Jump to content

Ποιο είναι το ΟΛΙΚΟ κόστος για ενεργοποίηση του ADSL;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάγωμα τιμών ΔΕΚΟ

Τώρα αυτό (που το πρόβαλε ως κάτι τρομερό σύσωμος ο φιλοκυβερνητικός τύπος) είναι καλό για εμάς ή κακό;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 440
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mάλλον κακό! Δεν πρόκειται να κατέβουν οι τιμές...

Αν και μετά τους Ολυμπιακούς πιθανότερο ήταν να αν'εβουν..

Anyway θα δείξει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (17 Ιούν. 2004 , 13:38)

Mάλλον κακό! Δεν πρόκειται να κατέβουν οι τιμές...

Αν και μετά τους Ολυμπιακούς πιθανότερο ήταν να αν'εβουν ..

Anyway θα δείξει.

Οπότε να χαρούμε που τουλάχιστον θα μείνουν στάσιμες!

Όλε!!!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia exw mperdeytei poly! plirwneis ola ayta gia ton eksoplismo gia tamodem tis energopoiiseis kai ta loipa alla: meta sto logariasmo ti erxetai? to pagio kai tipote allo? an exw mia sindesi me 1000mb mporw na katevasw 1gb xwris na plirwsw tipota??mono to pagio?episis mporw na exw to net sinexws anoixto xwris epivarinsi??diladi gia paradeigma an katevasw ena paixnidaki twn 700mb den tha epivarinthw katholou???? tha plirwsw mono to pagio to triantakati e???an einai etsi na paw na valw dsl sindesi!!!

kai kati allo: mia diafimisi tis vivodi tin eidate? pou leei oti exei pagio 9 kai kati e kai dinei 1000mb nomizw..ayta. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (17 Ιούν. 2004 , 16:00)

re paidia exw mperdeytei poly! plirwneis ola ayta gia ton eksoplismo gia tamodem tis energopoiiseis kai ta loipa alla: meta sto logariasmo ti erxetai? to pagio kai tipote allo? an exw mia sindesi me 1000mb mporw na katevasw 1gb xwris na plirwsw tipota??mono to pagio?episis mporw na exw to net sinexws anoixto xwris epivarinsi??diladi gia paradeigma an katevasw ena paixnidaki twn 700mb den tha epivarinthw katholou???? tha plirwsw mono to pagio to triantakati e???an einai etsi na paw na valw dsl sindesi!!!

kai kati allo: mia diafimisi tis vivodi tin eidate? pou leei oti exei pagio 9 kai kati e kai dinei 1000mb nomizw..ayta. :D

Kοίτα να δεις.

Στον λογαριασμό θα σου έρχετε το πάγιο του ΟΤΕ + το πάγιο της σύνδεσης που θα έχεις (πχ forthnet)

Όσο για την vivodi που λες μάλλον θα λέει ότι θα μπορείς να μπαίνεις στο νετ και να κατεβάσεις μέχρι 1000mb

Μεά θα πληρώνεις παραπάνω και όχι μόνο τα 9€ :)

Φιλικά Δημήτρης

Παιδια επειδη βιαζομαι να κανω την αιτηση θελω να μου πειτε το εξης..Τα εξοδα ειναι:1)το μοντεμ 2)splitter σωστα?3)27.5 ευρω το μηνα??????4)τη συνδεση στην ΟΤΕΝΕΤ 5)για την εγκατασταση του μοντεμ και τι αλλο??Δηλαδη ποσο ερχεται η εγκατασταση και η ολη διαδικασια και ποσο θα πληρωνω στον ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ το διμηνο με μια 384 ας πουμε με 20 ευρω παγιο το μηνα?55+40=95?????

Είσαι σίγουρος για την ΟΤΕΝΕΤ και για το ότι θα πάρεις modem αντί router;

Κατά τα άλλα σωστά τα γράφεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

pedia kalimera!

thelo na kano mia energopiisi dsl gramis kai mono gramis.

poso einai to kostos sinolika gia 384/128?

to kostos egkatastasis to plironis epitopou H ston proto logariasmo?

exo mia sindromi apo ton otenet tou magaziou pou douleuo ara den xriazome kenourgia sindromi! ;)

A pou perno tilefono gia na gini i energopiisi tis DSL kai poso kero perni?

euxaristo!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (28 Ιούν. 2004 , 21:25)

Λετε να ανεβουν οι τιμες μετα τους Ολυμπιακους??Κριμα θα ειναι! :cry:

Καλά να ανέβουν αποκλείεται. Ούτε ο πΟΤΕ δεν τα κάνει αυτά. Αυτό που μας ανυσηχεί είναι ότι ίσως αργήσουν να πέσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.imerisia.gr/article.asp?id=152868&cat=01001000000&section=economy

Αντιγραφή:

Ο κ. Γιακουμάκης δήλωσε ότι η Επιτροπή θα ασκήσει πιέσεις στον ΟΤΕ για τη μείωση των χρεώσεων στις γραμμές του «γρήγορου» Ιnternet, που επίσης θεωρούνται από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ δήλωσε ότι θα ζητήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες μία μείωση της τάξεως του 20%.

Δεν πάμε καλά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (24 Ιούν. 2004 , 11:15)

pedia kalimera!

thelo na kano mia energopiisi dsl gramis kai mono gramis.

poso einai to kostos sinolika gia 384/128?

to kostos egkatastasis to plironis epitopou H ston proto logariasmo?

exo mia sindromi apo ton otenet tou magaziou pou douleuo ara den xriazome kenourgia sindromi! ;)

A pou perno tilefono gia na gini i energopiisi tis DSL kai poso kero perni?

euxaristo!

Αίτηση για adsl μπορείς να κάνεις και μέσω internet στο http://www.oteshop.gr . Θα σε πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση ή άμεσα ( αν διαλέξεις την ανάλογη επιλογή και δεν κάνεις αίτηση Σαββατοκύριακο ή αργία ή μετά τις 9 το βράδυ ) ή τις ώρες που θα επιλέξεις. Στον πρώτο λογαριασμό που θα έρθει μετά την ενεργοποίηση του adsl πληρώνεις το τέλος ενεργοποίησης και το τέλος εγκατάστασης ( αν επιλέξεις να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση δεν πληρώνεις αυτό το τέλος. Η εγκατάσταση είναι γελοία. Καλύτερα να την κάνεις μόνος σου. Γλιτώνεις 59 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ ) . Εννοείται βέβαια ότι έχει και τα πάγια 2 μηνών. Αν υπάρχει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ λέει ότι σε 10-12 εργάσιμες ημέρες ενεργοποιείται το adsl. Σε εμένα, παρόλο που υπήρχε διαθεσιμότητα έκαναν ένα μήνα να το ενεργοποιήσουν. Και αν δεν τους είχα ξεχέσει άγρια μπορεί να έκαναν και παραπάνω...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 2 weeks later...

Παδιά μερικές ερωτήσεις.

Μπήκα σήμερα στο oteshop και είδα επιτέλους ότι υπάρχουν πόρτες και για την περιοχή μου :D :D :D

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλει τώρα κάποιος dsl ή να περιμένει μέχρι τέλος χρόνο :( μήπως πέσουν οι τιμές?

Όποιος έχει πληροφορίες για καμιά μείωση τιμών ή οχι ας μιλήσει plssss :) :) :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (12 Ιούλ. 2004 , 02:25)

Παδιά μερικές ερωτήσεις.

Μπήκα σήμερα στο oteshop και είδα επιτέλους ότι υπάρχουν πόρτες και για την περιοχή μου :D :D :D

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλει τώρα κάποιος dsl ή να περιμένει μέχρι τέλος χρόνο :( μήπως πέσουν οι τιμές?

Όποιος έχει πληροφορίες για καμιά μείωση τιμών ή οχι ας μιλήσει plssss :) :) :)

Aν οι τωρίνες τιμές σε ικανοποιούν μην κολλάς.

Ότι μείωση γίνει ισχύει και για τους παλιούς.

Άσε που αν γίνει κι άλλη μείωση ετοιμάσου για δεύτερο κύμα συνδέσεων όπως και πέρυσι τα Χριστούγεννα που μέσα σε 10 μέρες τελειώσανε οι πόρτες. Δε θα ήθελες να ξαναμείνεις απέξω φαντάζομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Λοιπόν. H vivodi είναι ο φθηνότερος ISP.

Αν βάλεις γραμμή από ΟΤΕ τότε φθηνοί ISp είναι vivodi και forthnet. 1 euro το μήνα για την 384.

Aν βάλεις γραμμή από vivodi (και ISP vivodi εννοείται) τότε γλυτώνεις ακόμα περισσότερα λεφτά από τα κερατιάτικα που θα πλήρωνες στον ΟΤΕ για την γραμμή.

Τράβα μια στο site της vivodi και δες αν καλύπτει την περιοχή σου το δικό της δίκτυο. Αν σε καλύπτει προοχω΄ρα. Αλλιώς κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και περιμένεις να σου ενεργοποιήσουν τη γραμμή. Μετά κάνεις σύνδεση με όποιον ISP θέλεις, με φθηνότερους την vivodi και την forthnet. Με την ACN να έχει μια καλή προσφορά 6+2 μήνες δώρο.

Σύνοψη:

Γραμμή vivo+ISP vivo=φθηνότερη επιλογή.

Γραμμή ΟΤΕ + ΙSP vivo, forthnet, acn (6+2 μήνες)=2η πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Ιούλ. 2004 , 20:00)

Λοιπόν. H vivodi είναι ο φθηνότερος ISP.

Αν βάλεις γραμμή από ΟΤΕ τότε φθηνοί ISp είναι vivodi και forthnet. 1 euro το μήνα για την 384.

Aν βάλεις γραμμή από vivodi (και ISP vivodi εννοείται) τότε γλυτώνεις ακόμα περισσότερα λεφτά από τα κερατιάτικα που θα πλήρωνες στον ΟΤΕ για την γραμμή.

Τράβα μια στο site της vivodi και δες αν καλύπτει την περιοχή σου το δικό της δίκτυο. Αν σε καλύπτει προοχω΄ρα. Αλλιώς κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και περιμένεις να σου ενεργοποιήσουν τη γραμμή. Μετά κάνεις σύνδεση με όποιον ISP θέλεις, με φθηνότερους την vivodi και την forthnet. Με την ACN να έχει μια καλή προσφορά 6+2 μήνες δώρο.

Σύνοψη:

Γραμμή vivo+ISP vivo=φθηνότερη επιλογή.

Γραμμή ΟΤΕ + ΙSP vivo, forthnet, acn (6+2 μήνες)=2η πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Nai alla den milise kaneis gia tin aksiopistia tis vivodi i opoia mporei na prosferei oikonomikoteres ipiresies alla ligotero aksiopistes apo ton ote.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αυτό που λένε οτι η vivodi κλείνει ή κλειδώνει όρισμένες πύλες, τι σημαίνει; Ότι σε ορισμένα site που λειτουργούν σε καθορισμένες πύλες δεν θα μπορείς να μπαίνεις καθόλου; Ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Έχω σκοπό να κάνω αίτηση για dsl στην vividi μέσα στον αύγουστο και δεν θέλω να βρεθώ προ άσχημων εκπλήξεων. Πάντως απο τιμές είναι καταπληκτική.

Όσοι έχουν βάλει vivodi dsl έχουν κανένα παράπονο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (27 Ιούλ. 2004 , 21:43)

Αυτό που λένε οτι η vivodi κλείνει ή κλειδώνει όρισμένες πύλες, τι σημαίνει; Ότι σε ορισμένα site που λειτουργούν σε καθορισμένες πύλες δεν θα μπορείς να μπαίνεις καθόλου; Ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Έχω σκοπό να κάνω αίτηση για dsl στην vividi μέσα στον αύγουστο και δεν θέλω να βρεθώ προ άσχημων εκπλήξεων. Πάντως απο τιμές είναι καταπληκτική.

Όσοι έχουν βάλει vivodi dsl έχουν κανένα παράπονο;

Prosopika kserw apo enan filo pou eixe vivodi grammi sti larissa 384.mou eipe oti i taxitita itan poli xamiloteri apo ta kanonika oria kai genikws

den htan katholou euxaristimenos.

Mou eixe pei kaka logia kai gia tin texniki ipostiriksi alla auto einai telios upokeimeniko.kai gw otan eixa ena problima pira til sti forthnet kai mou eipan otinanai,klinw,ksanapernw tin idia stigmi to sikonei enas allos kai me voithise akrivos ekei pou eixa problima.

pantos allo einai na agoraseis sindesh kai allo einai na pareis eksoloklirou ti grammi apo vivodi..ekei pernas se diaforetiko epipedo kai de pisteuw oti aksizei na riskareis na xaseis tin statherotita tis dsl pou prosferei o OTE px

gia oikonomikous logous..

An einai vazoume ena wlan kai agorazoume ton eksoplismo 150 euro kai plironoume gia tin 512 45 euro to mina mono...kai den xreiazomaste oute grammes oute tilefona kai istories...to thema einai omws ti empistosini sou empneei i kathe mia etairia kai i kathe mia epilogh.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ωχ, τι είναι αυτό με το WLan που λές; Είναι εφικτό ή ανήκει στο πεδίο της φαντασίας ακόμα; Αν δεν κολλάει σε αυτό το θέμα μια τέτοια συζήτηση, στείλε μου pm ή πάμε σε κάποιο άλλο θέμα γιατί νομίζω κάτι τέτοιο θα ενδιαφέρει και άλλους.

Δεν έχω vivodi αλλά από όσους έχουν δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια. Το αντίθετο μάλιστα.

Όσο για την αξιοπιστία του ΟΤΕ αυτό είναι πλέον ανέκδοτο. Αν και όποτε θυμηθούν να συνδέσουν τον κόσμο, αν και όποτε θυμηθούν να κάνουν επέκταση στα πιταρισμένα και σερνόμενα dslam, αν και όποτε ξεπεράσουν την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για το αν είναι αξιόπιστος ή οχι. Μέχρι στιγμής είναι αναξιόπιστος σε όλους τους τομείς.