το προγραμμα δουλευει τελεια τα destinator 6.1 -7,igo,και memory map os.κλειδωνει δορυφορους και ειναι ετοιμο για πλοηγηση σε 15-20 δευτερολεπτα το πολυ.

το περιεργο ειναι οτι το σεταρισμα του gps gate ειναι πλεον το ιδιο που χρειαζοταν και στο p3300 αλλα εδω παραδοξως το καιζερ διαβαζει το gps του απο την com 4 (που ειναι και η προεπιλογη του τηλεφωνου) και οχι απο την com5 που δουλευει στα p3300..

χθες και ενω ημουν αρκετες ωρες πανω στο τηλ και ενω ηταν αρκετα ζεστο σε θεμα θερμοκρασιας που νομισα οτι οφειλοταν στο οτι το ειχα συνεχως στο ρευμα (usb) και ζεσταθηκε η μπαταρια του...αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτο .. ειχε καποια κοληματα και καθυστερησεις....

και λεω οτι δεν πρεπει να ηταν αυτο γιατι το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ σε power off κατασταση και το τηλ το πρωι δεν ηταν καθολου ζεστο αλλα και δουλευει κανονικοτατα τα παντα και οντως πολυ σταθερα...(ο επεξεργαστης μηπως ??ισως....):O

η καμερα του ειναι ικανοποιητικη..και λεω ικανοποιητικη γιατι ενω οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες(παντα για μερα μιλαμε μιας και δεν υπαρχει φλας) την στιγμη που πατας να την βγαλεις και ενω εχει κανει την αυτοματη εστιαση και εχει κλειδωσει το θεμα,αν κανεις το λαθος και κουνησεις το χερι σου ,δημιουργησες ενα θεμα που ελαχιστοι θα κατανοησουν τι εχει μεσα... ειναι μονο για καλιτεχνικες ψυχες :lol:

θελει σταθερο χερι και το αποτελεσμα θα σε επιβραβευσει.;)

ενα αρνητικο για μενα ειναι το power on off button που ξεχωριζει ελαχιστα απο την συσκευη και πρεπει να το βλεπεις για να το ανοιξεις-κλεισεις..ισως να θελει συνηθεια..

και κατι αλλο που μαλλον ειναι hardware θεμα και μπορει να συμβαινει μονο στην δικη μου συσκευη.. τα πληκτρα εναρξης και τερματισμου κλησης ενεργοποιουνται απο ενα ενιαιο ελασμα που πολλες φορες οταν πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης,δεν σταματαει με τπτ παρα μονο αν το πετυχεις στο σωστο σημειο :blink: η με τερματισμο απο την οθονη...

παντως το τηλεφωνο διπλα στον τιτανα ειναι πανεμορφο και ειλικρινα μιλαω,δεν ειναι τοσο βαρυ οσο περιμενα!!κοντα 30 γραμμαρια πιο πολλα απο τον τιτανα ,εμενα προσωπικα, δεν μου φαινονται πουθενα..ειναι πολυ ομορφο και το slide του συγκριτικα με του τιτανα....ονειρικο!!!!:)

κλεινει και ανοιγει με ενα απλο σπρωξιμο και η αισθηση του συγκρινεται με ενος καλα ρυθμισμενου σερβομηχανισμου!:!:

ενα μεγαλο συν ,ολα του τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα !ετσι δεν χρειαζεται το βραδυ πλεον να το γυρνας προς το φως για να δεις τι θα πατησεις οπως στον τιτανα ....

το jog του στο πλαι δεν εχει καμια σχεση με του τιτανα και δυστυχως σου δινει την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα!δουλευει αψογα απλα η αισθηση του δεν ακολουθει την αισθηση υψηλης ποιοτητας που σου δινει ολο το πακετο..

αυτα μεχρι στιγμης .:)

ego file mou sto ipa xtes alla den me pistepses :p

to diko mou to kaiser tha ine idio me to diko sou me tin monadiki diafora oti tha ine pio grigoro, pio omorfo, ke pio cool :lol:

to kaiser tha erthi stis 15 tou minos!!!! :( :( :(

giati me taleporoune etsi mou lete? pos ginete to http://www.expansys.com pou ine stin agglia! na exi 40 komatia ke i kopela na mou lei oti ta 40 ine stin ameriki? ti na po. 1,5 vdomada lipon prepi na perimeno akoma.

tha pao na paragilo apo to ebay mia 4gb microSDHC toulaxiston :(

Aπο οτι καταλαβα συντροφε web απο το expansys.com λεει ¨"This product is at our central warehouse and should be shipped in 3 working days" εγω μαλλον θα το παραγγειλω απο εκει αλλωστε και ο zah απο εκει το πηρε και δεν ειχε καποιο προβλημα.

roker milisa me tin kopela ke mou lei oti ke stin agglia apo opou to pire o zaharakis, teliose to stock ke perimenoun tora tis nees paralaves stis 14 tou minos ke stin agglia.

15 tou minos lei tha ine sta xeria mou

Διαβάζω πάντως αναφορές αλλού πως το GPS δουλεύει σωστά χωρίς κόλπα, GPS Gate κ.λ.π. Φαντάζομαι με γνήσια προγράμματα, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι από εκεί. :blink:
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Διαβάζω πάντως αναφορές αλλού πως το GPS δουλεύει σωστά χωρίς κόλπα, GPS Gate κ.λ.π. Φαντάζομαι με γνήσια προγράμματα, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι από εκεί. :blink:

μπορει δεν αποκλειεται :O

παντως ετσι τωρα παει σφαιρα :)

θα το βρω αν ειναι κατι αλλο που θα παει?:lol:

auto me to gps gate oti to xriazete gia na pezi sosta to diavasa ke ego kapou alla den thimame pou akrivos.