asmodeus Δημοσιεύτηκε December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2006 καλησπερα.εχω εδω και 2 χρονια ενα pc.τωρα τελευταια αρχιζει ομως να μου φαινεται οτι κανει αρκετο θορυβο.προφανως ειναι τα cooler.υπαρχουν πια αθορυβα cooler?η αληθεια ειναι πως δεν εχω ψαξει πιο κανει το θορυβο γιατι αν ειναι απο τροφοδοτικο υποθετω θελει αλλαγη ολη το τροφοδοτικο?για πειτε καμια γνωμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 καλησπερα.εχω εδω και 2 χρονια ενα pc.τωρα τελευταια αρχιζει ομως να μου φαινεται οτι κανει αρκετο θορυβο.προφανως ειναι τα cooler.υπαρχουν πια αθορυβα cooler?η αληθεια ειναι πως δεν εχω ψαξει πιο κανει το θορυβο γιατι αν ειναι απο τροφοδοτικο υποθετω θελει αλλαγη ολη το τροφοδοτικο?για πειτε καμια γνωμη..... Cooler εννοείς τα fans; Αν ναι, τότε ένα καλό αθόρυβο ανεμιστηράκι κάνει από 10 μέχρι 40 ευρώ, ανάλογα τη διάμετρο και τον τύπο. Ψάξε ποιό κάνει τον θόρυβο, καθάρισέ το, και αν συνεχίζει τότε θα το αλλάξεις αναγκάστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 μάλλον κάποιο ανεμιστηράκι σε αφήνει σιγα σιγα, άνοιξε το κουτί καθαρισέ τα (εγώ το καθαρίζω με αυτα τα μπουκαλάκια με άερα που πουλάει το πλαίσιο). Άμα συνεχίζεις να ακούς θόρυβο, δες ποιό είναι και άλλαξε το. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Μπουκαλακια?Τι ακριβως ειναι αυτα?Παντως αυριο που θαχω χρονο θα κατσω να το ανοιξω να δω?Θα ενημερωσω,ευχαριστω και τους δυο σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 einai kati mpoukalakia me sumpiesmeno aera an thimamai kala !! san spay !! gia na katharizeis ta anemisthrakia!! pantos an exoun skonh tha to katalaveis tha fenetai !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ναι κάτι της Q-CONNECT κάτι που πουλάνε, έχουν γύρω στα 7-8ευρώ Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ναι κάτι της Q-CONNECT κάτι που πουλάνε, έχουν γύρω στα 7-8ευρώ :wacko::wacko: Πόοοοοοσο? (αέρας κοπανιστός...) Εγώ τα βγάζω και τα καθαρίζω με ένα πινελάκι... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts