mylw_4 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 ήθελα να ρωτήσω : 1) τι κύνδινοι υπάρχουν και που πρέπει να προσέξω όταν κάνω update από το site της ericsson. 2) όταν συνδέω το κινητό μου με το pc και ανοίγω το gflash δεν εντοπίζει την συσκευή μου (κ750ι) ενώ με το xs++ δεν εχω κανενα προβλημα, τι λέτε να φτέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ήθελα να ρωτήσω : 1) τι κύνδινοι υπάρχουν και που πρέπει να προσέξω όταν κάνω update από το site της ericsson. 2) όταν συνδέω το κινητό μου με το pc και ανοίγω το gflash δεν εντοπίζει την συσκευή μου (κ750ι) ενώ με το xs++ δεν εχω κανενα προβλημα, τι λέτε να φτέει? sto 1,μόνο να μη σβήσει από ρεύμα ο υπολογιστής...αλλά από ότι βλέπω,είσαι μυημένος σε αυτά,οπότε δε θα έχεις πρόβλημα...για το 2 τώρα,κι εγώ,2 Κ750 που είχα,κανένα δεν αναγνωριζόταν από το gflash... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti1 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Καλημερα στους ΣΕ.Μπορείτε να μου πειτε σε ποια site θα βρω ολα και σε κανονικες εκδοσεις,far manager,xs++,gflash,myphonexplorer και οτι αλλο προγραμμα παρελειψα?Αρχιζω το W850i που εχω! Thanks, GTi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Masters of SE flashing, που μπορώ να βρώ αυτά: K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.rar K510_R4EA031_FS_MEDITERR_RED49.rar K510_CDA102459_4_R3A_Generic_Mediterrain.zip Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μπορώ να περάσω σε κινητό CID49 (k510i) το MAIN και το FS με το xs++ χωρίς να ανεβάσω δικό μου Custom Pack; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 είχα το κ800vf το έκανα με τη βοηθειά σας κ810 σας ευχαριστώ όλους!όμως έχω ένα μικρό πρόβλημα...κάηκε το φλας δε ξέρω το πως αλλά κάηκε!θέλω να το κάνω κ800 για να το στείλω με εγγύηση στη se.Δοκίμασα να του κάνω update από seus αλλά παρέμεινε κ810!πως το κάνω κ800vf?????plz help χρησιμοποιώ συνέχεια τη φωτογραφική και μου λείπει το xenon φλας μου:Dplz!!!!!!!!!!!!!:cry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ρε παιδιά, από που μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση λογισμικού για το Κ800? (όχι vodafone live, το κανονικό).Στη σελίδα τησ sony ericsson έχει μόνο το seus,δεν βλέπω πουθενά τις εκδόσεις λογισμικού Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thassos Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 K800 Πρόβλημα αναβάθμισης απο το site της Sony Ericsson. Μάλλον το Driver τους δεν ειναι καλό... Εγκαταστώ το προγραμμά τους και μόλις κάνω τα λεγόμενα και πατάω το "C", Ψάχνει ο υπολογιστής για "SEMC USB Flash Driver" και αυτό ήταν... Κολλάει ο υπολογιστής... Μόνο ο δείκτης κουνιέται και δεν λειτουργεί τίποτα άλλο.. όλα παγόνουν... Έχω Windows XP SP2 Και έχω κάνει ήδη 3 επαναφορές συστήματος, ο υπολογιστής δεν έχει άλλο πρόβλημα! Καμμιά λύση κανείς?... Έψαξα το Φόρουμ αλλα δεν βρήκα τίποτα... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 ego mporo na allakso tipota sto K850 mou??na tou kano kammia tropopoiisi??? Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ego mporo na allakso tipota sto K850 mou??na tou kano kammia tropopoiisi??? Αν δεν εχεις προβληματα (bug's) αστο οπως ειναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 den exo provlimata...ennow na tou kano kammia tropopoiisi(flash menu k alla.) Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambo Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 paidia eida edo anavatmisi kai eipa na rotiso..loipon exo to w850i aggliko orange.kai katevasa ena programa apo tin sony ericson anavatmisis to egatestisa kanonika kai otan piga na valo tin karta m vodafone mou evgale minima insert correct sim card..mallon ekana ******* kai katevase logismiko orange kai den boro na to anoikso ti na kano?>????? ?an den ginete meso internet tipota to ftiaxnous se texnikous?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 paidia eida edo anavatmisi kai eipa na rotiso..loipon exo to w850i aggliko orange.kai katevasa ena programa apo tin sony ericson anavatmisis to egatestisa kanonika kai otan piga na valo tin karta m vodafone mou evgale minima insert correct sim card..mallon ekana ******* kai katevase logismiko orange kai den boro na to anoikso ti na kano?>????? ?an den ginete meso internet tipota to ftiaxnous se texnikous?? apoti fainete to pires to kinito apo ebay:!: Deuteron dn paratirises oti elege simlock:orange;) Auto simainei oti prepei na to kaneis unlock:!: Dn 8a to sunistousa an dn exeis peira sto modding kai patching dioti mporei na xalaseis to kinito sou anepanwr8wta;) Filika Scottas;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambo Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 apoti fainete to pires to kinito apo ebay:!: Deuteron dn paratirises oti elege simlock:orange;) Auto simainei oti prepei na to kaneis unlock:!: Dn 8a to sunistousa an dn exeis peira sto modding kai patching dioti mporei na xalaseis to kinito sou anepanwr8wta;) Filika Scottas;) to kinito douleue kanonika prin alla piga na to kano anavathmisi kai meta papa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 to kinito douleue kanonika prin alla piga na to kano anavathmisi kai meta papa... Tote kai ekeinos eixe kanei debrand to kinito monos tou kai meta ekane patch unlocking:!: Auto simainei oti dn eixe kanei pragmatika unlock alla ena patch to opoio to ksekleidwne:!: Prepei na vreis ta debranded firwmare files gia to kinito sou kai meta na to kaneis unlock me patch:!::) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Φίλε xamurabi ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω site όπως τα είπες με ένα registration έχεις πολλά να κατεβάσεις(όχι και όλα).hxxp://www.iprotebe.cz/ (μπορεί και να το ξέρεις) το Link που έχει δωθεί πιο πάνω iprotebe χτυπαει για ιο με το antivir οταν επιλεγεις γλωσσα αγγλικα. Ξερεις κανεις τι παιζει;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danidi1 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 εχω το w890πορω να βγαλω το μενου της vodafone και να αφερεσω τα αρχεια μουσικης η τις εικονες που εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Γεια σας. Ειναι η πρωτη φορα που ειμαι κατοχος ενος SE V 640. Επειδη το πηρα απ τη Vodafone, η συσκευη εχει το μενου της Vodafone και εγω ειμαι συνδομητης Cosmote ( η γυανικα μου ειχε επιδοτηση Vodafone). Θελω να επαναφερω το γνησιο μενου της SE. Πως μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Γεια σας. Ειναι η πρωτη φορα που ειμαι κατοχος ενος SE V 640. Επειδη το πηρα απ τη Vodafone, η συσκευη εχει το μενου της Vodafone και εγω ειμαι συνδομητης Cosmote ( η γυανικα μου ειχε επιδοτηση Vodafone). Θελω να επαναφερω το γνησιο μενου της SE. Πως μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω για το χρονο σας. Μπορεις να το κανεις.καλυτερα για εμενα να το στειλεις εδώ.Υποψην οτι με αυτη την μετατροπη χανεις την 2ετη σου εγγυηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markip Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 geia sas! πως μπορω να αναβθμισω το w880i σε w910 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 geia sas! πως μπορω να αναβθμισω το w880i σε w910 ? Δεν γινετε :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markip Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 σε ποια μοντελα εχω τη δυνατοτητα να αναβαθμισω το w880i ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 σε ποια μοντελα εχω τη δυνατοτητα να αναβαθμισω το w880i ? σε κανένα:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Παιδια.μηπως εχει κανεις το R5BC004_FS_EMEA_3 για το W900? Πριν 3 μερες το κινητο μου τα'πεξε και αναγκαστικα περασα το EMEA_1 γιατι το EMEA_3 δεν το βρηκα πουθενα!Το κακο ομως ειναι οτι εχει μονο αγγλικη γλωσσα...Πριν το φλασαρω ηταν Vodafone Live και με την βοηθεια του XS επιτελους το ξεφορτωθηκα. Η αγγλικη γλωσσα ομως με εχει εκνευρισει.... Ας με βοηθησει καποιος....Please....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliotis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Γεια σας. Έχω ενα κ7770i vodafone live. Πως μπορώ να κάνω debranding και αν γίνετε να βάλω και flash menus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts