gkr41 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κρεμασμένο ανάποδα από το ταβάνι. Εννοείται αληθινό, οχι οικολογικές ψευτιές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δηλαδή τί?Θα το φυτέψεις στο ταβάνι? Ή θα κολήσεις εκεί την γλάστρα? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δηλαδή τί?Θα το φυτέψεις στο ταβάνι? Ή θα κολήσεις εκεί την γλάστρα? Λογικά αυτό θα εννοεί, αν και είναι αργά για να πιάσει ο σπόρος στο ταβάνι Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 υπαρχουν και αναποδα δεντρα πλεον εμενα δε μου αρεσουν σα καμμενη γη ειναι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 υπαρχουν και αναποδα δεντρα πλεον εμενα δε μου αρεσουν σα καμμενη γη ειναι :lol: Τι καμμένη γη; Αφού κανονικά στολίζονται. :worry: Δηλαδή τί?Θα το φυτέψεις στο ταβάνι? Ή θα κολήσεις εκεί την γλάστρα? Όλα γίνονται με λίγη προσπάθεια (kids don't try this at home). Πέρα από την πλάκα, έχω δει κάτι τεράστια (σε μεγάλα μαγαζιά κυρίως) να κρέμονται από το ταβάνι και πραγματικά έπαθα πλάκα. Βέβαια είναι μόνο για ενηλίκους, αφού τα δώρα δεν στέκονται στο ταβάνι :p Εκτός κι αν τα κρεμάσεις και βάλεις τα μικρά να τα πιάσουν μόνα τους για άσκηση (εννοείται θα έχεις κρύψει τις σκάλες) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Και εγώ μεγάλο με διάφορα στολίδια. Ξύλινα κυρίως... Φέτος πήραμε κάποια στολίδια που έχουν ελατήριο και το τραβάς και πάμε πάνω κάτω :lol: Θέλω όμως να έχει πολλά λαμπάκια! Πολύ μου αρέσει :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Μεγαλο,με πολλα πολυχρωμα φωτακια, και πολλα στολιδια καθε λογης!!!!:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 1.80 και με πολυχρωμα στολιδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 1,80m και με πολλα στολιδια και λαμπακια.:)Το ίδιο. Απλός το δέντρο είναι λιιιγο μεγαλύτερο :happy: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Έτσι κι αλλιώς ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να στολίζει... Εγώ λέω μόλις το τελειωποιήσουμε το δεντράκι μας να τραβήξουμε μια super φωτό και να την Postάρουμε...:D Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Έτσι κι αλλιώς ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να στολίζει... Εγώ λέω μόλις το τελειωποιήσουμε το δεντράκι μας να τραβήξουμε μια super φωτό και να την Postάρουμε...:DΜέσα! ;) Μόνο που θα πρέπει να περιμένετε από μενα. Χαλάσαμε το τζακι μας και γίνεται ένας ψηλο χαμός μέσα... Σε κανα 2μερο θα την ποστάρω :happy: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Στο φοιτητόσπιτό μου :lol: λόγω έλλειψης χώρου, προτιμώ ένα μικροσκοπικό δεντράκι με κόκκινα φιογκάκια και χρυσές μπαλίτσες. Στο σπίτι μου όμως... Προτιμώ το δέντρο καρναβάλι, αφού ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου και ο πατέρας μου μπορούμε να σταματήσουμε να βάζουμε λαμπάκια κτλ :lol: Είναι αρκετά υπερβολικό στο τέλος, αλλά έχει πλάκα η διαδικασία και το αποτέλεσμα:happy: Άλλωστε δεν έχει τόση σημασία για μένα η τελική "καλαισθησία" του δέντρου, αλλά το να διασκεδάσεις στο στόλισμά του :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αντε ωραία να μαζευτούνε οι φωτό...! Απο το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο δέντρο!!!:D Και γώ να το τελειώσω και θα το postάρω....! Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ξέρει κανείς πως θα ποστάρω την φώτο; Επίσης άμα δεν σας αρέσει η δημοσκόπηση πείτε μου πως να την αλλάξω κ να την κάνω όπως σας αρέσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες των δέντρων με το κλασσικό http://imageshack.us/ κάνετε browse, βρίσκετε την φωτογραφία και Upload!:) Μετά copy το link που θα σας δώσει και έτοιμο...:D Σιγά σιγά το τελειώνω... να περιμένετε φωτό...! ;) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εγώ προτιμώ να μην έχω Χριστουγενιάτικο δεντρο. Φέτος τα λεφτά που θα έδινα για Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα έδωσα σε ανθρώπους που πραγματικά τα χρειάζονταν. Ελπίζω να έπραξα το σωστό:rolleyes: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 http://img184.imageshack.us/img184/614/cimg0224xf0.jpg EE!!!! 4 μέτρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Δέντρο τόσο φορτωμένο φέτος που δεν το ακουμπάς γιατί υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης!!!:lol: :lol: :lol: Πάντως,θα προτιμούσα ένα μεγάλο καράβι!!Ελληνικό έθιμο κιόλας αλλά ασόψεται η παγκοσμιοποίηση!! Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εγώ προτιμώ να μην έχω Χριστουγενιάτικο δεντρο. Φέτος τα λεφτά που θα έδινα για Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα έδωσα σε ανθρώπους που πραγματικά τα χρειάζονταν. Ελπίζω να έπραξα το σωστό:rolleyes: Εμένα πάντως δε μου έδωσες λεφτά!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 δειτε και αυτα!! http://www.andromeda.com/people/ddye.../christma.html Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 δειτε και αυτα!! http://www.andromeda.com/people/ddye.../christma.html Το link είναι νεκρό, ψόφιο... Thunderfox ωραίο το δεντράκι...!:D Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Φυσικό όχι ψεύτικο. Γύρω στα 1,80 με 2,00m. Μπάλες ότι να'ναι, "βροχή", βαμβάκι για χιόνι κλπ κλπ.:D (Δυστυχώς εδώ και μερικά χρόνια δεν πέρνουμε φυσικό και έχουμε ένα ψεύτικο γύρω στο 0,80 :mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Που είναι τα link σας παιδιά;:mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Τέλειωσα το δεντράκι μου...:O http://img64.imageshack.us/img64/7808/dscf0013oa8.th.jpg :D Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 πολυ ωραιο Cloud και ωραια στολιμενο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts