Επισκέπτης Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω... 1. Εδωσε λύση η ACE HELLAS για το πρόβλημα των sms ή ακόμα περιμένουμε? Θα στέλνω μέχρι 70? 2. Μπορω να εγκαταστήσω χάρτες, destinator 6, Tom Tom κ.τ.λ, να παρω και ενα gps receiver και να δουλευουν κανονικά? Το έχει δοκιμασει κανείς? Εχω την επιδότηση έτοιμη και με τρώει το χερι μου...μήπως έιναι καλύτερα να πάω σε ένα Νokia N73 που είναι και δοκιμασμένη λύση? Η ACE Hellas έδωσε λύση μόνο για τις συσκευές που πουλήθηκαν από αυτούς (με βάση το ΙΜΕΙ) ... Βέβαια ακούω πως ετοιμάζεται λύση για όλους από άτομα που δεν έχουν σκοπό το κέρδος... Για να δούμε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ξερει κανεις ποιες ειναι οι διαστασεις για wallpaper ; :rolleyes: 240 w x 320 h για το Portrait (και 320 w x 240 h για το Landscape) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magualla Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Mήπως έχει δοκιμασει κανείς να φορτώσει χάρτες? Γλυκοκοιτάζω το τηλέφωνο αλλά με ενδιαφερει πολύ το GPS και θα ήθελα να πάρω ενα GPS Receiver αλλά να ξέρω ότι θα είναι απολύτως συμβατό με το S710. Kαπου ειχα βρει σε ενα ξένο forum με κάποιους που το χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορω να το βρω...Ξέρετε αν θα μπορω να χρησιμοπιώ το GPS Receiver ταυτόχρονα με το Bluetooth handset μου εφόσον και τα δύο χρησιμοποιούν bluetooth? Eπίσης σχετικά με το langiage pack βρήκα αυτό. Μήπως αυτό λείνει το πρόβλημα με τα SMS ακόμα και σε τηλέφωνα που έχουν αγοραστεί εκτός Ελλάδος? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Πώς γίνεται το hard reset; Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Kαλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Οσοι το έχετε αγοράσει, υποστηρίζει πλήρως ελληνικά; Στέλνει sms 160 χαρακτήρων με ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Kαλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Οσοι το έχετε αγοράσει, υποστηρίζει πλήρως ελληνικά; Στέλνει sms 160 χαρακτήρων με ελληνικούς χαρακτήρες; Έχει πληρη υποστήριξη και στέλνει sms 160 χαρακτήρων ΑΡΚΕΙ να το αγοράσεις από εδώ! Αν το πάρεις απο το εξωτερικό θα έχεις πλήρη Ελληνική υποστήριξη αλλά όχι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα με Ελληνικούς Χαρακτήρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Εχει βρει κανείς τρόπο όταν μπαίνεις στο MSN να μην κάνει sync τα e-mails που έχεις στο MSN με τον τηλεφωνικό κατάλογο; Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Έχει πληρη υποστήριξη και στέλνει sms 160 χαρακτήρων ΑΡΚΕΙ να το αγοράσεις από εδώ! Αν το πάρεις απο το εξωτερικό θα έχεις πλήρη Ελληνική υποστήριξη αλλά όχι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα με Ελληνικούς Χαρακτήρες. :) Το πήρα ήδη, από play 247 πλήρως ελληνικό, όμως όσα μηνύματα στέλνω φτάνουν ακαταλαβίστικα. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Πρέπει ή όχι να ενεργοποιήσω τη χρήση unicode; Με τη χρήση unicode βαίνουν μέχρι 70 χαρακτηρες...:( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Tελικά όλα οκ, με το αρχειάκι της ACE που δίνει ένας φίλος στη σελίδα 8... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το πήρα ήδη, από play 247 πλήρως ελληνικό, όμως όσα μηνύματα στέλνω φτάνουν ακαταλαβίστικα. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Πρέπει ή όχι να ενεργοποιήσω τη χρήση unicode; Με τη χρήση unicode βαίνουν μέχρι 70 χαρακτηρες...:( :( post #129 πρέπει να βάλεις και το greek customization cab της ace-hellas για να έχεις 160/sms. η επιλογή unicode πρέπει να είναι ενεργοποιημένη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spipis Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το πήρα ήδη, από play 247 πλήρως ελληνικό, όμως όσα μηνύματα στέλνω φτάνουν ακαταλαβίστικα. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Πρέπει ή όχι να ενεργοποιήσω τη χρήση unicode; Με τη χρήση unicode βαίνουν μέχρι 70 χαρακτηρες...:( :( File Aldebaran apo to Play 247 to S710 erxetai se Mauro eksoteriko Pliktrologio 'H Asimi opos sto Expansys-Plaisio?Giati thelo na to paro kai ego alla den maresei me to Asimi...thelo auto me ta Maura Koumpia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 File Aldebaran apo to Play 247 to S710 erxetai se Mauro eksoteriko Pliktrologio 'H Asimi opos sto Expansys-Plaisio?Giati thelo na to paro kai ego alla den maresei me to Asimi...thelo auto me ta Maura Koumpia! Eίναι με τα ασημί κουμπάκια, όμως είναι πολύ πιο όμορφο από οσο φαινεται αρχικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ξέρει κανείς κανένα καλό site για δωρεάν themes? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα παιδια, Ενδιαφέρομαι να αγορασω το s710 αλλα εχω μια βασικη απορια... Εχει skype;;;;; Αν ναι δουλευει κανονικα;;;;;; Το εχει δοκιμασει καποιος;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ξέρει κανείς κανένα καλό site για δωρεάν themes? http://www.mobile9.com και ακόμα καλύτερα: http://smartphone.krisdoff.net/portfolio.php http://www.nectun.com. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα παιδια, Ενδιαφέρομαι να αγορασω το s710 αλλα εχω μια βασικη απορια... Εχει skype;;;;; Αν ναι δουλευει κανονικα;;;;;; Το εχει δοκιμασει καποιος;;;;; δεν εχει skype με την αγορα εσυ βαζεις μετα τo mobile skype εγω το εχω 10 μερες και το χρησιμοποιω για σουηδια και αμερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 καλησπερα.μηπως εχει κανεις τις ρυθμισεις για τα mms kai wap για την WIND?ευχαριστω. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ξέρει κανείς πότε θα έρθει επιτέλους σε vodafone ή Γερμανό?? Σύντομα θα πρέπει να πάρω συσκευή και θέλω να ξέρω... Αν τυχόν δε με προλάβει (!), τι άλλο προτείνετε (με επιδότηση από voda)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 δεν εχει skype με την αγορα εσυ βαζεις μετα τo mobile skype εγω το εχω 10 μερες και το χρησιμοποιω για σουηδια και αμερικη Λειτουργουν ολα οκ; Το εχεις δοκιμάσει και απο skype σε skype και απο skype σε σταθερο;;;; Κανενας αλλος που να το εχει δοκιμάσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magualla Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Ξέρει κανείς πότε θα έρθει επιτέλους σε vodafone ή Γερμανό?? Σύντομα θα πρέπει να πάρω συσκευή και θέλω να ξέρω... Αν τυχόν δε με προλάβει (!), τι άλλο προτείνετε (με επιδότηση από voda)?? Στον Γερμανό είναι διαθέσιμο σίγουρα. Ρωτησα εγω την προγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Η HTC μου έστειλε σήμερα ταχυδρομικά μια θήκη για το S710. Το περίφημο "leather pouch" που αναφερόταν στην αρχική συσκευασία. Είχα στείλει ένα mail ρωτώντας τους γιατί δεν είναι στη συσκευασία, και μου είχαν απαντήσει πως θα μου το στείλουν. Άψογη εξυπηρέτηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Η HTC μου έστειλε σήμερα ταχυδρομικά μια θήκη για το S710. Το περίφημο "leather pouch" που αναφερόταν στην αρχική συσκευασία. Είχα στείλει ένα mail ρωτώντας τους γιατί δεν είναι στη συσκευασία, και μου είχαν απαντήσει πως θα μου το στείλουν. Άψογη εξυπηρέτηση... :) Και σε μένα το ίδιο είχαν πει. Για να δούμε αν λάβω τίποτα τις επόμενες ημέρες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για αυτό το καταπληκτικό κινητό, και να το δει από κοντά,ακόμα και να το αγοράσει σε καλή τιμή,ιδού το κατάλληλο site........ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για αυτό το καταπληκτικό κινητό, και να το δει από κοντά,ακόμα και να το αγοράσει σε καλή τιμή,ιδού το κατάλληλο site........ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176255 Μπορείς απλά να πεις: "Πουλάω το HTC S710" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μπορείς απλά να πεις: "Πουλάω το HTC S710" :p Ευχαρίστως να το δείξω σε κάποιον που ενδιαφέρεται να το γνωρίσει...Ο έλληνας πρέπει να μάθει περισσότερα για τεχνολογία... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts