mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ναι το ξερω...ειμαι πιο "cool" εγώ πάντως ρε τεο, ενταξει δε λεω, καλό το άραγμα στο δημοσιο, ή να λες ότι μονο με μέσο πας μπροστα, αλλα ρε γμτ απ τα 18-20? εντάξει με το αλλο το παληκάρι διαφωνω, αλλα ειναι 32 θα χει κ αυτος αρκετα στη ζωη του σε οποια δουλεα πηγα πηγα με βιογραφικο χωρις γνωστό και οσοι δουλευουν...ΝΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ τα λεφτα δεν έρχονται μόνα τους...(βεβαια τα πολλα λεφτα δεν θελουν να πηγαινεις με το σταυρο στο χερι, την παρανομία πρέπει να την κάνεις) ενταξει υπάρχουν και οι περιπτώσεις...σε μια παλια μου δουλεια, γιος του αφεντικου 33 χρονων μεγάλο όνομα στην αθηνα ο μπαμπας, μεσα στη δουλεια φώναζε υμνους της ομάδας του κ πολλές φορές στους διαδρόμους έκανε οτι μιλουσε φωναχτα στο κινητό καπνίζοντας πούρο...Αλλα ακόμα κ αυτουνου ο πατερας του του ειχε δωσει ενα χαζο ποστο...οκ υπαρχουν κ αυτα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ναι, mylogic συμφωνώ ότι οποίος δουλεύει ανταμοίβεται..δουλειά,δουλειά,δουλειά..ελπίζω ότι υπάρχει τρόπος να βγάλεις λεφτά αλλά με δουλειά,αν και νομίζω/καταλαβαίνω ότι θα ειναι δύσκολα στην αρχή.εχω μια ελπίδα μέσα μου(για τον ιδιωτικό τομέα λέω ή ελεύθερους επαγγελματίες) αυτό που εχω παρατηρήσει στη δουλειά ειναι ότι οι νέοι στην Ελλάδα ειναι τεμπέληδες και περιμένουν να πλουτίσουν αμέσως,τα χρήματα τα έχουν για επίδειξη, γι αυτό πιστεύω ότι επιλέγουν το δημόσιο που κάθονται και πληρώνονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 κοιτα κανεις οτι μπορεις για να πεις στον εαυτο σου μετα...εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου...εγς ετσι λειτουργω παντως Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 σαφως και αυτος που δουλευει θα ανταμειφθει και μαλιστα αυτος που ειναι επι σειρα ετων "κυριος" στη δουλεια του.αυτος ομως κυριοι δεν ειναι γλειφτης ο γλειφτης θα παρει πολυ περισσοτερα αφου ο γλειφτης ειναι ταυτοχρονα και ρουφιανος :lol: δε μπορει να εισαι γλειφτης και να μην εισαι ρουφιανος,ετσι πανε αυτα,μαζι,δε πανε χωρια.ΑΡΑ το συμπερασμα ειναι.....γινε γλειφτης να φτασεις ψηλα :lol: ρε πως τα λεω ο ατιμος.......κατι τετοιοι τυποι εχουν τρελα λεφτα τη σημερον ημερα.παντως ποτε δε θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο,δεν ειναι του χαρακτηρα μου,φυσικα ειμαι ευτυχης που δεν εχω καταντησει ρουφιανος.αν ημουν του φουστη θα ειχα τυψεις νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 κοιτα κανεις οτι μπορεις για να πεις στον εαυτο σου μετα...εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου...εγς ετσι λειτουργω παντως Έτσι κάνω και γω..πρέπει να κάνεις ότι μπορείς,να τα δίνεις όλα και να μην τα παρατασ με την πρώτη δυσκολία.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Exw akousei oti pernoun polla oi programmatistes gia edw den xerw exwteriko pantws amoivontai trela alitheuei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twety Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 κοιτα.αμα δουλευει στην google ή τη microsoft ειναι λογικο οτι θα παιρνεις πολλα. τωρα για εδω που ρωτας λιγο δυσκολα. βασικα μια μεγαλη εταιρια θα σε πληρωσει και καλα.λογικο ειναι.ειδικα αν εισαι προγραμματιστης με εμπειρια στο χωρο και δουλευεις σε εταιρια μεγαλη με πολλα εσοδα το χρονο ισως να παιρνεις καλα λεφτα.αλλα εφοσον μιλαμε για ιδιωτικο τομεα μιλαμε 9+ ωρες τη μερα δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Exw akousei oti pernoun polla oi programmatistes gia edw den xerw exwteriko pantws amoivontai trela alitheuei? Ναι πάρα πολλά παίρνουν. Σε σχέση με τον βασικό (600 ευρώ) ίσως... :lol: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ναι πάρα πολλά παίρνουν. Σε σχέση με τον βασικό (600 ευρώ) ίσως... :lol: Για το εξωτερικό μιλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Exw akousei oti pernoun polla oi programmatistes gia edw den xerw exwteriko pantws amoivontai trela alitheuei? οχι nathaniel τουλαχιστον οχι πια, θεωρείται ένα από τα κορεσμένα επαγγέλματα αν θες κατι που οπωσδήποτε θα έχει ΙΤ μεσα, γνώμη μου πάντα, ξεκίνα να κοιτάζεις σιγα σγια και να προσανατολίζεσαι σε επαγγέλματα που συνδιάζουν ΙΤ και οικονομικά Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Για τους νέους να δώσω μία συμβουλή που δυστυχώς σε μένα δεν την έδωσε κανείς όταν σπούδαζα. Εχω τελειώσει Computer Science με Master και κατέχω PhD στις τεχνολογίες CAD/CAM. Οταν λοιπόν σπούδαζα Η/Υ δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μου πει "Μ.κίες είναι αυτά, άλλαξε κατεύθυνση προς computer graphics, 3D animation, Rendering, computer sound και programming πάνω σε αυτά". Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να σπουδάσετε αυτά που περιγράφω στο εξωτερικό, πάρτε και ένα Master και βρείτε μία δουλειά πάντα στο εξωτερικό σε κάποιο μεγάλο Games developer. Αν σας φαίνεται τραγικό αυτό που λέω απλά ακολουθήστε αυτό το link : http://www.epicgames.com/epic_jobs.html Παράδειγμα από το πιο πάνω link : Epic is actively seeking talent in several areas of expertise… * Audio Director * Engine Programmer * FX Artist * Gameplay Programmer * Producer * Server Programmer * UI/HUD Designer Στην Ελλάδα λίγες είναι οι θέσεις που πληρώνουν καλά. Αν ο στόχος σας είναι τα 1000-1200 Ευρώ το μήνα καθαρά απλά αγνοήστε τα πιο πάνω. Αν όμως θέλετε πραγματικά να βγάλετε λεφτά μόνο εκτός Ελλάδος θα το κάνετε. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twety Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δηλαδη εσυ λες οτι οι δουλειες που δινουν λεφτα στα computers ειναι οτι σχετιζεται με graphics,game development. και ρωταω εγω.αν εισαι για παραδειγμα chief information officer εστω και σε ελληνικη εταιρια πληροφορικης δεν θα παιρνεις πολλα λεφτα?αρα και ο συνδυασμος IT με οικονομικα δεν νομιζω οτι ειναι και ασχημος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Για να μιλαμε με αριθμους... Αν καποιος κατεχει οικονομικο υποβαθρο ( 1ο πτυχιο) και κανει ενα μαστερ σε προγραματισμο ( c++, SQL, access)...Λονδινο ο πρωτος του μισθος θα ειναι τουλαχιστον 35 με 40 χιλιαδες ευρω σε τραπεζικο ιδρυμα (2ης /3ης κατηγοριας). Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δηλαδη εσυ λες οτι οι δουλειες που δινουν λεφτα στα computers ειναι οτι σχετιζεται με graphics,game development. και ρωταω εγω.αν εισαι για παραδειγμα chief information officer εστω και σε ελληνικη εταιρια πληροφορικης δεν θα παιρνεις πολλα λεφτα?αρα και ο συνδυασμος IT με οικονομικα δεν νομιζω οτι ειναι και ασχημος Πόσες θέσεις CIO "ανοίγουν" κάθε χρόνο στην Ελλάδα? 1 το χρόνο ίσως? Πόσοι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν για τη θέση. Τι ελπίδες έχεις να την πάρεις όταν θα στείλω εγώ ένα βιογραφικό με Ντοκτορά, 15+ χρόνια προυπηρεσία και εξειδίκευση σε 2-3 τομείς? (Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, γενικά μιλάω, μην παρεξηγηθούμε :) ). Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Για να μιλαμε με αριθμους... Αν καποιος κατεχει οικονομικο υποβαθρο ( 1ο πτυχιο) και κανει ενα μαστερ σε προγραματισμο ( c++, SQL, access)...Λονδινο ο πρωτος του μισθος θα ειναι τουλαχιστον 35 με 40 χιλιαδες ευρω σε τραπεζικο ιδρυμα (2ης /3ης κατηγοριας). Nα διευκρινήσω μόνο ότι (στην Αγγλία για την οποία μιλάμε) ο τραπεζικός κλάδος είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Οι υπόλοιποι κλάδοι πληρώνουν παρακάτω. Μέσος πρώτος μισθός για έναν απόφοιτο μέχρι 25 χιλιάρικα. Τονίζω το μέσος - εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα. Επίσης τα λεφτά είναι gross (όχι καθαρά). Δε λέω ότι είναι άσχημα, απλά το διευκρινίζω για τους υπόλοιπους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 twety πολυ σωτα τα λεει ο vampyre! Το να ψαχνεις μια θεση αναμεσα σε χιλιαδες διεκδικησαντες ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα! Αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε και μας εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι ουτε ενδεικνυται η χωρα μας για τρομερες ευκαιριες και θεσεις αλλα ουτε και για τα λεφτα που δινουν!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Nα διευκρινήσω μόνο ότι (στην Αγγλία για την οποία μιλάμε) ο τραπεζικός κλάδος είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Οι υπόλοιποι κλάδοι πληρώνουν παρακάτω. Μέσος πρώτος μισθός για έναν απόφοιτο μέχρι 25 χιλιάρικα. Τονίζω το μέσος - εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα. Επίσης τα λεφτά είναι gross (όχι καθαρά). Δε λέω ότι είναι άσχημα, απλά το διευκρινίζω για τους υπόλοιπους. :) Νομιζω ημουν ακριβης.... 2 βασικοι παραγοντες: 1ος Λονδινο, 2ος τραπεζικο ιδρυμα. σημ. να αναφερω οτι παιζουν και πολυ καλα bonus Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 o vampyre μαλλον εχει απόλυτο δικιο αλλα θελει δουλεια και οταν λεμε δουλεια εννοούμε δουλεια στην.... κ@@@@λο ξέρεις τι σημαίνει??? και πολυ πολυ διαβασμα επισης γενικά ειμαι της γνωμης αν αγαπας αυτό που κάνεις, πραγματικά το αγαπας ομως τοτε θα πετυχεις σιγουρα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 o vampyre μαλλον εχει απόλυτο δικιο αλλα θελει δουλεια και οταν λεμε δουλεια εννοούμε δουλεια στην.... κ@@@@λο ξέρεις τι σημαίνει??? και πολυ πολυ διαβασμα επισης γενικά ειμαι της γνωμης αν αγαπας αυτό που κάνεις, πραγματικά το αγαπας ομως τοτε θα πετυχεις σιγουρα +1 απο μενα :) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Νομιζω ημουν ακριβης.... 2 βασικοι παραγοντες: 1ος Λονδινο, 2ος τραπεζικο ιδρυμα. σημ. να αναφερω οτι παιζουν και πολυ καλα bonus Μα δε διαφώνησα ούτε είπα πως δεν ήσουν σαφής/ακριβής. Απλά για όποιον διαβάζει πρόσθεσα ότι δε θα πρέπει να γενικεύσει την αναφορά σου ακριβώς γιατί αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο κλάδο, σε μια συγκεκριμένη οικονομία που αποτελεί εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Παιδια το πιο κερδοφορο επαγγελμα(γιατι ετσι εχει γινει ) ειναι να γινεις παπας!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Παιδια το πιο κερδοφορο επαγγελμα(γιατι ετσι εχει γινει ) ειναι να γινεις παπας!!!:X Στο Αγιο ορος ομως....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 kai oxi mono !! genika oloi oi papades ta konomane ....apla sto agio oros xeroun kai apo mesitika gi'auto kai vgazoun trela lefta.......:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δεν είναι παπάς γιατί πρέπει να τηρείς σε κάποιο βαθμό τα προσχήματα. Το καλύτερο επάγγελμα είναι ο πολιτικός. Οι πιο υψηλοί μισθοί, δωρεάν αυτοκίνητα, προστασία και ότι να'ναι άλλο, δεν υπάρχει κάποιο πρόσχημα να τηρήσεις....όποτε θες πας στη Βουλή και τέλος. Ακόμα και μια φορά να εκλεγείς, φτάνει...αρκεί να το παίξεις σωστά και να βγάλεις τρελές μίζες :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Οι πιο υψηλοί μισθοί Ε όχι και οι πιο υψηλοί μισθοί. Υπάρχουν θέσεις (executive) και στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα που πληρώνουν πολύ περισσότερο. Εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο και δε σε κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts