Jump to content

Pou pige to sinolo selidon?

aggelopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Anaferomai sto noumero pou anagrafotan sto kato(i pano) meros tis othonis mazi tis selides sta diafora tmimata tou my forum.Egine mia anavathmisi vevaia alla pistevo oti kai na anagrafetai to sinolo ton selidon einai hrisimo!
Mutilator :shifty:

Επίσης τα χρώματα είναι κοντινών αποχρώσεων και είναι λίγο δυσδιάκριτο να δεις σε ποια σελίδα βρίσκεσαι :worry:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly

Επίσης τα χρώματα είναι κοντινών αποχρώσεων και είναι λίγο δυσδιάκριτο να δεις σε ποια σελίδα βρίσκεσαι :worry:

Ναι, αυτό ήθελα να το πω κι εγώ! Αλλά έψαχνα ένα thread που να ασχολείται με τις αλλαγές/βελτιώσεις του forum και να λέει για την (πολύ ωραία κατα τ'άλλα) αλλαγή που έγινε στους αριθμούς σελίδων. Αλήθεια δεν υπάρχει τέτοιο, όπως στο unwired?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly

ισχύει αυτό.. :o

νομίζω τα παλιά ήταν καλύτερα.. :rolleyes:

Kαλο θα ήταν κάτω από τα τετραγωνάκια να υπήρχε η γνωστή διαγράμμιση, ώστε να είναι πιο εύκολα ορατό που βρίσκεσαι...Εγώ χρειάζεται να ακουμπάω το ποντίκι πάνω από τα κουτάκια γιά να δω που βρίσκομαι....Και φυσικά το σύνολο των σελίδων.... ;)

Ακόμα αν και off topic, δεν θα ήταν εύκολο και δέον, η προεπισκόπιση να υπάρχει και στο edit;

σκούρινε ήδη λίγο το χρώμα στα κουτάκια ή μου φαίνεται??:o

δείχνει λίγο καλύτερο τώρα και αρκετά διακριτό από την εμφανιζόμενη σελίδα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3

σκούρινε ήδη λίγο το χρώμα στα κουτάκια ή μου φαίνεται??:o

δείχνει λίγο καλύτερο τώρα και αρκετά διακριτό από την εμφανιζόμενη σελίδα..

Δεν σου φαίνεται... Η ιδέα σου είναι :)

Ναι όντως η "επιλεγμένη" σελίδα εμφανίζεται σε κουτάκι με λίγο πιο ανοιχτό χρώμα και η "μη επιλεγμένη" σελίδα εμφανίζεται σε κουτάκι με λίγο πιο σκούρο χρώμα, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτη η διαφορά. Παράλληλα, εμφανίζεται και πάλι ο αριθμός των σελίδων, αφού τη ζητήσατε και αυτή :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k

Kαλο θα ήταν κάτω από τα τετραγωνάκια να υπήρχε η γνωστή διαγράμμιση, ώστε να είναι πιο εύκολα ορατό που βρίσκεσαι...Εγώ χρειάζεται να ακουμπάω το ποντίκι πάνω από τα κουτάκια γιά να δω που βρίσκομαι....Και φυσικά το σύνολο των σελίδων.... ;)

Ακόμα αν και off topic, δεν θα ήταν εύκολο και δέον, η προεπισκόπιση να υπάρχει και στο edit;

Τώρα νομίζω ότι είναι... πολύ πιο ευδιάκριτο, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... την υπογράμμιση - και όχι διαγράμμιση φαντάζομαι :) - την ξεχνάμε για την ώρα.

Για την ώρα προσθέσαμε την προεπισκόπηση στο Quick Reply, για να ευχαριστήσω τον Αρχιμήδη, κάτσε να δω τι μπορώ να κάνω και με την προεπισκόπηση στην τροποποίηση :)

TEST

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (14th December 2003, 19:58 )

Τώρα νομίζω ότι είναι... πολύ πιο ευδιάκριτο, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... την υπογράμμιση - και όχι διαγράμμιση φαντάζομαι :) - την ξεχνάμε για την ώρα.

Για την ώρα προσθέσαμε την προεπισκόπηση στο Quick Reply, για να ευχαριστήσω τον Αρχιμήδη, κάτσε να δω τι μπορώ να κάνω και με την προεπισκόπηση στην τροποποίηση :)

TEST

Ειναι πολυ ωραιο και ευχριστο!!!!!!

Καλη δουλεια Μανο!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Περίοδο βελτιώσεων διανύουμε μάλλον. Ζητήστε ότι θέλετε τώρα!

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (15th December 2003, 05:45 )

Περίοδο βελτιώσεων διανύουμε μάλλον. Ζητήστε ότι θέλετε τώρα!

Πολύ καλή δουλειά Μάνο,Νίκο,ζήτα πρώτος εσύ ότι θες :p

Καλά, μη μαλώνετε, θα ζητήσω εγώ!!! :rolleyes:

Αυτό που θα πω, δημιουργεί πρόβλημα κατα βάση στους νέους χρήστες και μόνιμο (κατά τα φαινόμενα....) στους mods...

Το "νέο θέμα" δίπλα στην απάντηση μπερδεύει σχεδόν όλους όσους αρχικά ποστάρουν και δημιουργούν νέο θέμα αντί για απάντηση, παρά τις όποιες συμβουλές και οδηγίες....Πιστεύω πως ούτως ή άλλως είναι άχρηστο μέσα στα threads να υπάρχει αυτό το κουμπί, παρά μόνο στα forums....H συμβουλή μου, αφαίρεσέ το.... ;)

Επίσης, την προεπισκόπηση εκτός στην τροποποίηση θέματος (την αναμένουμε), δεν το βάζεις και στις ρυθμίσεις στην υπογραφή, γιά να αποφεύγουμε τους έλέγχους σχετικά με τι ακριβώς θα μας βγει, με έλεγχο στα forums όπου υπάρχει προεπισκόπιση....;

Αυτά μέχρι στιγμής..... :rolleyes:

Εκείνο το IP που γράφει στο κάτω αριστερά μέρος κάθε μυνήματος τι είναι?

Όσο για το κουμπί νέο θέμα στα Θέματα, ας φύγει...

το κουμπί ΙΡ είναι για τους mods :p

Όντως το "νέο θέμα" πάντα θα δημιουργεί πρόβλημα, εγώ όμως το χρησιμοποιώ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (16 Δεκ. 2003 , 02:20)

το κουμπί ΙΡ είναι για τους mods :p

Pou kanei ti??? ;)

Mutilator :shifty:

Δυστυχως πρέπει να εισαι Θεός η Boss για να δεις το ΙP....

:)