Agent M Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εγώ θα πρωτοτυπήσω και μαζί με την υπογραφή του Mario θα ψηφίσω και την περιοχή του... Απλά lol Garfield σταθερή αξία στο χρόνο! :up: :lol: Όντως και της ampel είναι πολύ ωραία όπως επίσης Ioanna_io και της Freak. Τι να κάνω... Είμαι fun των τοπίων γενικότερα. :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ψηφιζω mvagustagm2000 Ειναι πολυ καλη!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πολυ καλη η υπογραφη του Petros the Great. Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πολυ καλη η υπογραφη του Petros the Great. Όντως πολύ ωραία. Το μάτι από το Requiem για ένα όνειρο, δεν είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 σε ευχαριστω παρα πολυ!:D Ειναι εξαιρετικοι οι στιχοι ολου του τραγουδιου...:O :respect: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ιδου και ολο το τραγουδι... Τελευταίο Ποτό με το Διάβολο μουσική : Διάφανα Κρίνα στίχοι : Παντελής Ροδοστόγλου Σου στέλνω αυτό το γράμμα βγαλμένο Απ΄τα πιο σκοτεινά υλικά του θανάτου της ψυχής μου. Το σώμα μου , ένα κοχύλι που κάποτε μέσα του πλάγιαζες Αργει τώρα , κάτω από βρώμικα σεντόνια Αποζητώντας τα μέλη του στ΄απομεινάρια μιας θυσίας. Οι μέρες εδώ κυλούν σαν μικρά πεπρωμένα του τίποτα Που κατεργάζονται την εκμηδένιση μου Θρυμματίζουν όλα μου τα αστρα Και μ'αποδίδουν ξανά στο κενό διάστημα Στα ερωτηματικά και τους τρόμους Στα γράφω όλα αυτά , αυτή τη νύχτα Καθώς πίνω το τελευταίο μου ποτό με το Διάβολο Και φυσάει μι'αργόσυρτη βροχή Φορτωμένη μ΄αναμνήσεις κι αποχαιρετισμούς Και την ανία της ζωής χωρίς εσένα Τώρα ξέρεις γιατί δεν απαντώ Ξέρεις το τίμημα που πληρώνω σε ευχαριστω πολυ και παλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πολυ καλη η υπογραφη του Petros the Great. :respect: και το τραγουδι απο τα αγαπημενα μου...και η ταινια επισης αν και μου εκοψε την μιλια...μπραβο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 kormos Πάρα πολύ γλυκιά υπογραφή... Στάζει μέλι και το περιεχόμενο κ*ύλα :O Σε ζηλεύω "κερατά" http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 trapped :wink: Σε ζηλεύω "κερατά" Aυτά είναι τυχερά φίλε μου http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Garfield uber alles! [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Η γατουλα της sofi-k ειναι φοβερη :D:D:D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Nos 55, μεγαλη φατσα ο σκυλος σου... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 FREAK_OF_NATURE για μενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 FREAK_OF_NATURE για μενα. +1!!! Τωρα την προσεξα και εγω!!! Αυτο αναφερθηκε και στο θεμα για τη γιουροβιζιον και ελιωσα στο γελιο!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Όντως πολύ ωραία. Το μάτι από το Requiem για ένα όνειρο, δεν είναι; +1 στο πέτρο για τις φωτο απο την αγαπιμένη μου ταινία.. Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 freak και απο εμενα... απλα εξαιρετικη... :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 να σαι καλα...αληθεια στη δικη σου ,βαρκα ειναι αυτο?η τραπεζι? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Nos 55, μεγαλη φατσα ο σκυλος σου... ;) Σε ευχαριστω :happy: mvagustagm (μεχρι να γραψω το nick σου, μου βγηκαν τα ματια :p) +1 Στον Πετρο απο εμενα ;) Σχολη θα ανοιξεις με τοσες υπογραφες που φτιαχνεις ;) της Freak δεν μπορω να την καταλαβω... (δεν ασχολουμε καθολου με eurovision θα μπορουσε κανενας να μου εξγηγησει?:confused: ) Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 της Freak δεν μπορω να την καταλαβω... (δεν ασχολουμε καθολου με eurovision θα μπορουσε κανενας να μου εξγηγησει?:confused: ) Και που ξέρεις τότε ότι είναι από τη Eurovision; :p :lol: (πλακίτσα κάνω :) ) Βασικά είναι ένα mix από στίχους του τραγουδιού και παρά πέντε αν κατάλαβα καλά! ;) :) Edit: Ξέχασα να πω πως και η δικιά σου υπογραφή και της Freak είναι πολύ καλές! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 kormos Πάρα πολύ γλυκιά υπογραφή... Στάζει μέλι και το περιεχόμενο κ*ύλα :O Σε ζηλεύω "κερατά" :wacko: :confused: :X :cool: Φρικ οφ σουπερ υπογραφη μπραβο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 να σαι καλα...αληθεια στη δικη σου ,βαρκα ειναι αυτο?η τραπεζι? τραπεζι ειναι βρε...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Freak, εξελεντ υπογραφή...Έπεσα κάτω από τα γέλια... :respect: + στη Miranta για τους στίχους της Alanis...Μου τους είχε αφιερώσει κάποτε κάποια πολύ αγαπημένη πρώην...Τελικά απ'ότι αποδείχθηκε δεν τα έβλεπα...everything... +chris_2005, που έχει πάντα πολύ καλοφτιαγμένες υπογραφές + Σε όποιον ΔΕΝ έχει μωρά ή ζωάκια στην υπογραφή!!!!!! Έλεος με τα μητρικά/πατρικά ένστικτα και τα (αξιολάτρευτα μεν, κουραστικά δε) γατάκια και σκυλάκια σε όλες τις φάσεις... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 + Σε όποιον ΔΕΝ έχει μωρά ή ζωάκια στην υπογραφή!!!!!! Έλεος με τα μητρικά/πατρικά ένστικτα και τα (αξιολάτρευτα μεν, κουραστικά δε) γατάκια και σκυλάκια σε όλες τις φάσεις... Desert αφιερωμένο εξαιρετικά (σε σένα φυσικά :p ) το κάτωθι γουτσου γουτσου σκυλάκι. :lol: http://img170.imageshack.us/img170/4526/funnydogmandoctoredpictfs6.jpg Και ψηφίζω του Nos 55 το σκυλάκι.:) Και του mvagustagm2000 (που μόλις τωρα την ειδα). Πολυ καλή, πραγματικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ε, ρε τι κάνει το φωτοσοπ!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 mvagustagm2000 (πωπω τι nickname κι αυτό...) το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ στον δικό μου υπολογιστή... ;) Έλα όμως που δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts