Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.Εγω το παραγγειλα απο το expansys την παρασκευη 31/8 αλλα δεν εχω πιστωτικη κ χθες μου τηλ και σημερα τελικα πληρωσα το ποσο στην Τραπεζα Πειραιως.Λετε να το εχω πριν τις εκλογες η μετα?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όποιος το πάρει πρώτος, κερνάω καφέ. Αν το πάρω εγώ κερνάτε εσείς.

Κανένας με γνωστό στο expansys ? :lol:

τον καφε τον κερναω εγω το παρω δεν το παρω 1ος :lol:

απο 179 τεμαχια που ειχε διαθεσιμα το μεσημερι στις 2.30 περιπου εχουν μεινει 71 τωρα :blink: στο αγγλικο expancys !!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

799+100=899 ??? Para polla... Iparxei kai to N95 sthn agora...

που δεν εχει καμια σχεση ομως με το καιζερ ;)

ειναι δυο ανομοια πραγματα που δυστυχως σε συγκριση με το καιζερ το Ν95 ειναι πολυ λιγο...μα παρα πολυ λιγο ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

De to les kai para poli ligo... Kalo leitourgiko,pio grhgoro epeksergasth(nomizw),GPS,arketa kalh kamera,ktl ktl. Ki exei pleon 690 kapou ekei. E de leei re si h diafora,einai terastia

Πάρε αυτό αφού σ' αρέσει, εμείς πήραμε το HTC. Βαριέμαι να σου εξηγώ. :D
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Den eisai upoxrewmenos na mou eksigiseis.Emena mou arese poli to Kaiser,eimai diatethimenos na dwsw arketa alla oxi kai tosa omws,th stigmh pou iparxei kati analogo sthn agora,me poli ligotera xrhmata.Ekei einai to provlima mou,oxi sto Kaiser

Δεν είναι ανάλογο φίλε, αλλά είπαμε, που να σου εξηγώ. Ψάξε να δεις τι δυνατότητες έχουν τα PDA και βάλε λίγο στην πάντα την τιμή. Υπάρχουν και φτηνότερα. :cool:
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Ta fthinotera de mou aresoun... :p Auto mou phre ta muala ! Mporw na fantastw tis dinatothtes pou les alla eimai enas tapeinos foithths,oxi o xaidemenos gios tou Latsh...

Πάρε τότε ένα Χ500 πριν εξαφανιστούν τελείως ή ψάξε για μεταχειρισμένο. ;)

Iparxei kai to N95 sthn agora...αληθεια φιλε μου?ξερεις εκτος απο την αθηνα υπαρχει και η υπολοιπη ελλαδα.και οταν προσπαθησα να στειλω σ εναν φιλο μου το σημειο που ημουνα στις διακοπες,το μονο που ειδε ο ανθρωπος σε n95 φυσικα,ηταν μια ξερα στην χαλκιδικη η οποια ηταν το πρωτο ποδι μ ενα σημαδακι επανω.κακα τα ψεματα αυτη η ιστορια με το υποτιθεμενο gps του n95 ηταν χοντρο αστειο για ολους οσους πιστεψαν στην νοκια και εκαναν την μ....κια μετα απο 8 χρονια ppc να μπουν στη διαδικασια εστω και για δοκιμη.αντε καλως να σας ερθει παιδια το νεο tytn μας και να μας πειτε τις εντυπωσεις σας απο πρωτο χερι μεχρι να το παρουμε και μεις απο πλαισιο

Από expansys με επαγγελματικό ΑΦΜ γλυτώνεις το ΦΠΑ και σου έρχεται με μεταφορικά κάπου 660 €. Αλλιώς περίμενε καμιά επιδότηση.

Den eisai upoxrewmenos na mou eksigiseis.Emena mou arese poli to Kaiser,eimai diatethimenos na dwsw arketa alla oxi kai tosa omws,th stigmh pou iparxei kati analogo sthn agora,me poli ligotera xrhmata.Ekei einai to provlima mou,oxi sto Kaiser

ειναι πολυ λογικη η σκεψη σου φιλε μου και αν και φευγουμε λιγο off topic , δεν ειναι αναλογο το ν95 ενος καλου pda;)

ειναι πολλες οι διαφορες τους .

ειχα το ν95 παραλληλα με pda και ξερω τι κανει καλα και τι οχι σε συγκριση με ενα pda.

δεν σου μιλαω για το καιζερ που ειναι (βασει παντα τεχνικων χαρακτηριστικων,μιας και ακομα δεν εχει ερθει στα χερια μου)οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι σημερα σε pda ,αλλα σε συγκριση με τα ηδη υπαρχοντα pdaπου κυκλοφορουν στην αγορα ;)

το ν95 ειναι πιο πολυ τηλεφωνο και προσπαθει να γινει και pda

ενω τα pdas υστερουν σε αμεσοτητα στην χρηση τους ως τηλεφωνα αλλα σε ολα τα αλλα κατατροπωνουν τον οποιο συναγωνισμο..:)

Einai aksipistes oi agores mesw net ? ena auto, to allo.. Tha exei ellhniko leitourgiko ?

αξιοπιστες αρκει να ξερεις απο που αγοραζεις ;)

οχι δεν θα εχει ελληνικο μενου..οσους δεν τους απασχολει το ελληνικο μενου (για μενα ειναι φυρα...) ,αλλα και την εγγυηση της ace hellas δεν εχουν κανενα προβλημα.οσοιτο εχουν αναγκη,περιμενουν το πλαισιο που θα το φερει με ελληνικα κανονικοτατα ;)

Nai alla to plaisio den einai o paradeisos twn kalwn timwn... An sto internet exei 660 kai sto plaisio 900 eurw einai aisxos h diafora ( c'est la Grece...)

Iparxei kai to N95 sthn agora...αληθεια φιλε μου?ξερεις εκτος απο την αθηνα υπαρχει και η υπολοιπη ελλαδα.και οταν προσπαθησα να στειλω σ εναν φιλο μου το σημειο που ημουνα στις διακοπες,το μονο που ειδε ο ανθρωπος σε n95 φυσικα,ηταν μια ξερα στην χαλκιδικη η οποια ηταν το πρωτο ποδι μ ενα σημαδακι επανω.κακα τα ψεματα αυτη η ιστορια με το υποτιθεμενο gps του n95 ηταν χοντρο αστειο για ολους οσους πιστεψαν στην νοκια και εκαναν την μ....κια μετα απο 8 χρονια ppc να μπουν στη διαδικασια εστω και για δοκιμη.

+ 1000 φιλε μου :)

ειναι μεγαλη η κοροιδια που εριξαν στους καταναλωτες οι της νοκια με αυτου του ειδους τις συσκευες.....μιας και συνεχιζουν την απατη του gps και wifi που μονο στα λογια τους ειναι καλα....:mad:

699 paleuetai...2 misthous tha dwsw !!! Enhmerwste me plz,ti einai to igo ? (polles erwthseis alla tha kanw strofh mallon sta windows mobiles,den einai kai aplo pragma :p )

699 to tilefwno oxi 900 kai 100 to igo an to thes apo kei kai pera i kathe etereia tha kanei tis ekptwseis tis kai vlepoume

774ε κανει το καιζερ στο expancys και κανει ολα οσα σου υποσχεται σαν συσκευη

ενω το ν95 με 690ε δεν κανει σωστα ουτε τα μισα απο οτι λενε οι ειδημονες της νοκια....

και οσο για την τιμη των προγραμματων...να μην κοροιδευομαστε ;) ολοι μας λιγο πολυ απο τα γνωστα ""μαγαζια"" ψωνιζουμε ....:)

οποτε δεν τιθεται θεμα κοστους προγραμματων ;)