geomiii3 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Είσαι σίγουρος; To XX παίζει σίγουρα 192kbps. Kαι ένας κάτοχος ΜΑΧΧ σε άλλο φόρουμ λέει ότι παίζει και 200+ . όσον αφορά τη μπαταρία,κάνατε σωστή πρώτη φόρτιση;Εμένα δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία. kalimera k xronia [polla! gia ti xrisi milas omos--den anafereis??!!?!?..nomizo oti gia ta dedomena ton moto....me 2 meres gemates mallon prepei na eimaste ikanopoihmenoi happy new year to everyone!!!!!:) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paides egw kserete ti exw katalavei?oti an to motorola den eixe auto to teleio design pou iperexei poli apo to alla den tha asxoloumastan kan... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Παιδια...στο 2006 ειμαστε...ξεχαστε τις ιστοριες με τις φορτισεις...ελαχιστωτατη διαφορα μπορει να εχουν στην αποδοση. αυτό ξαναπέστο. απλά οι 3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να είναι πλήρεις. δηλαδή πλήρη φόρτιση και εκφόρτιση τις 3 πρώτες φορές. τα 12ωρα που λένε στα μαγαζιά και δεν ξέρω και γώ πού είναι μούφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paides egw kserete ti exw katalavei?oti an to motorola den eixe auto to teleio design pou iperexei poli apo to alla den tha asxoloumastan kan... Διαφωνώ.Δεν νομίζω ότι το ΧΧ ή το ΜΑΧΧ είναι χάλια τηλέφωνα.Αντιθέτως,πιστεύω ότι είναι πολύ καλά,εκτός από όμορφα.Bλέπω και τον ταξιδιώτη22,που έχει δοκιμάσει 100δες τηλέφωνα,να λέει καλά λόγια. ;) Γενικά,υπάρχει ένας μύθος για τα Moto.Φανταστείτε τι θα λέγαμε για αυτά αν ξεβάφαν την πρώτη βδομάδα,τρίζαν σαν κουδουνίστρες,ξεκολλούσαν τα πλαστικά ή έκανε να αποσταλεί ένα μήνυμα 3 λεπτά όπως σε κάποια Nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Διαφωνώ.Δεν νομίζω ότι το ΧΧ ή το ΜΑΧΧ είναι χάλια τηλέφωνα.Αντιθέτως,πιστεύω ότι είναι πολύ καλά,εκτός από όμορφα.Bλέπω και τον ταξιδιώτη22,που έχει δοκιμάσει 100δες τηλέφωνα,να λέει καλά λόγια. ;) Γενικά,υπάρχει ένας μύθος για τα Moto.Φανταστείτε τι θα λέγαμε για αυτά αν ξεβάφαν την πρώτη βδομάδα,τρίζαν σαν κουδουνίστρες,ξεκολλούσαν τα πλαστικά ή έκανε να αποσταλεί ένα μήνυμα 3 λεπτά όπως σε κάποια Nokia... Επισης ο σημαντικοτερος παραγοντας υπεροχης των moto ειναι η ατελειωτη παραμετροποιηση. Ο λογος που θα ξανα επιλεξω moto ειναι καθαρα αυτος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 εγω θα πω καθαρα την αληθεια,μπορει τα moto να ειναι ομορφα κινητα ομως ποτε δεν ημουν και τοσο fun της εταιρειας. ε λοιπον το v6 με εκανε να αναθεωρησω την αποψη μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καμιά καλή φωτογραφία σε 1,3ΜP τόσο νυκτερινή ή σε κλειστό χώρο,όσο και ημερήσια θα βάλει κανείς να την συγκρίνουμε άμεσα με το V3xx ; (επειδή "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός"....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Aπο το μεσημερι το maxx επεστρεψε στα χερια μου και αποχαιρετησα το Ν70ΜΕ. Θα απολαμβανω τα πολλα θετικα του και θα προσπαθησω να μη μου τη δινουν τα λιγα αρνητικα του! εγω θα πω καθαρα την αληθεια,μπορει τα moto να ειναι ομορφα κινητα ομως ποτε δεν ημουν και τοσο fun της εταιρειας. ε λοιπον το v6 με εκανε να αναθεωρησω την αποψη μου. XAXA!Kερδίσαμε δύο Moto Fans! :D:D;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 εγω θα πω καθαρα την αληθεια,μπορει τα moto να ειναι ομορφα κινητα ομως ποτε δεν ημουν και τοσο fun της εταιρειας. ε λοιπον το v6 με εκανε να αναθεωρησω την αποψη μου. borei na exeis dikio...den exw dei to sigekrimeno modelo...alla otan vgainei to v3 pou afenos einai ena ediposiako kinito apo apopsi omorfias alla afeterou apo dinatoties einai poli metrio(den dexetai karta mnimis kai poli metria camera tin ora pou alla kinita tis sony ericsson einai poli brosta) kai kanei stin arxi 400euro tote den borw na skeftw allo logo pou einai akriva ektos apo to design tous.... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φωτο εσωτερικου χωρου απο το maxx, στα 1.3 mp, χωρις φλας. http://img375.imageshack.us/img375/3899/2912062240bk3.th.jpg Μολις μετεφερα ενα κομματι σε mp3 192kbps μεσω BT! 1. The good news...Το παιζει υπεροχα! 2. The bad news...Tα 4ΜΒ ακριβως χρειαστηκαν 3 λεπτα και 45 δευτερα! Γιατί τόσο αργό το bluetooth?Bt 2 δεν έχει? Haki μπορεις να ανεβάσεις Photo απο το maxx,στην καλύτερη δυνατή ποιότητα? Δλδ,2mp,υψηλή ποιότητα,νυχτερινή λήψη,flash. Thanks. Τελικά παίζει βιντεο 240*320? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 εμενα παλι το Bt του μου φαινεται αρκετα γρηγορο,δεν εχω παραπονο.τα mp3 με το se bt 970 τα παιζει απλα τελεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Oριστε με ολα τα καλουδια στο φουλ! 2ΜΡ, φλας, υψηλη ποιοτητα! Δεν ειναι και να παθεις σοκ απο ποιοτητα...!:p http://img217.imageshack.us/img217/5210/2912062359fo8.th.jpg Thanks, όντως δεν έπαθα σοκ απο την ποιότητα. Αλλά να σου πω,μήπως μπερδευτηκες?ίδια με την προηγούμενη μου φαίνεται,δεν έχει καμια σημαντικη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Aπο το "σημαντικη διαφορα" μεχρι το "ιδια"...απεχουμε. ΟΧΙ, δεν ειναι η ιδια...η καθε μια τραβηχτηκε λιγα λεπτα πριν απο καθε ποστ!;) σαν την προηγούμενη ήθελα να πω, Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Στην μία έχει flash και στην άλλη όχι? επειδη λες οτι η πρώτη είναι με 1,3 και η δευτερη με 2,αλλα και οι δυο ιδια αναλυση έχουν γι αυτο μπερδευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Λόγω συμπίεσης από μεγαλύτερο μέγεθος,δεν μπορεί να γίνει έτσι σύγκριση φωτογραφιών μεταξύ κινητών... -Oποτε μπορέσει κάποιος,ας βάλει μια σειρά από διάφορες φωτό (ημέρας,νύκτας κλπ) κατευθείαν στα 1,3 ΜP όπως δημοσιεύτηκαν στο V3xx thread.--Επίσης μια από τα ίδια και στα 2MP,για να γίνει σύγκριση με V3x,και ας δωθεί μόνο το link,για να μην υπάρχει πρόβλημα στο ποστ... (Μου φαίνεται θα ψάχνω πάλι να βρώ από τ'αρχικά V3x να δώ διαφορές:rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Δεν πειράζει μια χαρά είναι η κάμερα,δεν περίμενα έτσι και αλλιως παραπάνω,και σίγουρα δεν νομίζω πως θα το πάρει καποιος με κριτήριο την κάμερα. Αν το αγόραζα με κριτήριο την κάμερα,δεν θα το έπαιρνα,θα κρατούσα το 903. Ομως φαίνεται πολύ καλη συσκευη,με πολυ καλη οθόνη,mp3 player,design,μέγεθος,και βελτιωμένο μενου για μοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 -Αν δεν "παίξουμε" και με κάποια συσκευή,αφού είμαστε και σε επιμέρους thread ,τι θα λέμε ; -Με το V3x είχα τραβήξει πολύ καλές φωτό σε σχέση με άλλες συσκευές της εποχής,ίδιας κατηγορίας κάμερας,επιπέδου SE,για να μη πω και για νέα κινητά της SE -W710i,Ζ610i (που έχω αυτή την περίοδο),ότι βλέπω υστερούν σε σχέση με κάποιες φωτό που είδα στο V3xx thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Επισης ο σημαντικοτερος παραγοντας υπεροχης των moto ειναι η ατελειωτη παραμετροποιηση. Ο λογος που θα ξανα επιλεξω moto ειναι καθαρα αυτος ;) Συμφωνώ. Αλλάζεις κυριολεκτικά τα πάντα. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Φωτο εσωτερικου χωρου απο το maxx, στα 1.3 mp, χωρις φλας. http://img375.imageshack.us/img375/3899/2912062240bk3.th.jpg Μολις μετεφερα ενα κομματι σε mp3 192kbps μεσω BT! 1. The good news...Το παιζει υπεροχα! 2. The bad news...Tα 4ΜΒ ακριβως χρειαστηκαν 3 λεπτα και 45 δευτερα! 1. Το παλιό μου V600 έπαιζε 192, το V6 με Go Force 4800, μπορεί και καλύτερα υποθέτω. ( Ενσωματώνει υποστήριξη ) Αν θυμάμαι καλά το V600 δενείχε αρνηθεί ούτε το παραμικρό σε mp3 με μεταβλητό bitrate, κλίμακα 44khz, 22Khz, και οποιαδήποτε έκδοση MPEG I, II, II,5 2.Το bluetooth είναι σίγουρα EDR Enhanced Data Rate και έκδοση 2.0 Μήπως η συσκευή που το έστελνες ήταν με αργότερο πρωτόκολλο ; Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 H σωστή (προτεινόμενη) αναπαραγωγή για όλα τα ΜP3 είναι 128kbps-44khz-Οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι τεχνητές για αύξηση ισχύος ή διόρθωση λαθών της ηχογράφισης.-Υπάρχουν μικρά ταχύτατα προγράμματα μετατροπής των format,όποτε το θέμα είναι άνευ ουσίας να το συζητάμε σαν ελάττωμα του κινητού-Αλλά σε κάθε περίπτωση μια αναβάθμιση μάλλον θα διορθώσει το πρόβλημα αν θεωρηθεί τόσο σημαντικό από την Μotorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να δει αν παίζει το παρακάτω video? Ευχαριστώ πολύ http://rapidshare.com/files/9519050/tim.mp4.html Τυχαίο βιντεο,αυτο βρήκα μονο σε Mp4 Και qvga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 H αποστολη γινοταν απο το ενσωματωμενο ΒΤ του notebook μου. Η συγκριση ομως με την αποστολη απο το ιδιο προς N70, 6233, K800, W850 ειναι απογοητευτικη. Τα παραπανω τηλεφωνα ηταν ΠΟΛΥ πιο γρηγορα. Δεν ειναι παντως και κανενα σοβαρο μειονεκτημα. Εφόσον το έστειλες από notebook, μήπως μπορούσες να δείς και την ταχύτητα μεταφοράς σε kb/sec?? Από το pc μου προς το v3xx η ταχύτητα είναι περίπου 65kb/sec, καθόλου άσχημα νομίζω. Για να έκανε όσο λές, θα πρέπει η ταχύτητα μετάδοσης να ήταν λιγότερη από 20Kb/sec πράγμα πολύ περίεργο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Moλις ξαναδοκιμασα...14ΚΒ/δευτ!!!:cry: Στο Ν70 εστελνα το 1ΜΒ ετσι για πλακα! :confused: :confused: Πολύ περίεργο. Από το κινητό στον υπολογιστή δοκίμασες? Τα ίδια?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δ_Ε_Ν Ε_Ι_Ν_Α_Ι Δ_Υ_Ν_Α_Τ_Ο_Ν!!!!!!! Τα ιδια ακριβως 2,000,000 bytes σταλθηκαν απο το κινητο προς τον υπολογιστη σε 20 sec. :blink: Χμ, καλό αυτό, αλλά μάλλον περιπλέκει τα πράγματα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Λετε να φταιει αυτο??? Που λέει 1.2?? Και γιατί σε άλλα κινητά στέλνεις γρήγορα? Έτσι και αλλιώς 14kb/sec είναι πολύ πολύ λίγα.Ούτε το s55 δεν ήταν τόσο αργό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για την καθυστερηση στη ληψη φταιει η κατασκευη της συσκευης (οχι οτι ειναι ελαττωματικη). Πιθανόν.Από άλλα κινητά λαμβάνει εξίσου αργά?? Το v3xx όμως δεν έχει τέτοιο "πρόβλημα". 'Όσο γρήγορα λαμβάνει τόσο γρήγορα στέλνει Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts