Jump to content

Oι πιο απίθανες συμπτώσεις!

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι παλιά στο δηποτικό στο μάθημα τω θρησκευτικών, που καθός ένα παιδί διάβαζε στο βιβλίο "χτυπάει το τηλέφωνο" χτήπησε το τηλέφωνο της κυρίας...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

• Απαντήσεις 91
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θυμάμαι παλιά στο δηποτικό στο μάθημα τω θρησκευτικών, που καθός ένα παιδί διάβαζε στο βιβλίο "χτυπάει το τηλέφωνο" χτήπησε το τηλέφωνο της κυρίας...

Έγραφε στο βιβλίο των θρησκευτικών "χτυπάει το τηλέφωνο"???? :X :wacko: :blink:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

του ιούδα ήταν... :lol:

πάντως μια σύμπτωση που δεν θα ξεχάσω ποτε είναι πριν ένα χρόνο.

ήθελα να πάρω τηλ. μια συμμαθήτριά μου απο το λύκειο, δεν μπορώ να πω οτι μιλάγαμε συχνά στο τηλ. πέρνω απ'το κινητο τον αριθμό της και μου λέει οτι είναι κατελλημένη.κλείνω και περιμένω λίγο και μου έρχετε μήνυμα οτι είχα κλήση απο την φίλη μου.

Είχα να την πάρω τηλ. πάνω απο χρόνο και έτυχε και πήραμε και οι δύο μαζί ταυτόχρονα :shock:

Και μία άλλη που δεν προκειτε να ξεχάσω ποτέ και την έχω ξανααναφέρει σε άλλο thread είναι αυτή:

(έτυχε και το βρήκα εχθες και μου θύμησε πολλά:O )

18 Ιούν. 2005, 01:32

Θέμα: Ειρωνικές συμπτώσεις...

Σήμερα το βράδυ στις 10 ήταν να φύγω για Σαντορίνη. Έφυγα απ'το σπίτι στις 8. Φτάνοντας στο λιμάνι με μια φίλη μου μαθαίνουμε οτι το δρομολόγιο Της Hellenic Seaways για Σαντορήνη είχε ακυρώθεί. (Το τι βρήσιμο επεσε...)

Σηζητάγαμαι με τη φίλη μου για το τι θα κάνουμε, και μου πρότεινε να μείνουμε σε κανένα Ξενοδοχείο για τη Βραδιά, γιατι το να πηγαίναμε πάλι πίσω με τόσα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολο.

Φτάνουμε στο Ξενοδωχείο και βγάζοντας το πορτοφόλι συνηδειτοποιώ οτι έχω ξεχάσει την ταυτότητα μου και την κάρτα πολυτέκνων στο σπίτι.

( %$#%^@^ &!* Λογοκρισία... ).

Τελοσπάντων, με βαριά καρδιά πέρνω τον ηλεκτρικό για να γυρίσω σπίτι και απ'τον σταθμό με Ταξί σπίτι.

Αφού σκευτόμουν οτι ποιό άτυχη μέρα δεν θα μπορούσα να έχω φτάνοντας σπίτι κατά τις 11.00 ανέβαινα με το ασανσέρ (6ο όροφο) και με το που βγήκα είδα κάποιον να τρέχει απο τις σκάλες, (Στο 6ο οροφο το δικό μου είναι το μοναδικό διαμέρισμα) πλησιάζω την πόρτα και είδα πως προσπαθούσε να την παραβιάσει . Τρέχω κάτω στις σκάλες να τον προλάβω αλλά τον εχάσα γιατι οταν αυτός έβγαινε εγώ ημουν στον δεύτερο...

Παιχνίδια της τύχης, Τραγική ειρωνία οτι και να σκευτώ Ξεφεύγει απ'τη λογική μου, και το να σκευτώ το ότι δεν έγεινε το δρομολόγιο για να καταλείξει η μέρα εκεί που κατέλειξε για μένα, μάλλον είναι λίγο "Εγωιστικό"...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Χθες το πρωί με παίρνει τηλ. ένα παλικάρι που γνώρισα στη Σόφια, τρελαμένο αρειανάκι το παλικάρι, για να πάμε σε 2 βδομάδες στη Λυών. Του λέω φίλε sorry, αλλά Τρίτη μπένω φαντάρος στο Ρέθυμνο. Μου λέει καλά, θα τα πούμε. Απόψε, κι ενώ κατέβαινα στο σύνδεσμο, με πετυχαίνει στην Πανεπιστημίου...

Κατά τις 10.30 πέρνω ένα φιλαράκι τηλ. να πάμε για μπύρες (και καφρίλες) αλλά δεν το σηκώνει. Με παίρνει ένα φιλαράκι λοιπόν και κανονίζω με εκείνον. Εκεί που πήγαινα στο ραντεβού, σκάει ένα μηχανάκι κατά πάνω μου, ήταν αυτός!

Είμαι για καφέ σε μιας φίλης το σπίτι..Μου φτιάχνει εναν καφέ διπλό ελληνικό τον οποίο και χύνω!Λεφτά θα πάρεις μου λέει..Δεν πιστεύω σε αυτά της λέω..Χτυπάει το τηλέφωνο μετά απο κάνα μισάωρο και στην άλλη πλευρά της γραμμής είναι ο πατέρας λέγοντας μου πως μου έβαλε λεφτά...:rolleyes: !

Χθες το πρωί με παίρνει τηλ. ένα παλικάρι που γνώρισα στη Σόφια, τρελαμένο αρειανάκι το παλικάρι, για να πάμε σε 2 βδομάδες στη Λυών. Του λέω φίλε sorry, αλλά Τρίτη μπένω φαντάρος στο Ρέθυμνο. Μου λέει καλά, θα τα πούμε. Απόψε, κι ενώ κατέβαινα στο σύνδεσμο, με πετυχαίνει στην Πανεπιστημίου...

Κατά τις 10.30 πέρνω ένα φιλαράκι τηλ. να πάμε για μπύρες (και καφρίλες) αλλά δεν το σηκώνει. Με παίρνει ένα φιλαράκι λοιπόν και κανονίζω με εκείνον. Εκεί που πήγαινα στο ραντεβού, σκάει ένα μηχανάκι κατά πάνω μου, ήταν αυτός!

Μας μπέρδεψες με τα φιλαράκια Πολυζώη. :lol: Είναι δύο οι συμπτώσεις αν κατάλαβα καλά; Μία με το παιδί από Σόφια που θέλει Βιλερμπάν και μία ο τύπος με τις μπύρες; :confused:

• 3 months later...
Ξεθάβω το θέμα. Χτες-προχτές σκεφτόμουν για έναν ηλίθιο στην Ηγουμενίτσα που έχω να τον δω αρκετό καιρό. Σήμερα λοιπόν που έκανα βόλτα έξω από τις καφετέριες τον είδα να πίνει καφέ και μου άναψαν τα λαμπάκια :mad: Αν δεν με ένοιαζε να με πάνε μέσα, θα τον έσπαγα εκείνη την ώρα.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 3 weeks later...
Λοιπον να πω κι εγω μια συμπτωση που μου ετυχε. Ειχα κανονισει με το τοτε κοριτσι μου να βρεθουμε μεσημερι. Την προηγουμενη ομως μερα δουλευα μεχρι το πρωι στο μπαρ και δεν κοιμηθηκα καθολου. Ετσι οπως περιμενα να με παρει τηλεφωνο με πηρε ο υπνος και ειδα ενα ονειρο. Χτυπησε το κινητο μου λεει και ηταν μηνυμα της που εγραφε οτι δεν θα παμε εξω γιατι θα ερθει σπιτι μου να καθησουμε, εκεινη την ωρα ξυπναω, πεταγομαι πανω και λεω "οχι ρε π***τη, η Μαριλου" και οπως κοιταξα καθοταν απεναντι μου, μολις ειχε ερθει. Και ενα αλλο: τραγουδουσα στο αμαξι το dust in the wind και οταν ανοιξα το ραδιο επαιζε εκεινη την στιγμη.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

• 9 months later...
Ως συνήθως κάθομαι και λιώνω στο Pc μου. Με την κοπέλα μου δεν μπορώ να βγώ γιατί έχει φύγει στο χωριό της για ΣΚ. Και όλη μέρα να τη σκέφτομαι, 10 φορές που προσπάθησα να της κάνω αναπ το κιν έβγαζε σφάλμα σύνδεσης γτ εκείνη την ώρα μ έκανε εκείνη αναπ, η οποία εμφανιζόταν κανονικότατα.... Μα τι συγχρονισμός τρελος....

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

ενα πραγμα θα πω.το αυτοκινητο μου εχει αριθμο πινακιδων ιδιο ακριβως με τα 4 ψηφια που τελειωνει το κινητο μου(εννοειται χωρις να το ζητησω)!!Ειμαι μαθηματικος στο επαγγελμα και τετοιο ενδεχομενο πραγματικα δε ξερω αν υπαρχει περιπτωση να ξανασυμβει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

• 2 months later...

Eixe erthei enas filos mou Londino kai eixame paei sto Portobello tin Kuriaki gia volta. Perpatagame kai ton rwtousa gia palious summathites ktl, ti kanoun pou vriskontai ktl. Mou eipe sxedon gia olous, otan ton rwtisa ti kanei kai i Sophia pou leei autin tin exw xasei entelws, den kserw kan pou vriksetai. Stamatame se ena magazi ekeini tin stigmi kai vlepoume mesa ti Sophia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meiname kokalo kai oi 2 mas!!

hahhaa

Στο στρατόπαιδο μέσα στο θάλαμο, κατέβαζα απο το κινητό ένα τραγούδι της Enya το may it be και λίγο πριν κατέβει το ακούω να παίζει στην απέναντι πλευρά του θαλάμου απο φορητά ηχεία!!! Χωρίς κάν να αναφερθώ στο τραγούδι, και εκτός αυτού πρέπεινα ήμασταν 4 με 5 άτομα που φιδιάζαμε... :p

Το τραγούδι αυτό είχα να τo ακούσω πάνω απο χρόνο! πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να συμβεί αυτό?? :blink:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• 1 year later...
Πιάνω πριν από λίγο ένα στυλό από το γραφείο μου να γράψω τη διεύθυνση του παραλήπτη σε μια παραγγελία, και τι βλέπω; Ο παραλήπτης είναι από το Bolton! Κοιτάζω το στυλό, τύπου Parker, και είναι το στυλό που είχα πάρει από το Bolton!!! Η πλάκα είναι ότι με αυτό το στυλό δεν γράφω σχεδόν ποτέ!!