Jump to content

Αναζήτηση router με μεγάλη εμβέλεια

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα , ξερετε ποιος wi-router εχει την μεγαλυτερη εμβελεια?(εσωτερικα παντα , χωρις εξωτερικη καιρεα) θελω να δινω ιντερνετ και στο γειτονα περιπου 70 μετρα οπτικη επαφη

70 μετρα φιλε μου ειναι αδυνατο και μαλιστα χωρις κεραια. θα πρεπει να κοιταξεις και αλλο εξοπλισμο. καποιος που ξερει καλυτερα θα σου πει :)

έτσι και αλλιώς νομίζω μπορείς να αλλάξεις την κεραία του router σου και να βάλεις κάποια ισχυρότερη άμα δεις ότι δεν σε καλύπτει

70 μετρα φιλε μου ειναι αδυνατο και μαλιστα χωρις κεραια. θα πρεπει να κοιταξεις και αλλο εξοπλισμο. καποιος που ξερει καλυτερα θα σου πει :)

70 μέτρα χωρίς εμπόδια, (και χωρίς παρεμβολές από άλλα wifi) είναι εντός της κάλυψης.

Δε θα εχεις προβλημα για 70 μετρα αποσταση με ενα linksys router χωρις εξωτερικη κεραια, λαμβανοντας υποψη την οπτικη επαφη εως και με εμποδιο εναν τοιχο! Στον 2ο το χανεις το παιχνιδι!

• 2 weeks later...
70 μέτρα χωρίς εμπόδια, (και χωρίς παρεμβολές από άλλα wifi) είναι εντός της κάλυψης.

απλα υπεθεσα οτι δε θα βλεπει η μια συσκευη την αλλη. :)

Δε θα εχεις προβλημα για 70 μετρα αποσταση με ενα linksys router χωρις εξωτερικη κεραια, λαμβανοντας υποψη την οπτικη επαφη εως και με εμποδιο εναν τοιχο! Στον 2ο το χανεις το παιχνιδι!
τι να σου πω..δεν ετυχε να συνδεσω το Linksys μου στα 70 μετρα. παντως, στα 10 με 2 τοιχους χανει πολυ :)

• 2 years later...

Επειδή πέρασαν κάποια χρόνια και έχει βγει και το πρωτόκολλο 802.11n το οποίο υποτίθεται ότι δίνει μεγαλύτερη εμβέλεια, υπάρχει κάποιος που να προτείνει κάποιο router?

To χρειάζομαι για εμβέλεια περίπου 50 μέτρων αλλά σε ασωτερικό χώρο.

• 3 months later...
Επειδή πέρασαν κάποια χρόνια και έχει βγει και το πρωτόκολλο 802.11n το οποίο υποτίθεται ότι δίνει μεγαλύτερη εμβέλεια, υπάρχει κάποιος που να προτείνει κάποιο router?

To χρειάζομαι για εμβέλεια περίπου 50 μέτρων αλλά σε ασωτερικό χώρο.

belkin n1 vision modem router για pstn γραμμη.

Υπαρχει και σκετο ρουτερ χωρις το μοντεμ.

Εχω το ιδιο προβλημα με την εμβελεια και με αυτο το ρουτερ σωθηκα.

Και με εγγυηση εφ ορου ζωης.Απο το πλαισιο το μοντελο με το μοντεμ στα 200 ευρω.

Ειναι και ενα κοσμημα στην εμφανιση οπου και να το βαλεις στο σπιτι.

Απο δυνατοτητες πραγματικα απεριοριστες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το σήμα από το ρούτερ γιατί μεσολαβούν 3 τοίχοι από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Ένα ρούτερ με μεγαλύτερη εμβέλεια θα έδινε την λύση;