Jump to content

Ποιο είναι το ΟΛΙΚΟ κόστος για ενεργοποίηση του ADSL;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι που είναι το περίεργο;

Θέλεις να χρησιμοποιείς adsl και να μην πληρώνεις;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι ρε συ! Εντάξει είπαμε μην είμαστε και τελείως τσαμπατζίδες... :shifty: :p

Απλώς το αναδρομικό μου ήρθε κάπως. Αυτός ήταν ο σκοπός του ποστ μου.

Κανένα πρόβλημα με το τέλος ενεργοποίησης και το πάγιο τέλος. ;)

Ευχαριστώ Δημήτρη. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 440
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα!

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει για το

ποιές εταιρίες προσφέρουν τις φτηνότερες

συνδέσεις ADSL στα 256 και 384 αυτή τη στιγμή

(θα προτιμούσα μέσω γραμμή ΟΤΕ και μηνιαίο

"συμβόλαιο" μια και θεωρώ πως τα πράγματα

θα αλλάξουν σύντομα και δεν "λέει να δεσμευτείς);

Πληρώνω τουλάχιστον 90 Ευρώ (το δίμηνο)

για Internet (μια και έχω σαν ISP την Panafonet)

μέσω dialup και θεωρώ ότι μια σύνδεση ADSL θα με

βοηθήσει να εξοικονομήσω κανένα Ευρώ και να

έχω και την τηλεφωνική γραμμή ελεύθερη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!

Νίκος

Υ.Γ. Θα εκτιμούσα όποιες λεπτομέρεις μπορείτε

να δώσετε :)

Παιδιά καλησπέρα!

συνδέσεις ADSL στα 256 και 384

TP Voice&Web Basic 512 79,00 € +19 % φπα= 94 €

αλλα δεν χρειαζεσαι οτε και δωρεαν το μοντεμ αν κανεις συμβολαιο για 1 χρονο

Υ.Γ.αν θες μηνιαιο συμβολαιο θα πρεπει να πληρωσεις το μοντεμ με οποια εταιρια θα πας αρα μαλλον δεν θα σε συμφερη.

δες εδω τιμοκαταλογο

και εδω τα πακετα

TP Voice&Web Basic 512 79,00 € +19 % φπα= 94 €

αλλα δεν χρειαζεσαι οτε και δωρεαν το μοντεμ αν κανεις συμβολαιο για 1 χρονο

Υ.Γ.αν θες μηνιαιο συμβολαιο θα πρεπει να πληρωσεις το μοντεμ με οποια εταιρια θα πας αρα μαλλον δεν θα σε συμφερη.

δες εδω τιμοκαταλογο

και εδω τα πακετα

Φίλε Μάκη,

σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όμως:

α) αναφέρεσαι σε σύνδεση 512 και όχι 256 ή 384,

β) δεν γίνεται χρήση του ΟΤΕ

γ) το να πάρω όποιο modem έχουν σε "προσφορά"

κάποιοι ISPs με αφήνει αδιάφορο μια και πάνω κάτω

έχω κατασταλάξει στο ποιό modem με καλύπτει.

δ) Τέλος, ο σκοπός μου είναι να ρίξω το κόστος και

όχι να ξοδεύω περισσότερα.

Φιλικά,

Νίκος

Παιδιά καλησπέρα!

συνδέσεις ADSL στα 256 και 384 αυτή τη στιγμή

(θα προτιμούσα μέσω γραμμή ΟΤΕ και μηνιαίο

"συμβόλαιο" μια και θεωρώ πως τα πράγματα

θα αλλάξουν σύντομα και δεν "λέει να δεσμευτείς);

Πληρώνω τουλάχιστον 90 Ευρώ (το δίμηνο)

για Internet (μια και έχω σαν ISP την Panafonet)

μέσω dialup και θεωρώ ότι μια σύνδεση ADSL θα με

βοηθήσει να εξοικονομήσω κανένα Ευρώ και να

έχω και την τηλεφωνική γραμμή ελεύθερη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!

Νίκος

Υ.Γ. Θα εκτιμούσα όποιες λεπτομέρεις μπορείτε

να δώσετε :)

Λοιπόν, το φθηνότερο μηνιαίο πάγιο το έχει η Vivodi, αλλά η forthnet είναι μόλις 1€ ακριβότερη και προσφέρει σαφώς καλύτερη σύνδεση και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Forthnet προτείνω, ανεπιφύλακτα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν, το φθηνότερο μηνιαίο πάγιο το έχει η Vivodi, αλλά η forthnet είναι μόλις 1€ ακριβότερη και προσφέρει σαφώς καλύτερη σύνδεση και καλύτερη εξυπηρέτηση.

lewton, μπορείς να με βοηθήσεις κι εμένα λιγουλάκι που ψάχνομαι ;; Για 384 ενδιαφέρομαι. Forthnet προτείνεις , ε; Ποιό πρόγραμμα συγκεκριμένα; Να σημειώσω πως θέλω μόνιμη σύνδεση και να πληρώνω σε μηνιαία βάση. Πόσο έρχεται το δίμηνο;; ( μαζί με ΦΠΑ και πάγια του ΟΤΕ )

Επίσης η Forthnet προσφέρει κανά modem;; Αν όχι, ένα καλό ( αλλά σχετικά οικονομικό ) modem/router με firewall ( για pstn γραμμή ) πόσο κοστίζει περίπου;; Εσύ ποιό θα μου πρότεινες;; Από ping πώς πάει η Forthnet ;;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν θέλω να κάνω "πατάτα"...:O

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Μιλάς για το 384 "πακέτο" ή το 256;

Όπως καταλαβαίνεις δεν με απασχολεί τόσο

η ταχύτητα αλλά να έχω το χαμηλότερο μηνιαίο

πάγιο.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Μιλάς για το 384 "πακέτο" ή το 256;

Όπως καταλαβαίνεις δεν με απασχολεί τόσο

η ταχύτητα αλλά να έχω το χαμηλότερο μηνιαίο

πάγιο.

Ε τότε βάλε 256άρα. Στον ΟΤΕ βέβαια θα πληρώνεις 384...

lewton, μπορείς να με βοηθήσεις κι εμένα λιγουλάκι που ψάχνομαι ;; Για 384 ενδιαφέρομαι. Forthnet προτείνεις , ε; Ποιό πρόγραμμα συγκεκριμένα; Να σημειώσω πως θέλω μόνιμη σύνδεση και να πληρώνω σε μηνιαία βάση. Πόσο έρχεται το δίμηνο;; ( μαζί με ΦΠΑ και πάγια του ΟΤΕ )

Επίσης η Forthnet προσφέρει κανά modem;; Αν όχι, ένα καλό ( αλλά σχετικά οικονομικό ) modem/router με firewall ( για pstn γραμμή ) πόσο κοστίζει περίπου;; Εσύ ποιό θα μου πρότεινες;; Από ping πώς πάει η Forthnet ;;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν θέλω να κάνω "πατάτα"...:O

Σε εσένα τον κοκκινοφρουρό δε θα έπρεπε να δίνω τις πολύτιμες συμβουλές μου, αλλά τέλος πάντων. :cool:

Αν βάλεις 384 από forthnet με μηνιαίο λογαριασμό, κοστίζει 24,9€ το μήνα και 19,9€ είναι το πάγιο του ΟΤΕ. Σύνολο με ΦΠΑ 53€ και κάτι ψιλά το μήνα. Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το πάγιο της PSTN γραμμής.

Για router η καλύτερη επιλογή βάση κόστους είναι ο US Robotics 9105 που κοστίζει λίγο κάτω από 70€, και ο οποίος, εκτός του ότι έχει τα πλουσιότερα χαρακτηριστικά σε αυτό το κόστος (firewall, 4 ethernet, αυτοματοποιημένο port forwarding μέσω του web interface), προσφέρει επιδόσεις που συγκρίνονται με αρκετά ακριβότερα μηνανήματα.

Αν θέλεις κάτι πιο φθηνό η καλύτερη επιλογή είναι ο Alcatel Speedtouch 530i με μόνο μια ethernet θύρα, ενώ αν θέλεις και wireless σύνδεση, κορυφαία επιλογή είναι ο US Robotics 9106 στα 100€ (έχει ότι ο 9105 συν το wireless).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα βρε γαλαζοαίματε Renaultάκια, σε ευχαριστώ πολύ!!;) Βρήκα τον 9105 στα 60 ευρώ, οπότε πάω για αυτόν. Σημειωτέον , σιγά μην φωνάξω τον ΟΤΕ να μου κάνει εγκατάσταση και να πληρώσω 50 ευρώ... θα το κάνω μόνος μου, οπότε splitter ποιός θα μου δώσει ;;Η μία έξοδος του splitter στο modem και η άλλη πριν τις τηλεφωνικές συσκευές, σωστά;;

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Έλα βρε γαλαζοαίματε Renaultάκια, σε ευχαριστώ πολύ!!;) Βρήκα τον 9105 στα 60 ευρώ, οπότε πάω για αυτόν. Σημειωτέον , σιγά μην φωνάξω τον ΟΤΕ να μου κάνει εγκατάσταση και να πληρώσω 50 ευρώ... θα το κάνω μόνος μου, οπότε splitter ποιός θα μου δώσει ;;Η μία έξοδος του splitter στο modem και η άλλη πριν τις τηλεφωνικές συσκευές, σωστά;;

Εγω θα σου προτεινα να παρεις το adslbox ή το ondslkit της Οτενετ.

adslbox 177.31 Ευρω με ΦΠΑ ή 44.32 Ευρω το μηνα για 4 μηνες.

Περιλαμβανεται το τελος ενεργοποιησης (καπου στα 40 Ευρω) και το μοντεμ.

ondslkit 129.71 Ευρω με ΦΠΑ εχεις 3 μηνες ολα πληρωμενα (και το τελος ενεργοποιησης). Και εδω σου δεινουν μοντεμ.

Ο ΟΤΕ σου δεινει χωρις χρεωση ενα σπλιτερ, τα πακετα συμπεριλαμβανουν και σπλιτερ.

lewton σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου,

αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιά εταιρία

κάνει την καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή

στα 256 και ποιά στα 384. Αν η διαφορά είναι

μικρή σαφώς και θα δώσω το κάτι παραπάνω για

να έχω και πιο γρήγορη σύνδεση...

ενώ αν θέλεις και wireless σύνδεση, κορυφαία επιλογή είναι ο US Robotics 9106 στα 100€ (έχει ότι ο 9105 συν το wireless).

οταν λες wireless, μπορεις δηλαδη να εχεις συνδεδεμενο το modem και να εισαι στο μπαλκονι π.χ. με το laptop εφοσον εχει wireless;

Υ.Γ. wireless=wifi;

ειμαι λιγο ασχετος, το ξερω ;)

επισης, αυτο τι σημαινει; "Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων."

οταν λες wireless, μπορεις δηλαδη να εχεις συνδεδεμενο το modem και να εισαι στο μπαλκονι π.χ. με το laptop εφοσον εχει wireless;

Υ.Γ. wireless=wifi;

ειμαι λιγο ασχετος, το ξερω ;)

επισης, αυτο τι σημαινει; "Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων."

Στο 1ο ναι μπορεις να εχεις το laptop στο μπαλκονι στη τουαλετα οπου θες :D

Για το 2ο, bad news, προς το παρον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα dsl στη περιοχη σου, καλεσε το 134 να δηλωσεις οτι θελεις και ισως συντομα να βαλουν πορτες.

Στο 1ο ναι μπορεις να εχεις το laptop στο μπαλκονι στη τουαλετα οπου θες :D

Για το 2ο, bad news, προς το παρον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα dsl στη περιοχη σου, καλεσε το 134 να δηλωσεις οτι θελεις και ισως συντομα να βαλουν πορτες.

καταλαβα, που να εμενα και στο αλμπανια δηλαδη. και ποσο χρονο κανει για να βαλουν μπουκαπορτες;:)

αν ζηταγε καποιος αλλος απο τη γειτονια π.χ. θα ειχα;

ευχαριστω.

καταλαβα, που να εμενα και στο αλμπανια δηλαδη. και ποσο χρονο κανει για να βαλουν μπουκαπορτες;:)

αν ζηταγε καποιος αλλος απο τη γειτονια π.χ. θα ειχα;

ευχαριστω.

Αναλογα με το ποσοι ζητανε για νεες πορτες λογικα κανουν το προγραμματισμο τους, οποτε αυριο το πρωι κανε ενα τηλεφωνο στο 134. Επισης μπορει να εισαι τυχερος, γιατι καμια φορα παροτι στο site φαινεται οτι δεν υπαρχουν πορτες λογω το οτι δεν ανανεωνεται συνεχως οπως στο 134, μπορει τελικα να υπαρχουν.

1. Δοκίμασε και για ISDN αν δοκίμασες για PSTN ή το ανάποδο. Οι πόρτες είναι αλλιώτικες, οπότε ενδέχεται να υπάρχει για το ένα και όχι για το άλλο.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις μετατροπή της γραμμής του τηλεφώνου σου και αν πας σε ΙSDN να πληρώνεις λίγο μεγαλύτερο πάγιο.

2. Δες αν σε καλύπτει η Vivodi με δικό της DSLAM: http://www.vivodi.gr

Bάλε τον αριθμό σου στη φόρμα και πρόσεξε αν λέει ότι "μέσω ADSL access by Vivodi" ή "μέσω DSL πρόσβασης OTE". Αν λέει το πρώτο μπορείς να βάλεις Vivodi χωρίς να αλλάξεις τη γραμμή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοειται βεβαια μακρια απο vivodi καθως ειναι αναξιοπιστη (νομιζω οτι τους κολακευω κιολας).

Από dial-up είναι σαφώς καλύτερη φίλτατε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από dial-up είναι σαφώς καλύτερη φίλτατε.

Δεν ξερω ποσο καλο ειναι βεβαια να πληρωνεις dsl και να εχεις isdn στη καλυτερη.

Καλό δεν είναι, αλλά πού κολλάει με το θέμα; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία, ας σε ακούσει και συνεχίσει να πληρώνει με το λεπτό στον ΟΤΕ.

Εγώ είμαι ένα χρόνο και κάτι μέρες πελάτης της Vivodi, και μόνο το γνωστό τρίμηνο είχα πρόβλημα (και τελικά δε χρεώθηκα καθόλου για τους 2 από τους 3 μήνες).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία, ας σε ακούσει και συνεχίσει να πληρώνει με το λεπτό στον ΟΤΕ.

Εγώ είμαι ένα χρόνο και κάτι μέρες πελάτης της Vivodi, και μόνο το γνωστό τρίμηνο είχα πρόβλημα (και τελικά δε χρεώθηκα καθόλου για τους 2 από τους 3 μήνες).

Δεν του ειπα να συνεχισει να πληρωνει τον ΟΤΕ με ΕΠΑΚ, απλα οτι η μονη επιλογη ειναι ο ΟΤΕ. Και το λες λιγο 3μηνες να εχεις προβλημα? Εγω δηλαδη με τον ΟΤΕ που δεν ειχα ουτε μερα? :wacko:

Αν δεν του βάζει ADSL ο ΟΤΕ εσύ τι προτείνεις; Vivodi ή dial-up;

Εγώ με αυτό το κριτήριο επέλεξα Vivodi ένα χρόνο πριν (ο ΟΤΕ με παρέπεμψε μετά το τέλος της Ολυμπιάδας) και δεν το έχω μετανιώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν του βάζει ADSL ο ΟΤΕ εσύ τι προτείνεις; Vivodi ή dial-up;

Εγώ με αυτό το κριτήριο επέλεξα Vivodi ένα χρόνο πριν (ο ΟΤΕ με παρέπεμψε μετά το τέλος της Ολυμπιάδας) και δεν το έχω μετανιώσει.

dial-up, σιγα μη δινω λεφτα σε τετοιες εταιριες.