IVIetaCreatoR Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Οτι δεν έχει θέση στο topic. Εκτός αν είναι καμιά φίρμα που παίρνει 60 ευρώ την ώρα και κάνει ιδιαίτερα 5 ώρες τη μέρα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 τα θεωρω τοσα ωστε να μπορω να ζω με αξιοπρεπεια, να αγοραζω πραγματα που θελω,να επενδυω χρηματα,να εχω οτι χρειαζομαι χωρις να ειμαι υποχρεωμενη να παιρνω δανεια ή να αγοραζω με δοσεις,να βαζω και στην ακρη. σε καλυψα; Aυτο ειναι παραπανω απο ευκαταστατη harispug.:cool: Ειναι μια τελεια οικονομικη κατασταση που απο τα 10εκ. ελληνες ελαχιστοι μπορουν να τα κανουν ολα μαζι. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_Crete Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ola mporoun na ginoun arkei na prospathei kapoios. Oi goneis mou einai farmakopoioi(afto spoudazo k go). O pateras mou einai ston kentrikotero dromo tis polis pou meno k i mitera mou se mia geitonia stin opoia menoun pio poli atoma tritis ilikias k oikogeneies pou palevoun na ta vgaloun pera me ena merokamato. O pateras mou ama ithele kati panta to eperne k pote den exoun parei daneio. I mitera mou vgazei pio polla "kathara" esoda apo ton patera mou k as einai se mia proastiaki geitonia logo tou oti prospathei perisotero, exei kaliteres sxeseis me tous pelates k KIRIOS diaxeirizete pio kala ton xoro tis douleias tis kserontas na prosferei-poulisei pio kala to "proion" pou legete farmakopoios. Iparxei terastia diafora sto na agapas afto pou kaneis k sto na to kaneis apla epeidi xreiazete... Thelo na katalikso sto oti k oi dio goneis mou kanoun to idio eppagelma alla i mitera mou exei kataferei na vgazei pio polla se mia mikri geitonia apoti o pateras mou se ena polisixnasto dromo pou kathe 2 lepta mpenei pelatis. I prospatheia k to meraki metraei... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] FORD MUSTANG GT Ta panta einai matea,ta panta mataiotis k ena xortari prasino einai i anthropotis...agapate allilous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Άμα ξαναγενόμουν 20άρης, εκτός από τις σπουδές που μου έφαγαν την καλύτερη 10τία μου, παράλληλα θα γινόμουν και υδραυλικός. Επίσκεψη και 80-100€, οι χειρουργοί λιγότερα παίρνουν αναλογικά με τις σπουδές τους. Άσε και τα τυχερά με τις κυρίες... Υδραυλικός. Τέλος. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Άμα ξαναγενόμουν 20άρης, εκτός από τις σπουδές που μου έφαγαν την καλύτερη 10τία μου, παράλληλα θα γινόμουν και υδραυλικός. Επίσκεψη και 80-100€, οι χειρουργοί λιγότερα παίρνουν αναλογικά με τις σπουδές τους. Άσε και τα τυχερά με τις κυρίες... Υδραυλικός. Τέλος.τι εννοεις;:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Αν εχεις δει καμια τσοντα (που, ως γνωστον, βασιζονται παντα σε αληθινες, καθημερινες ιστοριες) πριν ξεβουλωσει ο υδραυλικος τα σιφωνια της κυριας, αυτη του ξεβουλωνει τα δικα του στα πλαισια της καλης θελησεως. Τα ιδια βεβαιως και με τους ηλεκτρολογους (του αλλαζει τα φωτα), ξυλουργους (του ροκανιζει το μαδερι) και μηχανικους αυτοκινητου (του αλλαζει τα μπουζια και τα καρμπιρατερια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 μαλιστα.... ετσι οπως το διαβασα βιαστικα,νομισα πως το ελεγε για τους χειρουργους και απορησα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Χε χε, πέρα από την πλάκα (και τα τυχερά), πραγματικά πιστεύω οτι ο υδραυλικός είναι από τα καλύτερα επαγγέλματα. Μία ζημιά στο σπίτι και σου ξηλώνει τα πάντα, πάς για 100 και στο τέλος του δίνεις 3000. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι πολλές φορές δεν μπορείς να εκτιμήσεις τη ζημιά, κάτι που συμβαίνει με άλλα συναφή επαγγέλματα (ηλεκτρολόγος, πατωματζής, αλουμινάς κλπ.). Οπότε μένεις σε αυτό που σου λέει. Φωνάζει βέβαια κι άλλον, αλλά τα 100 του τα έδωσες με το καλημέρα. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 murex εμενα αν μου ελεγαν επελεξε μια σχολη να σε χωσουμε χωρις εξετασεις, θα τους ελεγα καμια. ηλεκτρολογος θα γινομουν Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 murex εμενα αν μου ελεγαν επελεξε μια σχολη να σε χωσουμε χωρις εξετασεις, θα τους ελεγα καμια. ηλεκτρολογος θα γινομουν και για τους ηλεκτρολογους ομως υπαρχει σχολη.τει ηλεκτρολογιας...η μηπως αυτοι ειναι σε ποιο θεωρητικο επιπεδο??:confused::wacko: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ιερεας..ειδικα καποιοι που απο λειτουργημα το εχουν κανει επαγγελμα και εχουν και ταριφες.τοσο ο αγιασμος,τοσο το μνημοσυνο κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 FREAK_OF_NATURE, το παγκάρι ξέχασες!!! @trancer: νομίζω ότι για να βγάλεις άδεια ηλεκτρολόγου, υδραυλικού κλπ. θές αποδεικτικό από σχολή ή κάποια χρόνια προϋπηρεσία σε μάστορα. Οι απόφοιτοι ΤΕΙ μπορούν να ανοίξουν αντίστοιχα καταστήματα και να ασκούν το επάγγελμα αυτό, σύν το ότι μπορούν να εκπονήσουν μελέτες εγκαταστάσεων που δεν μπορούν οι ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ. από σχολές μέσης εκπαίδευσης. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 FREAK_OF_NATURE, το παγκάρι ξέχασες!!! +1000 Το Σάββατο που πέρασε, ο παπάς ενορίας έβγαλε σε δημοπρασία κατάστημα 11 τ.μ. στην πλατεία χωριού. Το πήρε κάποιος που έδωσε 5150 ευρώ το μήνα. Και υπάρχει άλλο ένα αντίστοιχο κατάστημα απέναντι από το εν λόγω, της εκκλησίας και αυτό. Πόσα από αυτά άραγε θα πάνε στην τσέπη του παπά; :X Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 εγω πιστευω πως τα πιο κερδοφορα επαγγελματα ειναι αυτα των μηχανικων Η/Υ,των οικονομολογων,των πολιτικων μηχανικων και των γιατρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 ta pio kerdofora epaggelmata sths meres mas paidia egw nomizw oti einai auta pou exoun sxesh me paroxes yphresion! grhgoro xrhma kai ths perisoteres fores kai aforologito!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 1.Νταβάς 2.Become Όπρα 3.Βecome Φέντερερ 4.Μεσολαβητής για τη βοήθεια θυμάτων τσουνάμι 5.Υπουργός 6.Γραμματέας υπουργού 7.Εμπόρος κλιματιστικών 8.Καντινιέρης κοντά σε γήπεδο 9.Κυνηγός δεινοσαύρων 10.Επαγγελματίας δολοφόνος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 an exeis panw apo ena spiti (kai noikiazeis to allo/a) to poulas, erxese ameriki agorazeis allo kai to noikiazeis auto edw. meta feugeis pisw ellada kai pairneis to noiki apo ameriki 3x parapanw ap osa epairnes ellada ;) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Και να γίνει καμιά μακακία στα υδραυλικά ή κανάς τυφώνας και άντε μετά να γυρνάς στο Αμέρικα..μετά όχι μόνο δεν γυρνάς αλλά scratch your balls with γκασμά because τσουγκράνα leaves blanks..:p συνεχίζω.. 11.Mεγαλοεκδότης 12.Δικαστικός λειτουργός 13.Ιδιοκτήτης Π.Α.Ε. 14.Ιδιοκτήτης Blu-ray-άδικου 15.Μέτοχος της Blizzard 16.Mπουγατσάς στα σφαγεία στην Θεσσαλονίκη 17.Προπτυχιακό και μεταπτυχιακό γλυφτρώνι 18.Πωλητής Perrie σε παραλία της Χαλκιδικής 19.Μαφιόζος-Προστάτης 20.Εκδοτικός οίκος που συνεργάζεται με τα πανεπιστήμια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 δεν διαβασα ολες τις 14 σελιδες αλλα νομιζω κανεις δεν εκανε αναφορα το επαγγελμα "ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ"... σαν φοιτητης ακομα μεσα σε 3 μηνες τα 10χιλιαρικα τα εχεις σιγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 εγω πιστευω πως τα πιο κερδοφορα επαγγελματα ειναι αυτα των μηχανικων Η/Υ,των οικονομολογων,των πολιτικων μηχανικων και των γιατρων. Ελπίζω να έχεις δίκιο, για την απόψη σου, γιατί εγώ είμαι φοιτητής μηχανικών η/υ και πληροφορικής στην Πάτρα, ενώ ο αδερφός μου τέλειωσε το οικονομικό Πάτρας.... Το μέλλον θα δείξει..... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Σεναριογράφος και γενικά ό,τι έχει να κάνει με tv και θέαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Σεναριογράφος και γενικά ό,τι έχει να κάνει με tv και θέαμα Σαν αυτούς στην Αμερική που κάνουν απεργία διαρκείας ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ελπίζω να έχεις δίκιο, για την απόψη σου, γιατί εγώ είμαι φοιτητής μηχανικών η/υ και πληροφορικής στην Πάτρα, ενώ ο αδερφός μου τέλειωσε το οικονομικό Πάτρας.... Το μέλλον θα δείξει..... και μετα ξυπνησες... :X σορρυ αλλα το επαγγελμα το ξερω πολυ καλα. εχω συνεργαστει τους τελευταιους μηνες με σεναριογραφους, σκηνοθετες, εικονοληπτες, ηχοληπτες, μοντερ και πολλους ακομη και πιστεψε με... λεφτα εδω στην Ελλαδα δεν μπορεις να κανεις απο κατι τετοιο. εκτος κι αν δωσεις λιγο κολαρακι και σου κατσει καμια καλη οποτε θα κανεις λιγα λεφτα και μετα θα σου ανοιγουν τις πορτες ευκολοτερα για να βγαζεις ενα κομματι ψωμι :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ελπίζω να έχεις δίκιο, για την απόψη σου, γιατί εγώ είμαι φοιτητής μηχανικών η/υ και πληροφορικής στην Πάτρα, ενώ ο αδερφός μου τέλειωσε το οικονομικό Πάτρας.... Το μέλλον θα δείξει..... Πάντως με τους μισθους που παίρνουν όσοι ασχολούνται με πληροφορική εδώ, στην Αγγλια τα πραγματα είναι πολύ καλα. Αμα τελειωσεις με καλό πτυχείο, ξεκινάς απο περίπου 35 χιλιάδες λίρες το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackwing Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Enas allos tropos einai na pareis me daneio* ena spitaki to noikiazeis oso einai h dosh tou daneiou (kai parapanw nanai den mas peirazei) otan to xeplhrwseis ama thes to poulas (me kerdos vaivea) perneis allo spiti, to poulas me kerdos ktl *an exeis to reusto den xreiazetai!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts