billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 καλη επιτυχια φιλαρακο! :) να μας πεις και μας τι εγινε και τι θελουν απο εναν υπαλληλο τους! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έχω ακούσει κάτι για ένα "περίεργο" συμφωνητικό που σε βάζει να υπογράψεις το πλαίσιο. Κάτι οτι "δεν μπορείς να εργαστείς σε παρόμοιo τομέα, σε περίπτωση που φύγεις από το πλαίσιο" για δύο χρόνια Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο;; Όταν το άκουσα απογοητεύτικα πλήρως για το Πλαίσιο... :down: Afto einai diethnis praktiki tha elega. Alla opws leei o billakos pote den threitai. Apla to diastima mou fainetai megalo. 2 xronia? Re paidia - ti xrimata pairnoun oi texnikoi kai oi pwlites se tetoies theseis? Mhn peite proswpika eseis, genika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 στο πλαισιο μου φαινεται κι εμενα οτι ειναι καλυτερα.giorgo αντε και καλη επιτυχια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Για μένα είναι απαράδεκτο...και εγώ σε μεγάλη εταιρία δουλεύω αλλά δεν υπάρχει πουθενά στην σύμβασή μου κάτι τέτοιο... Τα χρήματα είναι σχετικά: Ανάλογα με την προϋπηρεσία, τη θέση, το πτυχίο (που όμως να είναι και σχετικό με τη θέση) που έχεις κτλ... Πάντως ο βασικός μισθός ενός full time είναι γύρω στα 600 ευρώ ενώ ενός part time γύρω στα 300. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Afto einai diethnis praktiki tha elega. Alla opws leei o billakos pote den threitai. Apla to diastima mou fainetai megalo. 2 xronia? Re paidia - ti xrimata pairnoun oi texnikoi kai oi pwlites se tetoies theseis? Mhn peite proswpika eseis, genika. ναι ειναι μεγαλο διαστημα οντως. και καλα να μη πεις στον νεο σου εργοδοτη πως δουλευε ο παλιος. αλλα ενταξει...πλεον ο καθενας κοιταει την παρτη του και δεν τον νοιαζει. για τα λεφτα που παιρνουν εξαρταται..απο τις πωλησεις τι μπονους εχει κτλ στον γερμανο οταν δουλευα και ο τεχνικος επαιρνε μπονους απο τις συσκευες που εφτιαχνε. το σιγουρο ειναι οτι ξεκινανε με τον βασικο...και καμια φορα πιο κατω απο τον βασικο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Χθες έστειλα βιογραφικό στο Media Markt για τη θέση πωλητή και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να περάσω αύριο από συνέντευξη. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν είναι καλά στο Media Markt και αν τα χρήματα είναι καλά; Γενικά εντυπώσεις. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μεντια Μαρκτ γιατι: -Εχει απλα, δε κλεινεσαι σα τα αλλα. -Θα κωλοβαρας γιατι θα εχεις ενα τμημα προιοντων. -Εχει καρεκλα μασαζ για επιδειξη. -Εχει κονσολες για επιδειξη. Μειον: -Θα πρεπει να απενεργοποιεις σπαστικους συναγερμους. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Χθες έστειλα βιογραφικό στο Media Markt για τη θέση πωλητή και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να περάσω αύριο από συνέντευξη. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν είναι καλά στο Media Markt και αν τα χρήματα είναι καλά; Γενικά εντυπώσεις. Για το π.φαληρο σε καλεσανε?Αν θες θα σου πω εγω καποια πραγματα που δουλευω σε media..αλλα στο service οποτε δεν ξερω πολλα απο πωλητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Για το π.φαληρο σε καλεσανε?Αν θες θα σου πω εγω καποια πραγματα που δουλευω σε media..αλλα στο service οποτε δεν ξερω πολλα απο πωλητες. Ναι για το Π. Φαληρο. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ναι για το Π. Φαληρο. Γενικα το κλιμα πολυ καλο ειναι.Εχεις και το 20 λεπτο διαλειμα σου σε ειδικους χωρους για το προσωπικο.Χρηματα δεν προκειται να σου φανε ποτε..σε αυτα ειναι σωστοι.Αν σε καλεσουνε να πας πες μου οτι αποριες εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γειαααααα. Έχει δουλέψει κανείς στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Περιμένω εντυπώσεις .. Πόσα είναι τα χρήματα; Τι παίζει με τις συνθήκες εργασίας; Χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις; Πόσες ώρες δουλεύει εβδομαδιαίως σε μερική απασχόληση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ψάχνω δουλεια τώρα που τελειώνω με τον στρατό έτσι για να βγάλω τον χειμώνα και να καλύπτω κάποια έξοδα (ξενες γλώσσες,νοίκι,φαί,οτε...) κι απ του χρόνου θα δω το θέμα πιο σοβαρά. Το θέμα είναι οτι αλυσίδες όπως ο Γερμανός και το Πλαίσιο ζητούν άτομα αλλα δε ξέρω τι παίζει εκεί. Έχει δουλέψει κανείς σας να αναφέρει εμπειρίες? Αξίζει ή να κοιτάξω για κάτι άλλο? Πτυχίο δεν έχω πάρει ακόμη (ΤΕΙ Ηλεκτρονικής),μένει η παρουσίαση της πτυχιακής και θα το χω. Thanks in advance Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts