xamilos Δημοσιεύτηκε December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2006 Ξεκίνησα χθες να κατεβάσω από Bluewhitegt με azureus το καινούργιο cd του χατζηγιάννη αλλά μόλις ξεκίνησε σταμάτησε(έλεγε ένα error,unable to create parent directory).Λέω θα το διαγράψω και θα το ξαναρχίσω...Το θέμα είναι το folder που δημιουργήθηκε Mixalis_20Xatzigiannis-_20Filoi_20kai_20Exthroi δεν μπορώ να το διαγράψω(Cannot Delete File:) περίεχει έναν άλλο φάκελο με όνομα _CE_9C_CE_B9_CF_87_CE_AC_CE_BB_CE_B7_CF_82_20_CE_A7_CE_B1_CF_84_CE_B6_CE_B7_CE_B3_CE_B9_CE_ AC_CE_BD_CE_BD_CE_B7_CF_82_20-_20_CE στον οποίο ούτε μπορώ να μπω μέσα,ούτε να τον μετονομάσω,ούτε να τον διαγράψω.Τι προτείνετε για να τον ξεφορτωθώ?? ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εμένα για παρόμοιο αρχείο που δεν διαγραφόταν μου είχαν πει το Unlocker... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ξεκίνησα χθες να κατεβάσω από Bluewhitegt με azureus το καινούργιο cd του χατζηγιάννη αλλά μόλις ξεκίνησε σταμάτησε(έλεγε ένα error,unable to create parent directory).Λέω θα το διαγράψω και θα το ξαναρχίσω...Το θέμα είναι το folder που δημιουργήθηκε Mixalis_20Xatzigiannis-_20Filoi_20kai_20Exthroi δεν μπορώ να το διαγράψω(Cannot Delete File:) περίεχει έναν άλλο φάκελο με όνομα _CE_9C_CE_B9_CF_87_CE_AC_CE_BB_CE_B7_CF_82_20_CE_A7_CE_B1_CF_84_CE_B6_CE_B7_CE_B3_CE_B9_CE_ AC_CE_BD_CE_BD_CE_B7_CF_82_20-_20_CE στον οποίο ούτε μπορώ να μπω μέσα,ούτε να τον μετονομάσω,ούτε να τον διαγράψω.Τι προτείνετε για να τον ξεφορτωθώ?? ευχαριστω εκ των προτέρων Άπειρες φορές τέτοια ερώτηση... :lock: Υπάρχει στα forum και η Αναζήτηση :shifty: Φιλικά Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Χαμηλέ, καλησπέρα. Η απάντηση στο προβλημα, είναι όπως πολύ σωστά προανέφερε ο greek_aeras, το Unlocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δοκίμασα το unlocker.Μου βγάζει No locking Handle found,επιλέγω σαν action delete,μου λέει the object was deleted αλλά ο φάκελος παραμένει!!!Το error που μου βγάζει δεν είναι το συνηθισμένο που εμφανίζεται όταν πας να διαγράψεις αρχείο που χρησιμοποιείται.Με το που πατάω Shift+Del μου βγάζει error "Cannot Delete File:".Επιπλέον τον υποφάκελο που περιέχει δεν μπορώ ούτε να τον ανοίξω ούτε τίποτα. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δοκίμασα το unlocker.Μου βγάζει No locking Handle found,επιλέγω σαν action delete,μου λέει the object was deleted αλλά ο φάκελος παραμένει!!!Το error που μου βγάζει δεν είναι το συνηθισμένο που εμφανίζεται όταν πας να διαγράψεις αρχείο που χρησιμοποιείται.Με το που πατάω Shift+Del μου βγάζει error "Cannot Delete File:".Επιπλέον τον υποφάκελο που περιέχει δεν μπορώ ούτε να τον ανοίξω ούτε τίποτα. Μπες σε safe mode και προσπάθησε να τον σβήσεις εκεί. Την περίπτωση για spyware την κοίταξες? Κάνε ένα check. Επίσης εδώ περιγράφονται όλοι οι τρόποι για να σβηστεί ένα file κλπ http://winhlp.com/WxCannotDelete.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Επίσης λύση είναι και η επαναφορά συστημάτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Safe Mode μόλις δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα.Επαναφορά συστήματος μόνο για ρυθμίσεις του συστήματος δεν είναι?? Για Spyware κοίταξα με το Spybot(καλό δεν είναι?) και δεν βρήκα κάτι.Σε Dos με ποια εντολή μπορώ να διαγράψω ένα φάκελο με όλα του τα περιεχόμενα? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δεν ξέρω. Μπορεί να το σβήσει. Το είχαν προτείνει και σε εμένα. Κάτι άλλο που σκέφτηκα γιατί νομίζω και εμένα αρχικά το ίδιο μήνυμα μου πέταγε, είναι να προσπαθήσεις να διαγράψεις με το Unlocker όλο το φάκελο στον οποίο είναι μέσα ο φάκελος. Ή προσπάθησε να διαγράψεις μόνο τον υπο φάκελο που δεν μπορείς να ανοίξεις. Πάντα με το Unlocker, όχι απλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δοκιμασμένο και απέτυχε Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Προσπάθησε να κάνεις κάτι και με αυτό το πρόγραμμα: http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Delete-Doctor.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ευχαριστω όλους.Τελικά το διέγραψα από το cmd με την εντολή rmdir foldername /s. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Γειά σας παιδια! Μου εχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα με έναν φακελο που εχω στην επιφάνεια εργασίας. ο φάκελος ονομάζεται Ahead_Nero_8_new!_full+*****(το έχω κατεβάσει από το ιντερνετ) και περιέχει έναν φάκελο με το ίδιο όνομα ο οποίος είναι κενός.Κάθε φορά που προσπαθώ να τον διαγράψω μου γράφει το εξής:cannot delete folder Ahead_Nero_8_new!_full+*****.the directory is not empty. όταν προσπαθώ να διαγράψω τον περιεχόμενο φάκελο μου βγάζει πάλι το ίδιο μηνυμα.Προσπάθησα να το σβήσω με το e-doctor αλλά μου λέει οτι δεν μπορεί να σβηστεί.Έχετε κάποια ιδέα του τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Γειά σας παιδια! Μου εχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα με έναν φακελο που εχω στην επιφάνεια εργασίας. ο φάκελος ονομάζεται Ahead_Nero_8_new!_full+*****(το έχω κατεβάσει από το ιντερνετ) και περιέχει έναν φάκελο με το ίδιο όνομα ο οποίος είναι κενός.Κάθε φορά που προσπαθώ να τον διαγράψω μου γράφει το εξής:cannot delete folder Ahead_Nero_8_new!_full+*****.the directory is not empty. όταν προσπαθώ να διαγράψω τον περιεχόμενο φάκελο μου βγάζει πάλι το ίδιο μηνυμα.Προσπάθησα να το σβήσω με το e-doctor αλλά μου λέει οτι δεν μπορεί να σβηστεί.Έχετε κάποια ιδέα του τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κοίτα εδώ! http://winhlp.com/WxCannotDelete.htm Και ο φίλος παραπάνω από δω βρήκε τρόπο να το σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts