soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν κατάφερα να βρω κάτι με την αναζήτηση, αν έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν ας συγχωνευτούν. Ποια είναι η ιδανική δουλειά για σας; Κάνετε αυτό που ονειρευόσασταν; Εγώ θα ήθελα κάτι που να μπορείς να ταξειδεύεις συνέχεια. Δεν μιλάω για ναυτικός, αεροπόρος κλπ. Αν γίνεται να μην απαιτεί κοστούμι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μιας και ειχα ρωτησει παραπανω για το Δωρο Χριστουγεννων... ειπα να ρωτησω και για το Πασχα! Τι παιζει για δωρο Πασχα? Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι δικαιούνται ή αλλαξε τιποτα και ειναι πλεον στην ευχερεια του αφεντικου να στο δωσει και να σου δωσει και οσα μπορει αυτος? ΕΠισης γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν μπορω να κανω τετοιες συζητησεις με το αφεντικο. Δεν μου βγαινει αλλα με πνιγει. Τι και πως να απαιτησω? Έκλεισα πλέον χρόνο, δικαιούμαι τα πάντα κανονικά απο εδω και περα? υ.γ Αυτοι που δεν ειναι δηλωμενοι στα ικα και στα τεβε εχουν ιδια δικαιωματα με τους δηλωμενους?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι στον ιδιωτικό τομέα. Δικαιούσαι το 1/2 του μισθού σαν δώρο Πάσχα αφού έχεις κλείσει και χρόνο. Εννοείται ότι κανονικά θα πρέπει να είσαι δηλωμένος στο αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα! Αν δεν είσαι -κακώς, αλλά στην χώρα που ζούμε όλα γίνονται- δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα. Ουσιαστικά θα έλεγα δεν έχεις κανένα. Πολλές φορές βέβαια ειδικά την περίοδο που περνάμε, σκεφτόμαστε πολύ να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δηλ. τα νόμιμα που δικαιούμαστε στον ιδιωτικό τομέα, υπό τον φόβο της απόλυσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Οχι εγω κανονικα ειμαι απλα φιλος αδηλωτος τσιμπησε ηδη δωρο Πασχα και τρελαθηκα. Αν και αυτος θελει να μπει κανονικα ικα απλα αυτοι που εχουν την δουλεια δεν ειναι σιγουροι ποσο θα αντεξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtremus13 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μηχανικος η/υ και δικτυων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts