fanish1 Δημοσιεύτηκε December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2006 Kαλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν γράφω πάνω απο 20 λεπτά συνεχόμενα αρχίζει και ξεσυγχρονίζεται ο ήχος απο την εικόνα?? Αναγκάζομαι δηλαδή να έχω τσεκαρισμένο το Split File και τα μοιράζω σε κομμάτια τών 500 ΜΒ για να μην έχω πρόβλημα!! Τι πρέπει να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό?? Συμβαίνει σε σάς?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Kαλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν γράφω πάνω απο 20 λεπτά συνεχόμενα αρχίζει και ξεσυγχρονίζεται ο ήχος απο την εικόνα?? Αναγκάζομαι δηλαδή να έχω τσεκαρισμένο το Split File και τα μοιράζω σε κομμάτια τών 500 ΜΒ για να μην έχω πρόβλημα!! Τι πρέπει να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό?? Συμβαίνει σε σάς?? Δοκίμασε να παίξεις τα αποσυγχρωνισμένα βίντεο σε άλλο pc με τους κατάλληλους codecs(αν χρειαστούν) Αν δεν: Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή με άλλον codec ή άλλαξε ή πρόσθεσε και δοκίμασε άλλους codecs. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Συνήθως ο συγχρονισμός χάνεται όταν δεν προλαβαίνει να τα κάνει encode. Καλύτερα να κάνετε encode αρχικά σε lossless formats (HuffYUV, WAV) και μετά να κάνετε μετατροπή σε lossy (MPEG-4, MP3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Συνήθως ο συγχρονισμός χάνεται όταν δεν προλαβαίνει να τα κάνει encode. Καλύτερα να κάνετε encode αρχικά σε lossless formats (HuffYUV, WAV) και μετά να κάνετε μετατροπή σε lossy (MPEG-4, MP3). Nα γράφω δηλαδή αρχικά τον ήχο σε wav και μετά μέσω του Auto Gordian Knot να το κάνω mp3?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Nα γράφω δηλαδή αρχικά τον ήχο σε wav και μετά μέσω του Auto Gordian Knot να το κάνω mp3?? Κανονικά έτσι πρέπει. Και ο ήχος και η εικόνα σε lossless formats (όχι απαραίτητα αυτά που έγραψα, διαλέγεις εσύ), και επεξεργασία μετά με την ησυχία σου όπως σου αρέσει. Υπ'όψιν, θα χρειαστείς ΠΟΛΥ χώρο στο δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts