ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 χριστος ανεστη παιδια,εμενα παλι μου εχει κανει 2-3 φορες επαννεκινηση και μετα δεν αναγνωριζει την καρτα sim. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 χριστος ανεστη παιδια,εμενα παλι μου εχει κανει 2-3 φορες επαννεκινηση και μετα δεν αναγνωριζει την καρτα sim. Emena eutixws mono ena koulo mou exei kanei stis 25martiou:p Paidia kouragio!!!Ante na doume ti 8a ginei me to update mesw seus telika me auto to *&)&)* "C" na epimenei:( Ante na doume:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εγω του έβγαλα το Live αλλά μετά το ξαναπέρασα γιατί δεν είδα καμμια διαφορά. Με βολευουν και τα δυο πλήκτρα που αντι για συντομευσεις είναι για να καλείς και να κλείνεις την γραμμή. Κατα τ'άλλα κανένα πρόβλημα. Ούτε restart ούτε κατι άλλο ανησυχητικό :) Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Μπορεί να μου στείλει κανείς με pm ρυθμίσεις του w880 για mms σε cosmote? :) thanx!!! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Μπορεί να μου στείλει κανείς με pm ρυθμίσεις του w880 για mms σε cosmote? :) thanx!!! μπες εδω κ θα σου σταλουν αυτοματα http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10653 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:) :p :D Τι γίνεται ρε φίλτατε Γιάννη??? Θα μας δώσεις το λινκ τελικα:) :p Αντε τα λέμε παίδες καλησπερα παιδια χρονια πολλα και χριστος ανεστη. εισαι ανυπομονος φιλε scottas. να μην εκανα και εγω πασχα; http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10653&fid=21839&esi=true Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ευχαριστώ πολύ!!!:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 καλημερα σε ολους.λοιπον αν και ειμαι χρηστης pda(eten x500) επειδη συμπληρωσα 1 χρονο στο συμβολαιο μου και ειχα επιδοτηση χτυπησα εχτες και εγω ενα w880.:D βασικα ηθελα ενα δευτερο τηλεφωνο (εχω 2 αριθμους) που να ειναι μικρο και ελαφρυ και αφου μου εβγαινε δωρεαν το χτυπησα.δεν με νοιαζει στο τηλ η φωτογραφικη και το walkman αλλα μονο σαν τηλεφωνο οποτε πιστευω να εκανα την καλυτερη αγορα(τροπος του λεγειν αγορα αφου ηταν δωρεαν).και μια ερωτηση ρε παιδια.εχω στο συμβολαιο 3 νουμερα και ο μηνιαιος λογαριασμος και των 3 ειναι 100-110 ευρω.Ειναι φυσιολογικο να εχω τοσο μεγαλη επιδοτηση?(360 ευρω μου ειπε η κοπελα στην τιμ) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 καλημερα σε ολους.λοιπον αν και ειμαι χρηστης pda(eten x500) επειδη συμπληρωσα 1 χρονο στο συμβολαιο μου και ειχα επιδοτηση χτυπησα εχτες και εγω ενα w880.:D βασικα ηθελα ενα δευτερο τηλεφωνο (εχω 2 αριθμους) που να ειναι μικρο και ελαφρυ και αφου μου εβγαινε δωρεαν το χτυπησα.δεν με νοιαζει στο τηλ η φωτογραφικη και το walkman αλλα μονο σαν τηλεφωνο οποτε πιστευω να εκανα την καλυτερη αγορα(τροπος του λεγειν αγορα αφου ηταν δωρεαν).και μια ερωτηση ρε παιδια.εχω στο συμβολαιο 3 νουμερα και ο μηνιαιος λογαριασμος και των 3 ειναι 100-110 ευρω.Ειναι φυσιολογικο να εχω τοσο μεγαλη επιδοτηση?(360 ευρω μου ειπε η κοπελα στην τιμ) Ανησύχησες για την μεγάλη επιδότηση; :) Με τα 100-110 ευρώ που έχεις λογαριασμό, φυσικό είναι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorkill Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 το πηρα μολις σημερα, σουπερ το τηλεφωνακι, το PC Suite για πολλες κλωτσιες ομως!! CAPI_worker errors, κατι παιζει με τις COM θυρες, το "Run a DLL as an App" ερχεται να δεσει το γλυκο καθως το DEP το εκοψε χωρις να μπορω να κανω αλλαγη του κανονα "on the fly" παρα μονο με τροποποιηση του DEP μετα απο την απαγορευση που μου εριξε με αποτελεσμα οταν πηγαινω στο phone monitor μολις παταω "COM Ports" φορτωνει για λιγο και μετα κλεινει ολο το παραθυρο.ΕΛΕΟΣ! Χαθηκε να κανουν απλη την εφαρμαγη με λιγους drivers? Εχω δοκιμασει τα παντα, μεχρι και με Ultrex το "καθαρισα" το PC αλλα τιποτα... To MyPhoneExplorer το βλεπει αψογα, ευτυχως που υπαρχουν freeware προγραμματακια εκει εξω και μπορεσα να μεταφερω τις επαφες μου απο το P990... Τεσπα, παρτε ενα δωρακι απο 150 Games σε 240x320 και 20 Java Apps για το W880. :D :D :D (μπορει να εχει δωθει το link απο καποιον αλλο, σε τετοια περιπτωση ζητω συγνωμη.) Ειναι για το K800i αλλα τρεχουν ολα στο W880 (το 90% τουλαχιστον!!) Παράθεση Digital Signage Solutions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Θα ήθελα την άποψή σας για το θέμα της ποιότητας του ήχου στις κλήσεις, αν έχει καλό σήμα και για το αν το ακουστικό του είναι δυνατό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 μια ερωτηση μου βγαζει που και που ενα μπλε σηματακι πανω αριστερα διπλα απο το σημα.τι $κατα ειναι? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ειναι η ενδειξη του gprs αν θυμαμαι και σωστα,τιποτα το ανησυχητικο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 μια ερωτηση μου βγαζει που και που ενα μπλε σηματακι πανω αριστερα διπλα απο το σημα.τι $κατα ειναι? μην ανησυχεις ειναι οτι εχεις διαθεσιμουητα 3g.καλο θα ειναι απο την συνδεσιμοτητα,προτιμησεις δικτυου να το κανεις μονο gsm,για να εχεις ποιοτικοτερο σημα:p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 μην ανησυχεις ειναι οτι εχεις διαθεσιμουητα 3g.καλο θα ειναι απο την συνδεσιμοτητα,προτιμησεις δικτυου να το κανεις μονο gsm,για να εχεις ποιοτικοτερο σημα:p δηλαδη στο μονο gsm εχεις καλυτερο σημα? πως γινεται αυτο?το διαβασες πουθενα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 δηλαδη στο μονο gsm εχεις καλυτερο σημα? πως γινεται αυτο?το διαβασες πουθενα? Κι εγω καπου το εχω διαβασει αυτο..ασε που αν βαλεις επιλογη μονο gsm προσθετεις και επιπλεον χρονο μπαταριας στο κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν ξέρω αν έχεις καλύτερο σήμα αλλά οικονομία στην μπαταρία κάνεις σίγουρα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Θα ήθελα την άποψή σας για το θέμα της ποιότητας του ήχου στις κλήσεις, αν έχει καλό σήμα και για το αν το ακουστικό του είναι δυνατό. Ευχαριστώ! κανείς?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoBo Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 το κινητό δεν έχει ραδιοφωνο...εχει όμως όπως το w900 ακουστικά που μπορούν να έχουν λειτουργία ραδιοφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν ξέρω αν έχεις καλύτερο σήμα αλλά οικονομία στην μπαταρία κάνεις σίγουρα. kaneis oikonomia stin mpataria dioti den psaxnei sinexeia gia 3g kai exei kalitero sima dioti den enallasetai sinexeia apo 3g se gsm klai antistrofa Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 κανείς?????????? Φίλε μου το ακουστικο είναι δυνατο και καθαρό αλλά πολύ πρίμο. Αν έχεις ευαίσθητα αυτιά ο ήχος "ξυρίζει" και ειδικά αν κάποιος σε καλεί απο μέρος με πολύ θόρυβο. Εγω δεν μπορώ έτσι να μιλήσω γιατί μου πονάει το αυτί. Το χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον με Bluetooth και είμαι οκ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Φίλε μου το ακουστικο είναι δυνατο και καθαρό αλλά πολύ πρίμο. Αν έχεις ευαίσθητα αυτιά ο ήχος "ξυρίζει" και ειδικά αν κάποιος σε καλεί απο μέρος με πολύ θόρυβο. Εγω δεν μπορώ έτσι να μιλήσω γιατί μου πονάει το αυτί. Το χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον με Bluetooth και είμαι οκ. Μείωσε λίγο την ένταση. Έτσι είναι όλα τα se. Εμένα μου αρέσει πάντως:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Μακαρι να ήταν σαν τα άλλα sonyericsson. Αυτο δεν έχει καθόλου χαμηλες συχνότητες. Εχει συζητηθει και στο esato το θέμα αυτό. Τελος πάντων δεν είναι κάτι τραγικο ούτε bug. Η εταιρία προφανώς επέλεξε να το ρυθμίσει έτσι. Αν το βάλω πιο σιγά δεν ακούω καλά. Το βάζω στο "κουφό" μου αυτί και ακούω καλά και ουτε μ'ενοχλεί ;) off topic: ddr2 τι κάνεις; Το πούλησα το v3xx σου στον κουμπάρο μου τελικά. Παντως το μοτο είναι μακραν καλύτερο στην ακουστικη. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Μακαρι να ήταν σαν τα άλλα sonyericsson. Αυτο δεν έχει καθόλου χαμηλες συχνότητες. Εχει συζητηθει και στο esato το θέμα αυτό. Τελος πάντων δεν είναι κάτι τραγικο ούτε bug. Η εταιρία προφανώς επέλεξε να το ρυθμίσει έτσι. Αν το βάλω πιο σιγά δεν ακούω καλά. Το βάζω στο "κουφό" μου αυτί και ακούω καλά και ουτε μ'ενοχλεί ;):lol::lol: Μάλλον δεν έχει βάθος το ηχείο γιατί δεν έχει βάθος το κινητό προφανώς... Πάντως το w880 έχει ιδανικό μέγεθος για walkman κινητό. Αναθεωρώ ό,τι έχω πεί, είναι πολύ εντυπωσιακό...:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ακριβως φιλε μου,μονο το ραδιο να ειχε και θα ηταν κομπλε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts