dynagrego Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Εχει βρει καποιος οικονομικους ναυτικους χαρτες για τις θαλασσες μας?:happy: Εχω το Fujitsu Siemens T830 με GPS και Mobile 5-οθονη 2,5x2,5.:elephant: Oi μονοι ναυτικοι χαρτες που εχω βρει ειναι της C-MAP και τους χρεωνουν 240 ευρω οι κατσαπλιαδες!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Εγώ δοκίμασα το Memory Map αλλά δεν με βόλεψε. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα απλά επειδή κάνω ψαροντούφεκο είπα να το δοκιμάσω. Μπορείς να το βρεις στο νετ στα "γνωστά" site να του ρίξεις μια ματιά. Ενημερωτικά οι χάρτες για την όλη την Ελλάδα είναι τρεις από περίπου 80 ΜΒ έκαστος. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Εγώ δοκίμασα το Memory Map αλλά δεν με βόλεψε. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα απλά επειδή κάνω ψαροντούφεκο είπα να το δοκιμάσω. Μπορείς να το βρεις στο νετ στα "γνωστά" site να του ρίξεις μια ματιά. Ενημερωτικά οι χάρτες για την όλη την Ελλάδα είναι τρεις από περίπου 80 ΜΒ έκαστος.Ευχαριστω, θα το δοκιμασω.:D Τζαμπε C-MAP η NAVIONICS εχει βρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Δεν είναι C-MAP αλλά c-Emap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouvasi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Dokimase kai edw http://www.1yachtua.com/nauticalcharts/greece_nautical_charts.asp einai gia oziexplorer Παράθεση irouvas.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Dokimase kai edw http://www.1yachtua.com/nauticalcharts/greece_nautical_charts.asp einai gia oziexplorerΕυχαριστω,θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts