filippos Δημοσιεύτηκε December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2006 Έχω μια κάρτα δικτύου Realtek και της άλλαξα θέση στο slot. Ο υπολογιστής την αναγνώρισε ώς νέο υλικό και μου την πρόσθεσε στην λίστα με το όνομά της και μετά το "#2". Είδα το "#2" αλλά δεν έδωσα σημασία. Όταν πήγα να περάσω τις ίδιες ρυθμίσεις μου έβγαλε μήνυμα πως υπάρχουν ήδη σε μια άλλη κάρτα δικτύου η οποία όμως δεν εμφανίζεται διότι δεν είναι physically connected. Κατάλαβα πως ο υπολογιστής κράτησε τις ρυθμίσεις της κάρτας πριν της αλλάξω θέση, γι'αυτό και πρόσθεσε το "#2" όταν της άλλαξα θέση slot. To θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βρώ την Realtek #1 και να την διαγράψω εντελώς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίσω όλες τις καταχωρήσεις Hardware που έχουν κρατηθεί στο Pc απο κάρτες που είχα βάλει στο παρελθον και πλέον τις έχω αφαιρέσει; γιατι... αν για κάθε φορά που αλλάζω θέση στο slot μου προσθέτει κι απο μια νέα καταχώρηση θα φτάσω στο σημείο να έχω NIC Realtek #155 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Για να δεις την παλιά καταχώρηση και να δοκιμάσεις να κάνεις uninstall: Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager --> View --> Show hidden devices Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts